Business Data Communications And Networking, 12th Edition By Dennis Test Bank

<< Business Data Communications and Networking12th Edition by Jerry FitzGerald Test Bank Career Information Career Counseling And Career Development 11Th Edition by Duane Brown -Test Bank >>
Product Code: 222
Availability: In Stock
Price: $24.99
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Business Data Communications And Networking, 12th Edition By Dennis Test Bank

Description

WITH ANSWERS
Business Data Communications And Networking, 12th Edition By Dennis Test Bank

Chapter 5

Network and Transport Layers

 

True-False Questions

The following are possible True/False questions for tests. The statement is given and the answer is provided . The level of difficulty (easy, medium, hard) and the page number(s) relevant to the topic are also furnished.

 

   
1. TCP/IP is a data link protocol that is used on the Internet.

 

Answer:                               False

Difficulty: Medium

Reference: Transport and Network Layer Protocols

L.O.:     Be aware of the TCP/IP protocols

2. The network layer sits directly between the application layer and the data link layer in the Internet five-layer network model.

 

Answer:                               False

Difficulty: Easy

Reference: Introduction

L.O.:     Be familiar with linking to the application layer, segmenting, and session

management

3. The network layer is responsible for end-to-end delivery of the message.

 

Answer:                               False

Difficulty: Easy

Reference: Introduction

L.O.:     Be familiar with linking to the application layer, segmenting, and session

management

4. The transport layer routes messages thought the network selecting the best path from the source to the destination station.

 

Answer: False                        

Difficulty: Easy                                           

Reference: Introduction

L.O.:     Be familiar with linking to the application layer, segmenting, and session

 management 

5. The transport layer process running on the destination computer, reassembles the fragmented application message before passing it up to the application layer

 

Answer: True

Difficulty: Medium

Reference: Introduction

L.O.:     Be familiar with linking to the application layer, segmenting, and session

management

   
6. TCP is the network layer protocol used on the Internet today.

 

Answer: False

Difficulty: Easy

Reference: Transport and Network Layer Protocols

L.O.:     Be aware of the TCP/IP protocols

7. IP is responsible for error-free delivery of packets on a TCP/IP network.

 

Answer: False

Difficulty: Easy

Reference: Transport and Network Layer Protocols

L.O.:     Be aware of the TCP/IP protocols

8. The TCP portion of TCP/IP performs linking to the application layer.

 

Answer: True

Difficulty: Easy

Reference: Transport and Network Layer Protocols

L.O.:     Be aware of the TCP/IP protocols

9. The source port identifier in the TCP header tells the TCP software on the destination computer, which application on the destination it should pass the packet to.

 

Answer: False

Difficulty: Easy

Reference: Transport and Network Layer Protocols

L.O.:     Be aware of the TCP/IP protocols

10. TCP includes a sequence number so that the packets can be reassembled at the destination in the correct order.

 

Answer: True

Difficulty: Medium

Reference: Transport and Network Layer Protocols

L.O.:     Be aware of the TCP/IP protocols

11. The latest version of IP is IPv7, which increases the address space from 128 bits to 256 bits.

 

Answer: False

Difficulty: Easy

Reference: Transport and Network Layer Protocols

L.O.:     Be aware of the TCP/IP protocols

12. To help determine to which application a transmission should be delivered on a particular computer, TCP uses the application layer port addresses to distinguish among many open applications on a computer

 

Answer: True

Difficulty: Medium

Reference: Transport Layer Functions

L.O.:     Be aware of the TCP/IP protocols

13. Source port address is the logical address generated by the application layer on the source computer to identify the application, which is sending the data.

 

Answer: True

Difficulty: Easy

Reference: Transport Layer Functions

L.O.:     Be aware of the TCP/IP protocols

14. The standard port number for Telnet is 53.

 

Answer: False                      

Difficulty: Easy                                           

Reference: Transport Layer Functions

L.O.:   Be familiar with addressing

15. Because there is a limit on the length of a frame that the data link layer can transmit from node to node, the transport layer breaks up the message from the application layer into several smaller packets.

