Childhood And Adolescence Voyages in Development, 6th Ed -Test Bank

<< Test Bank For Surgical Technology Principles and Practice 6th Edition by Joanna Kotcher Fulle Chemistry The Central Science 10th Edition By Brown Test Bank >>
Product Code: 222
Availability: In Stock
Price: $24.99
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Childhood And Adolescence Voyages in Development, 6th Ed -Test Bank

Description

WITH ANSWERS
Childhood And Adolescence Voyages in Development, 6th Ed -Test Bank

Chapter_2_Heredity_and_Conception

True / False
1. Polygenic traits are transmitted by a single pair of genes.
a. True
b. False
ANSWER: False
REFERENCES: 2.1 The Influence of Heredity on Development: The Nature of Nurture
LEARNING OBJECTIVES: VOYG.RATH.17.2.1 Define the terms gene and chromosome and explain how sex is
determined.
KEYWORDS: Blooms: Understand
2. Sex chromosomes utilize meiosis to divide.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: 2.1 The Influence of Heredity on Development: The Nature of Nurture
LEARNING OBJECTIVES: VOYG.RATH.17.2.2 Describe the processes of mitosis and meiosis.
KEYWORDS: Blooms: Understand
3. The typical sex chromosome pattern for females is XY.
a. True
b. False
ANSWER: False
REFERENCES: 2.1 The Influence of Heredity on Development: The Nature of Nurture
LEARNING OBJECTIVES: VOYG.RATH.17.2.3 Describe the process of genetic transmission from parents to
children.
KEYWORDS: Blooms: Understand
4. Monozygotic twins are conceived from separate egg cells.
a. True
b. False
ANSWER: False
REFERENCES: 2.1 The Influence of Heredity on Development: The Nature of Nurture
LEARNING OBJECTIVES: VOYG.RATH.17.2.3 Describe the process of genetic transmission from parents to
children.
KEYWORDS: Blooms: Understand
Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 1

 

Chapter_16_Adolescence_Social_and_Emotional_Development

True / False
1. Marcias identity statuses represent four combinations of the dimensions of exploration and commitment.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: 16.1 Development of Identity and the Self-Concept: Who Am I? (And Who Else?)
LEARNING OBJECTIVES: VOYG.RATH.17.16.2 Compare and contrast Marcias identity statuses and ethnic
identity statuses.
KEYWORDS: Blooms: Understand
2. Development of identity is less complicated for adolescents who belong to minority groups.
a. True
b. False
ANSWER: False
REFERENCES: 16.1 Development of Identity and the Self-Concept: Who Am I? (And Who Else?)
LEARNING OBJECTIVES: VOYG.RATH.17.16.2 Compare and contrast Marcias identity statuses and ethnic
identity statuses.
KEYWORDS: Blooms: Understand
3. Self-esteem may decrease during early adolescence due to the realized disparity between the ideal self and the real
self.
a. True
b. False
ANSWER: True
REFERENCES: 16.1 Development of Identity and the Self-Concept: Who Am I? (And Who Else?)
LEARNING OBJECTIVES: VOYG.RATH.17.16.4 Describe changes in self-concept and self-esteem during
adolescence.
KEYWORDS: Blooms: Understand
4. Adolescents and their parents are typically very different in their social, political, and religious values and beliefs.
a. True
b. False
ANSWER: False
REFERENCES: 16.2 Relationships with Parents and Peers
LEARNING OBJECTIVES: VOYG.RATH.17.16.5 Discuss how adolescents relationships with their parents
change over time.
KEYWORDS: Blooms: Understand
Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero. Page 1

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



 

Once the order is placed, the order will be delivered to your email less than 24 hours, mostly within 4 hours. 

If you have questions, you can contact us here