Community As Partner Theory And Practice in Nursing 6th edition by Anderson Test Bank

<< Community As Partner Theory And Practice in Nursing 7th edition by Anderson Test Bank Computer Security Principles And Practice 3rd Edition by Stalling Test Bank >>
Product Code: 222
Availability: In Stock
Price: $24.99
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Community As Partner Theory And Practice in Nursing 6th edition by Anderson Test Bank

Description

WITH ANSWERS
Community As Partner Theory And Practice in Nursing 6th edition by Anderson Test Bank

CAP- Ch 2

Name: __________________________  Date: _____________

 

 

1. What is the term for the practice of nursing by professional nurses who have been educated in the processes of population-based nursing and whose principle client is the aggregate community?
  A) Community health nursing
  B) Community-based practice
  C) Community psychology
  D) Home care nursing

 

 

2. Who founded the Henry Street Settlement?
  A) Lavinia Dock and Margaret Sanger
  B) Lillian Wald and Mary Brewster
  C) Margaret Sanger and Lillian Wald
  D) Mary Brewster and Lavinia Dock

 

 

3. Who first coined the term public health nursing?
  A) Mary Brewster
  B) Lavinia Dock
  C) Margaret Sanger
  D) Lillian Wald

 

 

4. In what decade were antibiotics discovered?
  A) 1930s
  B) 1940s
  C) 1950s
  D) 1960s

 

 

5. According to the Centers for Disease Control and Prevention (CDC), how many years are added to the life expectancy because of public health?
  A) 15
  B) 20
  C) 25
  D) 30

 

 

6. As communicable disease declined in the 1960s, on what key public health issue were efforts concentrated?
  A) Immunizations
  B) Workplace safety
  C) Cigarette smoking
  D) Family planning

 

 

7. In what decade in the 20th century did community health nurses begin focusing on health promotion?
  A) 1960s
  B) 1970s
  C) 1980s
  D) 1990s

 

 

8. In the 1990s, what was a major concern of policy makers in the United States?
  A) High cost of health care
  B) Treatment of communicable diseases
  C) High-tech medicine to increase life span
  D) Fluoridation of drinking water

 

 

9. Community health nursing is focused on what area?
  A) Direct clinical care
  B) Prevention rather than illness care
  C) Family-focused roles
  D) Community-focused roles and functions

 

 

10. What is a selected nursing activity for the essential public health service of monitoring health status to identify community health problems?
  A) Participate in community assessment and identify potential environmental hazards
  B) Understand and identify determinants of health and disease
  C) Develop and implement community-based health education
  D) Explain the significance of health issues to the public and participate in developing plans of action

 

 

11. What is the essential public health service for the selected nursing activity of regulating and supporting safe care and treatment for dependent populations such as children and the frail elderly?
  A) Develop policies and plans that support individual and community health efforts
  B) Enforce laws and regulations that protect health and ensure safety
  C) Ensure a competent public health and personal health care workforce
  D) Research new insights and innovative solutions to health problems

 

 

12. Which is a factor that is shaping 21st century health?
  A) Communicable diseases
  B) Tertiary health care
  C) Family planning clinics
  D) Health care reform

 

 

13. Which is a principle of public health nursing?
  A) The primary obligation is to achieve the greatest good for the greatest number of people or the population as a whole.
  B) The priority of care is to evaluate effectiveness, accessibility, and quality of personal and population-based health services.
  C) The need to link people to needed personal health services and ensure the provision of health care when otherwise unavailable.
  D) The need to develop policies and plans that support individual and community health efforts.