 

Answer: True                    

Difficulty: Medium                           

Reference: Transport Layer Functions

L.O.:   Be aware of the TCP/IP protocols

16. Connectionless routing sets up a TCP connection, or virtual circuit between a sender and receiver.

 

Answer: False                      

Difficulty: Medium                         

Reference: Transport Layer Functions

L.O.:   Be aware of the TCP/IP protocols

17. TCP/IP operates only as connection-oriented.

 

Answer: False                    

Difficulty: Medium                              

Reference: Transport Layer Functions

L.O.:   Be aware of the TCP/IP protocols

18. Quality of Service routing is a special type of connection-oriented routing in which different connections are assigned different priorities.

 

Answer: True                     

Difficulty: Easy                                     

Reference: Transport Layer Functions

L.O.:   Be familiar with routing

19. An example of an application layer address is www.indiana.edu

 

Answer: True                       

Difficulty: Easy                                     

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

20. The network layer address for IP is ten bytes long when using IPv4.

 

Answer: False                       

Difficulty: Easy                                     

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

21. The data link layer address is generally encoded in a network card by the cards manufacturer.

 

Answer: True                     

Difficulty: Easy                                       

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

22. IPv4 addresses offer unlimited opportunity for expansion and growth on the Internet.

 

Answer: False                      

Difficulty: Easy                                      

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

23. Subnet masks tell computers what part of an IP address is to be used to determine whether a destination is in the same subnet or in a different subnet.

 

Answer: True                       

Difficulty: Medium                           

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

24. The most common standard for dynamic addressing for TCP/IP networks is Dynamic Host Control Protocol.

 

Answer: True                       

Difficulty: Easy                                    

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

25. Translating an application layer address to a network layer address and finally to a data link layer address is called address resolution.

 

Answer: True                       

Difficulty: Easy                                     

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

26. Part of the function of address resolution is translating the application layer address of the destination into a network layer address.

 

Answer: True                     

Difficulty: Easy                                       

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

27. Domain Name Servers provide the equivalent of directory assistance for application layer addresses.

 

Answer: True                     

Difficulty: Easy                                        

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

28. An Address Resolution Protocol message is broadcast to all computers in a subnet to find the data link layer address.

 

Answer: True                       

Difficulty: Medium                            

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

29. Routing is the process of determining the path or route through the network that a particular message will follow from the sender to the recipient.

 

Answer: True                       

Difficulty: Easy                                     

Reference: Routing

L.O.:   Be familiar with routing

30. There are four fundamental approaches to routing:  centralized, static routing, dynamic routing, and monitor routing.

 

Answer: False                      

Difficulty: Medium                             

Reference: Routing

L.O.:   Be familiar with routing

31. When using dynamic routing, routing decisions are always made by a central host or server.

 

Answer: False                      

Difficulty: Easy                                           

Reference: Routing

L.O.:   Be familiar with routing

32. A hop in a routing calculation is defined as one link or circuit.

 

Answer: True                    

Difficulty: Easy                                              

Reference: Routing

L.O.:   Be familiar with routing

33. An autonomous system is a network operated by one organization.

 

Answer: True                       

Difficulty: Easy                                         

Reference: Routing

L.O.:   Be familiar with routing

34. A routing protocol used inside an autonomous system is called an exterior routing protocol.

 

Answer: False                       

Difficulty: Easy                                         

Reference: Routing

L.O.:   Be familiar with routing

35. Enhanced Interior Gateway Routing Protocol is a dynamic link state interior routing protocol developed by Cisco.

 

Answer:         True                      

Difficulty:      Medium                                   

Reference:     Routing

L.O.:              Be familiar with routing

36. A multicast message can be used to send a message to a maximum of two other computers.

 

Answer:         False                      

Difficulty:      Medium                                  

Reference:     Routing

L.O.:             Be familiar with routing

  1. Connections on a router, to the Internet and other routers for example, are called applications.

Answer:         False

Difficulty:      Easy

Reference:     Routing

L.O.:              Be familiar with routing

 

MULTIPLE CHOICE

 

The following are possible multiple-choice questions for tests. The question is posed and the answer is provided under the choices. The level of difficulty (easy, medium, hard) and the page number(s) relevant to the topic are also furnished.

