Enhanced Computer Concepts And Microsoft Office 2013 Illustrated 1st Edition By by June Jamrich Parsons -Test Bank

<< Employment And Labor Law 9th Edition by Patrick J. Cihon Test Bank Educational Research Planning Conducting and Evaluating Quantitative and Qualitative Research 5th Revised Edition By John Creswell -Test Bank >>
Product Code: 222
Availability: In Stock
Price: $24.99
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Enhanced Computer Concepts And Microsoft Office 2013 Illustrated 1st Edition By by June Jamrich Parsons -Test Bank

Description

WITH ANSWERS
Enhanced Computer Concepts And Microsoft Office 2013 Illustrated 1st Edition By by June Jamrich Parsons -Test Bank
1. The purpose of a report is to provide an easy-to-use data entry interface.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 80
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.060 Create a report with the Report Wizard

 

2. Access reports can be created by selecting fields from one or more tables or queries.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 80
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.060 Create a report with the Report Wizard

 

3. When using a wizard, you can click the Back button to review previous dialog boxes.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 80
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.060 Create a report with the Report Wizard

 

4. Portrait orientation is 8.5 wide by 13 tall.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 80
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.039 Change page orientation

 

5. The tasks that can be accomplished by each of the various report views are mutually exclusive.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 82
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.061 Move and resize controls in Layout View

 

6. You can rename labels in Report Layout View.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 82
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.062 Modify labels

 

 

7. In the accompanying figure, item 2 points to a Group Footer section.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 85
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.063 Navigate through report sections and pages

 

8. Grouping means to sort records plus provide extra report sections.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 86
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.064 Group and sort records in a report

 

9. You can apply more than one grouping order to a report.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 86
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.064 Group and sort records in a report

 

10. You can both group and sort records on the same report.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 86
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.064 Group and sort records in a report

 

11. The same expression in different sections of a report produces different calculations.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 88
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.065 Create calculations to subtotal and count records

 

12. Calculated expressions start with an equal sign.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 88
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.065 Create calculations to subtotal and count records

 

13. The Report Wizard automatically applies many formatting embellishments to a report.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 92
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.066 Format controls and sections of a report

 

14. Which of the following is NOT a common report embellishment?

  a. Headers b. Footers
  c. Multiple fonts and colors d. Command Buttons

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 80
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.060 Create a report with the Report Wizard

 

15. Which report views primary purpose is to quickly review the report without page breaks?

  a. Print Preview b. Layout View
  c. Design View d. Report View

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 83
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.061 Move and resize controls in Layout View

 

16. Which report views primary purpose is to review each page of the entire report as it will appear if printed?

  a. Report View b. Layout View
  c. Design View d. Print Preview

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 83
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.061 Move and resize controls in Layout View

 

17. Which report views primary purpose is to allow you to modify report controls while reviewing live data?

  a. Report View b. Print Preview
  c. Layout View d. Design View

 

ANSWER:   c
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 83
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.061 Move and resize controls in Layout View

 

18. If a report is too wide, you will see a green error indicator in the ____ corner of the report.

  a. upper-right b. lower-left
  c. lower-right d. upper-left

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 84
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.067 Work with error indicators

 

19. For your report to fit on one page in a given orientation, you may need to move all of the controls within a given mark on the horizontal ____.

  a. launcher b. section header
  c. ruler d. command line

 

ANSWER:   c
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 84
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.068 Resize the width of the report

 

20. The Group Footer section prints ____.

  a. before every group of records b. after every group of records
  c. at the top of every page d. at the bottom of every page

 

ANSWER:   b
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 84
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.063 Navigate through report sections and pages

 

21. The Page Header section prints ____.

  a. at the top of the first page
  b. at the top of every page (but below the Report Header on the first page)
  c. before every group of records
  d. after every group of records

 

ANSWER:   b
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 84
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.063 Navigate through report sections and pages

 

22. The Report Header section prints ____.

  a. at the top of every page b. at the top of the first page
  c. before every group of records d. once for every record

 

ANSWER:   b
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 84
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.063 Navigate through report sections and pages

 

23. The Page Footer section prints ____.

  a. at the bottom of every page
  b. at the end of the entire report
  c. at the end of the first and last pages in the report
  d. once for every group of records

 

ANSWER:   a
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 84
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.063 Navigate through report sections and pages

 

24. Which section prints once for every record?

  a. Group Header b. Group Footer
  c. Report Header d. Detail

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 84
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.063 Navigate through report sections and pages

 

