Community as Partner Theory and Practice in Nursing by Anderson, Elizabeth T., McFarlane 6th edition Test Bank

<< Community and Public Health Nursing Evidence for Practice 2nd Edition by Gail A. Harkness, Rosanna DeMarco Test Bank Clinical Calculations With Applications to General and Specialty Areas 7th Edition by Joyce Sally M. Marshall test bank >>
Product Code: 222
Availability: In Stock
Price: $24.99
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Community as Partner Theory and Practice in Nursing by Anderson, Elizabeth T., McFarlane 6th edition Test Bank

Description

Name: __________________________ Date: _____________

1. Although there is not a Healthy People 2010 focus area for disasters, disaster preparedness is mentioned specifically under what Healthy People focus area?
A) Access to care
B) Environmental health
C) Injury and violence
D) Mental health

2. As in other areas of community health practice, disaster management has its own unique terminology and classification schemes. What is an emergency?
A) Normal conditions of existence are disrupted and the level of suffering exceeds the capacity of the hazard-affected community to respond to it.
B) Normal procedures are suspended and extraordinary measures are taken in order to avert the impact of a hazard on the community.
C) The potential exists to cause disruption or damage to the community (e.g., earthquake, flood, typhoon, or cyclone).
D) A vast ecological breakdown in the relation between humans and their environment: a serious or sudden event on such a scale that the stricken community needs extraordinary efforts to cope with it, often with outside or international aid.

3. Disasters are frequently divided into two broad categories of natural and human made. What is an example of a human-made disaster?
A) Chemical spill
B) Droughts
C) Earthquakes
D) Wildfires

4. Several characteristics greatly influence whether a disaster can be predicted, prevented, or whether its effects can be controlled. Disaster epidemiology focuses on the range of short-term and long-term negative effects of community disasters. A study of adolescents after a caf/bar fire in the Netherlands reported what negative effects 1 year after the fire?
A) Cardiovascular symptoms
B) Gastrointestinal symptoms
C) Hepatic symptoms
D) Musculoskeletal symptoms

5. Disaster plans should be simple, clear, realistic, flexible, and easy to implement, regardless of the nature and extent of the disaster or who must implement the plan. The Disaster Paradigm is a useful model for recognizing and managing a disaster scene. This paradigm establishes eight priorities. What is the first priority in this paradigm?
A) Assess hazards
B) Detect
C) Evacuate and transport victims and casualties
D) Incident command

6. Treatment for disaster victims depends on the type of emergency or disaster, scene safety, and resources needed and available. The patient has a triage classification of yellow. What is the patients care priority?
A) Comfort care
B) Delayed care
C) Immediate care
D) Urgent care

7. Treatment for disaster victims depends on the type of emergency or disaster, scene safety, and resources needed and available. What is the last step of the MASS triage system?
A) Request those able to move and walk to move to a specified safe site.
B) Assess individual patients, beginning with those unable to move.
C) Categorize victims based on urgency of care.
D) Transport injured persons away from the scene.

8. Many nursing skills needed in emergency or disaster situations are familiar to nurses, who have been performing them in the course of their normal duties in their routine work setting. What is an example of nursing activity that needs to be completed during stage 2 of preparedness?
A) Develop/implement prevention strategies for work sites, community sites, home.
B) Participate in agency or community vulnerability assessments and strategies for improvement.
C) Locate/be able to respond to institutional emergency plans.
D) Organize and participate in community immunization activities.

9. Planning for, preventing, and responding to public health needs caused by disasters and emergencies has long been a role of community health nurses. What is an example of primary prevention activity for control of infectious diseases at the individual level?
A) Teach barrier precautions to all health care workers.
B) Screen and treat all sexually transmitted diseases.
C) Mandate that health care workers are immunized for hepatitis A and B.
D) Provide an adequate supply of gloves and sharps containers in patient care areas.

10. An infectious agent that has invaded its host and found conditions hospitable will replicate until it can be shed. Which of the following describes the incubation period?
A) Shed pathogens without any disease symptoms.
B) Before shed of pathogens.
C) Shed of the pathogen agent.
D) Disease symptoms first appear.

11. The community health nurse is reviewing principles and terminology related to the occurrence and transmission of infection and infectious disease. What is an outbreak?
A) Monitoring the occurrence of new cases in a population.
B) Unexpected occurrence of an infectious disease in a limited geographic area during a limited period of time.
C) Steady occurrence of disease over a large geographic area or worldwide.
D) Unexpected increase of an infectious disease in a geographic area over an extended period of time.

12. Transmission is frequently conceptualized as a chain with six interconnected links. What is the reservoir?
A) An organism capable of producing infection or infectious disease
B) The environment in which a pathogen lives and multiplies
C) The means by which an infectious agent is transported from the host
D) The method whereby the infectious agent is transmitted from one host to another host

13. Transmission is frequently conceptualized as a chain with six interconnected links. What is an example of direct mode of transmission?
A) Fomite
B) Person to person
C) Vector
D) Vehicle

14. Infectious agents are organisms capable of producing infection in a host. What is virulence?
A) Immune response in the host
B) Ability to produce serious disease in the host
C) Power to invade and infect large numbers of people
D) Ability to produce disease in those infected with the agent

15. Breaking just one link of the chain of infection at its most vulnerable point is what is done to control transmission of an infectious agent. What does spraying for mosquitoes do?
A) Control the agent
B) Eradicate the non-human reservoir
C) Control the human reservoir
D) Improve host resistance and immunity

16. There are several different kinds of immunity, each providing resistance in different ways to different pathogens. What is natural immunity?
A) Innate resistance to a specific antigen or toxin
B) Derived from actual exposure to the specific infectious agent
C) When the body produces its own antibodies against an antigen as a result of infection with the pathogen or through a vaccine
D) Temporary resistance that has been donated to the host through transfusions of plasma, proteins, immunoglobulin, or antitoxins

17. When properly administered according to established guidelines and protocols, vaccines provide acquired immunity in most cases; however, there are exceptions. What is secondary vaccine failure?
A) The failure of a vaccine to stimulate any immune response
B) The waning of immunity following an initial immune response
C) Vaccine failure caused by improper storage or improper administration route
D) State in which those not immune will be safe if a certain proportion of the population has been vaccinated

18. Infectious diseases are categorized as public or community health problems. Infectious diseases require organized, public efforts for their prevention and control because of their potential to spread and cause community-wide or worldwide emergencies. What laws control health within a state?
A) Local
B) Community health
C) State
D) Federal

19. The legal documentation of vaccinations is important for future administration and follow-ups of hypersensitivity reactions. What is missing from this documentation? 1/13/10: John Brown received on 1/13/10 ABC vaccine by Great manufacturer, lot number # 12345 by Flo First. The patient received 12/2009 Vaccine Information Statement.
A) The documentation is complete.
B) Title and address of the individual administering the vaccine.
C) Patient name and date of immunization.
D) Vaccine manufacturer and vaccine lot number.

20. Characteristics of an infectious disease outbreak create challenges for those responsible for communicating with the public. There are five identified principles for effective risk communication: trust, early announcement, transparency, listening, and planning. Which principle is probably the most difficult to achieve?
A) Early announcement
B) Trust
C) Transparency
D) Listening

Answer Key

1. B
2. B
3. A
4. D
5. B
6. D
7. D
8. C
9. A
10. D
11. B
12. B
13. B
14. B
15. B
16. A
17. B
18. C
19. B
20. C

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



 

Once the order is placed, the order will be delivered to your email less than 24 hours, mostly within 4 hours. 

If you have questions, you can contact us here