Community and Public Health Nursing Evidence for Practice 2nd Edition by Gail A. Harkness, Rosanna DeMarco Test Bank

<< Dosage Calculations 3rd Canadian Edition by Amy Pickar Abernethy test bank Community as Partner Theory and Practice in Nursing by Anderson, Elizabeth T., McFarlane 6th edition Test Bank >>
Product Code: 222
Availability: In Stock
Price: $24.99
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Community and Public Health Nursing Evidence for Practice 2nd Edition by Gail A. Harkness, Rosanna DeMarco Test Bank

Description

1. A group of teens develop their own method of texting in a language that they feel is all their own. The change is subtle, but the meanings and the feelings associated with the text are known only to a select few. This statement is an example of
A) culture.
B) shared symbols.
C) language across the life span.
D) cultural mores.

2. You are caring for a client who refuses the food as served. He states that the food is foreign to him, and will make him ill. All food must be blessed. The personal care attendant is upset by this behavior and states that the client should eat the food anyway. The clients behavior is an example of
A) psychosocial deficit.
B) culture.
C) shared beliefs.
D) transcultural beliefs.

3. You are present when a mother begins cupping her child. She states that it will help to heal the childs respiratory tract infection. You understand that the cultural belief that cupping will aid in the healing process is
A) a shared belief.
B) a learned behavior.
C) culturally focused behavior.
D) cenetically programmed.

4. A Mexican client arrives at your emergency department. He is complaining of abdominal pain and has been vomiting for 5 days. You note that he is exhibiting symptoms of dehydration and his vital signs and labs confirm this. You ask the client why he waited so long to seek medical care. He states that he is being treated by the Curandero and wishes to continue while in the hospital. You understand that you both have different cultural assumptions regarding care. This is an example of
A) cross-cultural nursing.
B) oppositional cultural mores.
C) cultural bias.
D) transcultural bias.

5. You are conducting a well-child clinic in your community. The client population is culturally diverse and, though busy, runs smoothly because you have an interpreter. In addition to the interpreter it is important that you display cultural _________. Each client must be treated in a manner that reflects his or her individual cultural needs.
A) bias
B) mores
C) competence
D) beliefs

6. You are new to the community health agency. The area of the community that you are responsible for is culturally diverse. You are responsible to provide holistic care to your clients and to be culturally competent. Your institution will require you to demonstrate which of the following to exhibit cultural competence? (select all that apply)
A) Value diversity
B) Adopt the clients cultural values
C) Acquire cultural knowledge
D) Adapt to diversity
E) Speak the language of the client

7. You are called to make an unscheduled visit to a new client in his or her home. The purpose of the visit is to admit the client and treat an abdominal wound. You discover that the client is from a culture that you are not familiar with. In this situation you would demonstrate cultural competence and awareness by (select all that apply)
A) openness to the clients ideas and way of life.
B) obtaining objective data when caring for the client.
C) respect and patience.
D) self-awareness of ones own culture.
E) assuming that you have enough knowledge to get by.

8. You are caring for a client who is a refugee from Haiti. The family has been displaced because of an earthquake in their country. The client has healing fractures on his right arm as well as fractured ribs. He tells you that before you care for him you must consult with his Voodoo healer. Your response would include
A) teaching the client that he is in the United States and will abide by Western medical practices.
B) informing the physician that the client is noncompliant.
C) consulting with the healer and updating the physician regarding treatment and any herbal medications that may be used.
D) encouraging the client to use a complementary approach to his care.

9. You are caring for a client who is from a culture for which you have a limited knowledge base. You conduct your admission interview using cultural humility. Which of the following would you include in your interview? (select all that apply)
A) Ask yes or no questions.
B) Ask about traditions.
C) Ask open-ended questions.
D) Ask how the client has addressed the illness.
E) Ask if the cause of the illness is spiritual.

10. A student nurse is shadowing you during your rounds today. During a conference at the end of the day, she states They are in the United States now; you would think that they would act like us. We are better than them. Your response should include education about ethnocentrism and
A) cultural humility.
B) tolerance.
C) acceptance.
D) cultural veracity.