 

1. The ____________ layer links the application layer with the network layer is responsible for end-to-end delivery of messages.

a.       physical

b.      transport

c.       session

d.      presentation

e.       data link

 

Answer: B

Difficulty: Easy

Reference: Introduction

L.O.:     Be familiar with linking to the application layer, segmenting, and session

management

2. __________ is not an important function of the transport layer.

a.       end-to-end delivery of the message

b.      taking messages from the application layer

c.       routing

d.      breaking long messages into smaller packets

e.       interfacing with the network layer

 

Answer: C                          

Difficulty: Medium                               

Reference: Introduction

L.O.:     Be familiar with linking to the application layer, segmenting, and session

 management

3.        _______ is the dominant network protocol today.

a.       SDLC

b.      SNA

c.       IPX/SPX

d.      TCP/IP

e.       X.25

 

Answer: D                          

Difficulty: Easy                                            

Reference:      Introduction

L.O.:               Be familiar with linking to the application layer, segmenting, and session management

4. Transmission Control Protocol/Internet Protocol was developed for ________ in 1974.

a.       ARPANET

b.      IBM

c.       Hewlett-Packard

d.      University of Minnesota

e.       Xerox

 

Answer:          A                             

Difficulty:       Easy                                      

Reference:      Introduction

L.O.:                Be familiar with linking to the application layer, segmenting, and session management

5. TCP/IP:

a.       is the least commonly used network protocol for LANs because it cannot be combined with Ethernet

b.      performs packetizing, as well as routing and addressing functions

c.       is not very efficient and is prone to errors

d.      is compatible with only one type of data link protocol, SDLC

e.       refers to Telephone Control Procedures/Inter-exchange Procedures

 

Answer: B                          

Difficulty: Medium                        

Reference: Transport and Network Layer Protocols

L.O.:   Be aware of the TCP/IP protocols

6. A typical TCP packet has a _______ header of control information.

a.       32-bit

b.      64-bit

c.       160-bit

d.      192-bit

e.       32-byte

 

Answer: D                          

Difficulty:  Easy                                            

Reference:      Transport and Network Layer Protocols

L.O.:   Be aware of the TCP/IP protocols

7. The source destination port identifier tells the destination station _____________.

a.       which computer sent the TCP packet.

b.      which application layer program that the packet should be sent

c.       which application layer process the packet is from.

d.      the IP address of the source computer.

e.       the IP address of the destination computer.

 

Answer: C                          

Difficulty: Medium                                

Reference:      Transport and Network Layer Protocols

L.O.:   Be aware of the TCP/IP protocols

8. TCP uses _____________ so that the destination station can reassemble the packets into the correct order.

a.       IP addresses

b.      sequence numbers

c.       port numbers

d.      packet numbers

e.       reassembly value

 

Answer: B                           

Difficulty: Medium                               

Reference:      Transport and Network Layer Protocols

L.O.:   Be aware of the TCP/IP protocols

9. The older version of IP has a ________ header of control information.

a.       128-bit

b.      192-bit

c.       1024-bit

d.      160-bit

e.       320-bit

 

Answer: B                          

Difficulty: Easy                                       

Reference:      Transport and Network Layer Protocols

L.O.:   Be aware of the TCP/IP protocols

10. IP:

a.       performs packetizing functions

b.      does not have a header

c.       is currently in use with only one packet form or structure

d.      performs routing functions

e.       performs error control functions

 

Answer: D                          

Difficulty: Medium                        

Reference:      Transport and Network Layer Protocols

L.O.:   Be aware of the TCP/IP protocols

11. The newer form of IP, version 6 (Ipv6):

a.       Is running out of address space to support the growth of the Internet

b.      has a 20 byte header

c.       has an increased address size from 32 bits to 128 bits

d.      does not include version number in its header

e.       does not include hop limit in its header

 

 

Answer: C                           

Difficulty: Medium                             

Reference:      Transport and Network Layer Protocols

L.O.:   Be aware of the TCP/IP protocols

12. Assume that more than one application program is using the same communications line on a particular computer.  To be able to decide to which application program a message should be delivered on this computer, TCP/IP relies on the:

  1. data link layer address
  2. port address
  3. application layer address
  4. network address
  5. IP address

 

Answer: B                          

Difficulty: Medium                                 

Reference:      Transport Layer Functions

L.O.:   Be familiar with linking to the application layer, segmenting, and session

 management

13. The transport layer must break messages from the application layer into several _____ that can be sent to the data link layer.