25. The Report Footer section prints ____.

  a. at the end of the entire report b. at the bottom of every page
  c. at the top of the entire report d. at the top of every page

 

ANSWER:   a
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 84
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.063 Navigate through report sections and pages

 

26. The Group Header section prints ____.

  a. at the top of the first page of the report b. at the top of every page
  c. once for every record d. before every group of records

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 84
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.063 Navigate through report sections and pages

 

27. Which section prints below the Report Header on page one?

  a. Report Header b. Page Header
  c. Page Footer d. Report Footer

 

ANSWER:   b
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 84
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.063 Navigate through report sections and pages

 

 

28. In the accompanying figure, item 5 points to the ____.

  a. Page number b. Next Page button
  c. Previous Page button d. Last Page button

 

ANSWER:   b
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 85
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.063 Navigate through report sections and pages

 

29. In the accompanying figure, item 1 points to the ____ section.

  a. Group Header b. Page Header
  c. Detail d. Page Footer

 

ANSWER:   b
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 85
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.063 Navigate through report sections and pages

 

30. In the accompanying figure, item 2 points to the ____ section.

  a. Page Header b. Report Header
  c. Group Header d. Detail

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 85
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.063 Navigate through report sections and pages

 

31. In the accompanying figure, item 3 points to the ____ section.

  a. Page Footer b. Report Footer
  c. Group Footer d. Report Header

 

ANSWER:   a
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 85
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.063 Navigate through report sections and pages

 

32. In the accompanying figure, item 4 points to the ____ View button.

  a. Report b. Layout
  c. Zoom d. Design

 

ANSWER:   b
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 85
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.063 Navigate through report sections and pages

 

33. Which command can you use to move a control from one section to another on a report?

  a. Move b. Place
  c. Adjust d. Cut

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 86
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.069 Cut and paste records

 

34. Which command is used to copy a control from one report section to another?

  a. Move b. Second
  c. Duplicate d. Copy

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 88
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.070 Copy and paste records

 

35. Which two sections can be added to a report if you group records?

  a. Group Header and Group Footer b. Group Header and Detail
  c. Group Footer and Detail d. Group Summary and Detail

 

ANSWER:   a
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 86
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.064 Group and sort records in a report

 

36. You can add a field as a grouping field in which pane?

  a. Properties b. Field List
  c. Toolbox d. Group, Sort, and Total

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 86
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.064 Group and sort records in a report

 

37. Which of the following is the correct expression to count the number of records using a field named City?

  a. =Count([City]) b. =Count[City]
  c. =Count(City) d. =Count{City}

 

ANSWER:   a
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 88
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.065 Create calculations to subtotal and count records

 

38. Which of the following shows a calculated expression using appropriate syntax to subtotal a field called Quantity?

  a. =Sum(Quantity) b. =Sum[Quantity]
  c. =Sum{Quantity} d. =Sum([Quantity])

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 88
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.065 Create calculations to subtotal and count records

 

39. Which of the following is NOT a method of selecting more than one control at a time in Report Design View?

  a. Click a control, then [Shift]+click other controls
  b. Dragging a selection box
  c. Clicking in the ruler
  d. Right-dragging

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 91
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.071 Align the borders of controls

 

40. You can click in the horizontal or vertical ____ to select all controls that intersect the selection line.

  a. ruler b. section header
  c. launcher d. command line

 

ANSWER:   a
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 91
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.071 Align the borders of controls

 

41. A ____ box is an outline box you create by dragging the pointer in Report Design View.

  a. selection b. design
  c. pointer d. drag

 

ANSWER:   a
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 91
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.071 Align the borders of controls

 

42. One way to select more than one control at a time in Report Design View is to click a control and press and hold ____ while clicking other controls.

  a. [Shift] b. [Esc]
  c. [F5] d. [Alt]

 

ANSWER:   a
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 91
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.071 Align the borders of controls

 

43. ____ refers to enhancing the appearance of the information.

  a. Laying out b. Coloring
  c. Formatting d. Reshaping

 

ANSWER:   c
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 92
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.066 Format controls and sections of a report

 

44. The ____________________ source is the table or query that defines the fields and records displayed on a report.

ANSWER:   record
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 80
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.060 Create a report with the Report Wizard

 

45. ____________________ orientation is 11 wide by 8.5 tall.

ANSWER:   Landscape
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 80
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.039 Change page orientation

 

46. ____________________ orientation is 8.5 wide by 11 tall.