 

 

14. Which is a great public health achievement of the 20th century?
  A) Environmental sanitation
  B) Abolishment of child labor
  C) Control of infectious diseases
  D) Decline in deaths from pulmonary disease

 

 

15. Community health nurses in the future need to stretch themselves and go far beyond traditional nursing practice in conventional medical and health services. Who was the Chief Nurse Scientist of the World Health Organization who pointed out that enabling people to increase control over and to improve their health will continue to be an integral part of all nurses roles?
  A) Amelia Maglacas
  B) Lavinia Dock
  C) Lillian Wald
  D) Mary Brewster

 

 

16. What are health disparities?
  A) The difference in the incidence, prevalence, mortality, and burden of diseases and other adverse health conditions that exist among specific population groups in the United States
  B) Social, economic and political issue when inequality, poverty, exploitation, violence, and injustice are at the root of ill health and the death of the poor and marginalized people
  C) The increased economic, political, social, technological, and intellectual interconnectedness of the world
  D) The health issues that transcend national boundaries and may best be addressed by cooperative actions

 

 

17. Although it is true that many of us have improved our standard of living, nearly half of the worlds population lives on less than how much per day?
  A) $1
  B) $2
  C) $20
  D) $22

 

 

18. Which is a specific example of a population?
  A) World population
  B) Patients living in Chicago with diabetes
  C) Immunization clinics held annually in California
  D) Poverty in four continents

 

 

19. The Quad Council described the competencies required of public health nurses in eight domains to advance the goal of promoting and protecting the health of the population. The competencies are divided into generalist/staff public health nurse and manager/consultant/program specialist/executive to reflect which two levels of education preparation?
  A) Associate and baccalaureate
  B) Baccalaureate and master
  C) Associate and master
  D) Master and doctorate

 

 

20. What is a significant demographic factor that is shaping the future of community health nursing?
  A) Decline in smoking
  B) Social integration
  C) Shift in medical care from chronic to acute illness
  D) Increasing ethnic diversity

 

 

 

Answer Key

 

1. A
2. B
3. D
4. B
5. C
6. C
7. C
8. A
9. B
10. A
11. B
12. D
13. A
14. C
15. A
16. A
17. B
18. B
19. B
20. D

 

CAP- Ch 20

Name: __________________________  Date: _____________

 

 

1. The terms elderly, older adults, aging, and senior citizens are used interchangeably to denote people over what age?
  A) 55 years
  B) 60 years
  C) 65 years
  D) 70 years

 

 

2. What is the increase in the percentage of older Americans compared with that of 1900?
  A) Double
  B) Triple
  C) Quadruple
  D) Quintuple

 

 

3. A child born in 2004 could expect to live 77.9 years compared to about 29 years in 1900. What is this main reason for this phenomenal growth?
  A) Decreased mortality of adults
  B) Decreased morbidity of children
  C) Decreased mortality of children and young adults
  D) Decreased morbidity of adults and older adults

 

 

4. The majority of older persons have at least one chronic condition and many have multiple conditions. In 2004 and 2005, what was the most frequently occurring condition of the elderly?
  A) Arthritis
  B) Cancer
  C) Diabetes
  D) Hypertension

 

 

5. In 2002, what percentage of the older population reported at least one disability?
  A) 42%
  B) 47%
  C) 52%
  D) 57%

 

 

6. Accessibility and affordability of health care are challenges for the elderly, particularly for rural and poor elders. What type of service is often limited for the elderly?
  A) Preventive
  B) Secondary
  C) Tertiary
  D) Chronic disease

 

 

7. As functional status and sensory acuity begin to decline, the elderly become vulnerable to an assortment of abusive and neglectful situations. What is elder abuse?
  A) Maltreatment of an older person residing in his/her own home
  B) Maltreatment of an older person residing in a residential facility
  C) Neglect inflicted when the safety or health of older people is threatened by their living alone
  D) Knowing, intentional, or negligent act by a caregiver or any other person that causes harm or a serious risk of harm to a vulnerable population

 

 

8. As functional status and sensory acuity begin to decline, the elderly become vulnerable to an assortment of abusive and neglectful situations. What is self-neglect?
  A) Maltreatment of an older person residing in his/her own home.
  B) Maltreatment of an older person residing in a residential facility.
  C) Neglect inflicted when the safety or health of older people is threatened by their living alone.
  D) Knowing, intentional, or negligent act by a caregiver or any other person that causes harm or a serious risk of harm to a vulnerable population.