  1. bits
  2. bytes
  3. frames
  4. packets
  5. strings

 

Answer: D                          

Difficulty: Easy                                           

Reference:      Transport Layer Functions

L.O.:   Be familiar with linking to the application layer, segmenting, and session

 management

14. The negotiation by the transport layer at the sender with the transport layer at the receiver to determine what size packets should be set up is done via establishing a(n) ___________ between the sender and receiver.

  1. network layer address resolution
  2. one way handshake
  3. SNA message
  4. TCP connection
  5. DNS server request

 

Answer: D                          

Difficulty: Medium                                     

Reference:      Transport Layer Functions

L.O.:   Be familiar with linking to the application layer, segmenting, and session

 management

15. A TCP connection is established in the ___________ routing method.

a.       asynchronous

b.      connection-oriented

c.       frequency division

d.      application net

e.       connectionless

 

Answer: B                          

Difficulty: Medium                                     

Reference:      Transport Layer Functions

L.O.:   Be familiar with linking to the application layer, segmenting, and session

 management

   
16. _____________ routing is a method of routing in which each packet makes its own way through the network.

a.       Frequency division

b.      Connection-oriented

c.       PCMCIA

d.      Connectionless

e.       Application net

 

Answer: D                          

Difficulty: Medium                                  

Reference:      Transport Layer Functions

L.O.:   Be familiar with linking to the application layer, segmenting, and session

 management

   
17. Which of the following is not a protocol used at the application layer.

  1. HTTP
  2. SMTP
  3. FTP
  4. Telnet
  5. UDP

 

Answer: E                          

Difficulty: Medium                                      

Reference:      Transport Layer Functions

L.O.:   Be familiar with linking to the application layer, segmenting, and session

 management

18. ______________ routing is most commonly used when the application data or message can fit into one single packet.

  1. Frame-oriented
  2. Connection-oriented
  3. Connectionless
  4. Physical-oriented
  5. Byte-oriented

 

Answer: C                          

Difficulty: Medium                                    

Reference:      Transport Layer Functions

L.O.:   Be familiar with linking to the application layer, segmenting, and session

 management

19. UDP is not commonly used for:

  1. network management control messages
  2. RIP messages
  3. DHCP addressing messages
  4. HTTP requests
  5. routing control messages

 

Answer: D                          

Difficulty: Medium                                     

Reference:      Transport Layer Functions

L.O.:   Be familiar with linking to the application layer, segmenting, and session

 management

20. With QoS routing different __________ are defined, each with different priorities.

a.       classes of service

b.      domain names

c.       application layer addresses

d.      data link layer addresses

e.       classes of Internet addresses

 

Answer: A                          

Difficulty: Easy                                              

Reference:      Transport Layer Functions

L.O.:   Be familiar with linking to the application layer, segmenting, and session

 management

21. An application layer address using TCP/IPv4 looks like:

a.       128.192.78.5

b.      www.cba.uga.edu

c.       user@cba.uga.edu

d.      00-0F-00-81-14-00

e.       Building 4, Room 2, User 3

 

Answer: B                          

Difficulty: Medium                                    

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

22. A client computer is assigned a data link layer address is by:

a.       hardware manufacturers

b.      software manufacturers

c.       middleware manufacturers

d.      network managers who configure a file in a computers network layer software package

e.       ISO

 

Answer: A                 

Difficulty: Medium                                               

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

23. ICANN:

a.       developed the IPX/SPX network layer protocol

b.      assigns data link layer addresses

c.       approves which network layer addresses (usually, approved or assigned in groups or classes) can be used by an organization for its computers that will connect to the Internet

d.      developed X.25 network layer protocol

e.       refers to Interchange Computer Addressing Networks and Nodes

 

Answer: C                          

Difficulty: Medium                                    

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

24. IPv6 is based upon _________ -byte addresses.

a.       32

b.      24

c.       4

d.      16

e.       8

 

Answer: D                          

Difficulty: Medium                                    

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

25. IPv4 uses ________ bytes per Internet address.

a.       4

b.      32

c.       8

d.      24

e.       16

 

Answer: A                           

Difficulty: Easy                                          

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

26. A(n) ________ refers to a group of computers that are logically grouped together by IP number.

a.       IPv6 group

b.      subnet

c.       data link group

d.      TCP group

e.        application net

 