11. During an ice storm, one neighborhood banded together and shared the home of the neighbor with heat. Other neighbors provided food, water, and bedding. In neighborhood number two neighbors did not know one another and weathered the storm alone. Both neighborhoods are part of the same community. What characteristic would you identify to link the neighborhood behaviors to the definition of subculture?
A) Values
B) Cultural mores
C) Ethics
D) Caring

12. You enter a clients home to provide care to a wound and teach the wife how to care for the wound. You are comfortable with the clients culture and the fact that it is matriarchal in nature. You begin to teach the wife and the husband interrupts and states that a woman does not change bandages according to his culture. He asks if you are familiar with his culture and that all members of his neighborhood follow its principles. You suspect that your client is a member of a
A) cult.
B) orthodox religious group.
C) subculture.
D) community.

13. In order to demonstrate true cultural sensitivity and awareness the nurse must
A) demonstrate competence in cultures common to the community.
B) become bilingual.
C) be competent in his or her own cultural heritage.
D) be proficient in cultural exchange.

14. A client, diagnosed with hypertension, is prescribed a no added salt, low-fat diet. He agrees and repeats the teaching principles. The next visit you find salted meat on the counter and the client shows you his food diary. The diet in the past week does not reflect the physicians orders. What cultural component may have contributed to the noncompliance with the diet order?
A) Diet may be too lean.
B) Wife cooks according to husbands preferences.
C) Diet may not meet the cultural criteria for food choices.
D) Food tastes bland and unappetizing.

15. A client is admitted to your unit in the hospital. It is a busy night and you begin the admission immediately. You discover that the client does not speak English. It will take 20 minutes for the hospital interpreter to arrive, so you use the husband as an interpreter. One of the pitfalls of using a family member as an interpreter is
A) the family members English may be limited.
B) the conversation violates the clients right to privacy.
C) the family member may not answer questions accurately.
D) the family member may not know the clients medications.

16. You are caring for a client in a community health clinic. You are uncomfortable because the client remains very close when communicating. Your discomfort makes it difficult to concentrate on the interview. When you back away, the client stops speaking and leaves. This is an example of
A) personal space.
B) treatment limitation.
C) aggressive behavior.
D) cultural bias.

17. You are working in a hospital setting. A new client, who is Latin American, is getting settled and her family is in attendance. A physician enters and informs the client that she requires surgery and asks that she sign the necessary documents. The client refuses and becomes agitated. Which of the following might be the reason for the clients reluctance to sign the documents?
A) The client is reluctant to have the surgery.
B) A decision of importance is made by the family as a group.
C) The client does not feel comfortable with the surgeon.
D) The client is medicated and is having difficulty making a decision.

18. The physician approaches your client with a treatment plan for his cancer. The client states that his life is in Gods hands and refuses conventional treatment. This is an example of
A) fatalistic behavior.
B) denial.
C) anger.
D) bargaining.

19. Your client is admitted to the hospital for new-onset hypertension, and chest pain. During the admission interview you ask the client if she takes over-the-counter medications, and she states no. She adds that she routinely visits a fold healer. Your response includes
A) obtaining a list of the herbs and folk medications that are taken and notifying the physician.
B) requesting the client to stop the ingestion of the folk herbs.
C) calling poison control with the list of herbs and folk medications.
D) encouraging the client to continue to take the herbs and folk medications.

20. You are working as a nurse educator. One of your responsibilities is conducting educational seminars for the staff. After the education component of the program, you have a group discussion with the staff. It is important that nurses routinely attend educational programs related to cultural competence because
A) the information is lost when caring for clients in real life.
B) one cant be competent at all times.
C) the nurse can facilitate social change.
D) the classes are necessary for regulatory compliance.

Answer Key

1. A
2. B
3. B
4. A
5. C
6. A, C, D
7. A, C, D
8. C
9. B, C, D
10. A
11. A
12. C
13. C
14. C
15. B
16. A
17. B
18. A
19. A
20. C

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



 

Once the order is placed, the order will be delivered to your email less than 24 hours, mostly within 4 hours. 

If you have questions, you can contact us here