 

 

9. Community nurses need to be familiar with state abuse reporting laws and how to work with state adult protective services agencies. In a 2004 survey of State Adult Protective Services agencies, what was the percentage increase that was found in substantiated elder abuse cases from 2000 to 2004?
  A) 10.5%
  B) 13.4%
  C) 15.6%
  D) 16.5%

 

 

10. Many community-dwelling elders are virtually prisoners in their homes. Why are people older than 65 years more likely to be victims of crime in or near their own homes?
  A) Lack of access to transportation
  B) Victims of frequent scams
  C) Live in high-crime neighborhoods
  D) Fear being mugged or robbed

 

 

11. Mental health issues faced by the elderly include social isolation and loneliness, depression, suicide, and alcohol addiction. What individual is at highest risk for social isolation?
  A) People aged 65 years or older
  B) Elderly people living in a nursing home
  C) Individuals who are in frail health
  D) Individuals retired from career work

 

 

12. Depression is a common problem many elders encounter as they experience health and psychosocial changes. What is the percentage of depression in older adults receiving home health care?
  A) 1%
  B) 5%
  C) 11.5%
  D) 13%

 

 

13. Falls are the most common accidents experienced by people older than 70 years. It is estimated that about two-thirds of falls among the elderly are preventable. What is a common risk factor for falls?
  A) Osteoporosis
  B) Hypertension
  C) Poor vision
  D) Middle ear disturbance

 

 

14. Health promotion and health protection are two elements of primary prevention. What is health promotion?
  A) Emphasis on helping people change their lifestyles
  B) Protecting people from disease and injury
  C) Reducing exposure to carcinogens and toxins
  D) Eliminating exposure to environmental health hazards

 

 

15. What is the goal of individual- or family-focused health promotion and health protection interventions?
  A) Design interventions to increase the individuals or familys knowledge, skills, and competence to make health decisions
  B) Involvement in activities that maximize health promotion and health protection behaviors
  C) Empowerment of the elderly and their families to make rational health decisions
  D) Activities and programs that are directed toward community elders

 

 

16. What is a category of health promotion and health protection intervention that targets the individual or family?
  A) Health screenings
  B) Crime prevention activities
  C) Health fairs in the community
  D) Collaboration with organizations to provide comprehensive services to elderly

 

 

17. Elderly populations, in general, are open to new health practices and respond to a variety of approaches that have the potential to improve their health. To plan effective health programs, community health nurses should validate proposed goals and strategies with the targeted elderly group. What is an action step for working with older adults in the community?
  A) Try to incorporate outreach activities into the program.
  B) Anticipate needs of those with poor hearing.
  C) Maintain a fast pace for activities to maintain relatively short sessions.
  D) Allow plenty of time for elders to share life experiences.

 

 

18. People older than 65 years need regular primary health care services to maintain health and prevent disabling chronic illness and life-threatening conditions. What is a health promotion service that can form the basis for a community nursing intervention?
  A) Referral to existing national pharmacy assistance programs
  B) Continuous source of tertiary care
  C) Connection to acute illness support groups
  D) One-stop shopping for health care

 

 

19. Adequate nutrition is important for older adults to maintain health, prevent disease, and slow progression of existing chronic illnesses. What makes nutrition classes more effective?
  A) Limit recipe sharing of nondiabetic diets
  B) Eliminate existing negative habits
  C) Include ethnic food preferences
  D) Use colorful single-page, small print pamphlets

 

 

20. The benefits of exercise are well established across the life span. Exercise activity for elders must be suitable to health and functional status. What is the best approach to exercise in the elderly?
  A) Staying active throughout the day.
  B) Participate in 20 minutes of high-intensity exercise three times a week.
  C) Participate in 20 to 30 minutes of moderate intensity exercise most days of the week.
  D) Low-impact activity schedules 3 times a day for 20 minutes at each session.

 

 

 

Answer Key

 

1. C
2. B
3. C
4. D
5. C
6. A
7. D
8. C
9. C
10. A
11. C
12. D
13. C
14. A
15. C
16. A
17. D
18. D
19. C
20. C

 

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



 

Once the order is placed, the order will be delivered to your email less than 24 hours, mostly within 4 hours. 

If you have questions, you can contact us here