Answer: B                          

Difficulty: Medium                             

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

27. A subnet mask of ___________ means that all computers with only the same first two bytes in their IPv4 addresses are on the same subnet.

a.       11111111.0.0.0

b.      255.255.255.0

c.       255.0.0.0

d.      255.255.0.0

e.       255.255.255.255

 

Answer: D                          

Difficulty: Medium                                     

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

28. Dynamic addressing:

a.       assigns a permanent network layer address to a client computer in a network

b.      makes network management more complicated in dial-up networks

c.       has only one standard, bootp

d.      is always performed for servers only

e.       can solve many updating headaches for network managers who have large, growing, changing networks

 

Answer: E                  

Difficulty: Easy                                                     

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

29. ___________ is the translation of application layer addresses into IP addresses.

a.       Network interface card reversal

b.      IPv6

c.       Server name resolution

d.      Subnet masking

e.       Name service coding

 

Answer: C                          

Difficulty: Easy                                          

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

30. Server name resolution is done using the:

  1. Address Resolution Protocol
  2. Border Gateway Protocol
  3. Internet Control Message Protocol
  4. Routing Information Protocol
  5. Domain Name Service

 

Answer: E                           

Difficulty: Medium                                   

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

31. When TCP/IP translates an application layer address into an IP address, it sends a special __________ to the nearest DNS server.

a.       broadcast message

b.      DNS request packet

c.       SNA packet

d.      IPX message

e.       X.25 packet

 

Answer: B                          

Difficulty: Medium                                    

 Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

32. When TCP/IP translates a network layer address into a data link layer address, it sends a special ____________ to all computers in the subnet.

a.       physical layer packet

b.      multicast message

c.       X.25 message

d.      broadcast message

e.       application layer packet

 

Answer: D                          

Difficulty: Easy                                                 

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

33. _________ is a specially formatted request used to perform IP address to data link address resolution.

a.       Address Resolution Protocol

b.      Domain Service Request

c.       HTTP request

d.      Link state request

e.       Autonomous System Request

 

Answer: A                          

Difficulty: Medium                                     

Reference: Addressing

L.O.:   Be familiar with addressing

34. ___________ is the process of determining the path that a message will travel from sending computer to receiving computer.

a.       Routing

b.      Addressing

c.       Interfacing

d.      Broadcasting

e.       Packetizing

 

Answer: A                          

Difficulty: Medium                                    

Reference: Routing

L.O.:   Be familiar with routing

35. The _____________ is used by a computer to determine how messages will travel through the network.

a.       routing table

b.      configuration listing

c.       linking loader

d.      bus header assignment list

e.       file allocation table

 

Answer: A                          

Difficulty: Medium                                     

Reference: Routing

L.O.:   Be familiar with routing

36. In its simplest form, the __________ has two columns: the first column lists every computer and device in the network, while the second column lists the computer or device to which that computer should send messages, if they are destined for the computer in the first column.

a.       linking loader

b.      routing table

c.       configuration listing

d.      bus header assignment list

e.       file allocation table

 

Answer: B

Difficulty: Medium                                     

Reference: Routing

L.O.:   Be familiar with routing

37. The three fundamental approaches to routing are:

a.       circuitous, flat, and direct routing

b.      connectionless, static, and connection-oriented

c.       subordinate, master,  and insubordinate routing

d.      host, client, and client-server routing

e.       centralized, static routing, and dynamic routing

 

Answer: E                          

Difficulty: Medium                            

Reference: Routing

L.O.:   Be familiar with routing

38. An advantage of centralized routing is:

a.       routing does reflect changing network conditions, such as computers that are overloaded by many messages

b.      if anything happens to the computer developing the routing table, the routing tables cannot be changed until that computer is fixed, or until a new computer is selected to perform the function

c.       routing decisions are simple

d.      the routing tables are stored at all computers in the network

e.       it requires more processing by each computer or router in the network than dynamic routing

 

Answer: C                          

Difficulty: Medium                                     

Reference: Routing

L.O.:   Be familiar with routing

39. With ________ routing, computers or routers count the number of hops along a route and periodically exchange information on the hop count with their neighbors.

a.       circuitous

b.      decentralized

c.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



 

Once the order is placed, the order will be delivered to your email less than 24 hours, mostly within 4 hours. 

If you have questions, you can contact us here