ANSWER:   Portrait
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 80
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.039 Change page orientation

 

47. The report section before a group of records is called the Group ____________________ section.

ANSWER:   Header
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 84
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.063 Navigate through report sections and pages

 

48. Use the Group, Sort, and ____________________ pane to modify sort orders in Report Design View.

ANSWER:   Total
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 86
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.064 Group and sort records in a report

 

49. A(n) ____________________ is a built-in formula, such as Sum or Count.

ANSWER:   function
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 88
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.065 Create calculations to subtotal and count records

 

50. In the expression =Sum([Price]), the ____________________ function is used.

ANSWER:   Sum
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 88
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.065 Create calculations to subtotal and count records

 

51. Use the alignment buttons on the ____________________ tab to align the content of a control within its own border.

ANSWER:   HOME
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 90
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.072 Align data within a control

 

52. [Ctrl][Y] is the quick keystroke for the ____________________ command.

ANSWER:   Redo
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 92
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.066 Format controls and sections of a report

 

53. Tables, queries, forms, and reports can all be printed, but reports provide more sophisticated printing capabilities. What central feature of tables, queries, and forms is not shared by reports?

ANSWER:   Reports are read-only objects, meaning you can use them to read and display data but not to change (write to) data. As you change data using tables, queries, or forms, reports constantly display those up-to-date edits just like all of the other Access objects.
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 80
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.060 Create a report with the Report Wizard
TOPICS:   Critical Thinking

 

54. Discuss the meanings of calculation, expression, function, and argument.

ANSWER:   You create a calculation by entering an expression into a text box. When a report is previewed or printed, the expression is evaluated and the resulting calculation is placed on the report.
An expression is a combination of field names, operators (such as +, , /, and *), and functions that result in a single value.
A function is a built-in formula, such as Sum or Count, that helps you quickly create a calculation.
Arguments are the pieces of information that the function needs to create the final answer.
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 88
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.065 Create calculations to subtotal and count records
TOPICS:   Critical Thinking

 

55. What are the steps to add a label to a report?

ANSWER:   In Report Design View, click the Label button in the Controls group, click at the appropriate point in the selected space, type the label text, press [Enter], click the HOME tab, then click any desired formatting options in the Text Formatting group.
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 92
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.073 Add labels to a report
TOPICS:   Critical Thinking

 

56. Reports are view-only objects, meaning they can be used to read and display data but cannot be used to change data. _________________________

ANSWER:   False read
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 80
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.060 Create a report with the Report Wizard

 

57. Use the Align button on the DESIGN tab to align the edges of the controls with respect to one another. _________________________

ANSWER:   False ARRANGE
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 90
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.071 Align the borders of controls

 

58. Pressing the arrow keys while holding [Ctrl] moves selected controls one millimeter at a time in the direction of the arrow. _________________________

ANSWER:   False pixel
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 90
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.071 Align the borders of controls

 

59. The quick keystroke for Redo is [Ctrl][Z]. _________________________

ANSWER:   False Undo
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 92
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.066 Format controls and sections of a report

 

60. The Alternate Row Color command changes the background color of alternate records in a selected section. _________________________

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 93
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.066 Format controls and sections of a report

 

61. The Mailing Wizard is a special report wizard that precisely positions and sizes information for hundreds of standard business labels. _________________________

ANSWER:   False Label
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 94
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.074 Create a report of labels

 

62. Koch labels are the most common manufacturer of labels, and therefore the default choice. _________________________

ANSWER:   False Avery
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 94
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.074 Create a report of labels

 

Critical Thinking Questions
Case 4-1

Bradley plans to generate reports from an Access database that a colleague of his built. As he works with the reports, he decides to familiarize himself with each of the views that is available to him.

 

63. Bradley is just getting started with one of the reports and he needs to quickly review it to see what it contains. He does not want his view to contain any page breaks. Which view should he use?

a. Report View c. Print Preview
b. Layout View d. Design View

 

ANSWER:   A
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 83
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.061 Move and resize controls in Layout View
TOPICS:   Critical Thinking

 

64. Bradley is almost ready to print one of the reports. He wants to review the first page of the report to see how it will look when printed. Which view should he use?

a. Report View c. Print Preview
b. Layout View d. Design View

 

ANSWER:   C
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 83
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.061 Move and resize controls in Layout View
TOPICS:   Critical Thinking

 

65. Which of the following will Bradley use if he is looking for the optimal view for changing the positioning of some of his report controls while also reviewing the live data?

a. Report View c. Print Preview
b. Layout View d. Design View

 

ANSWER:   B
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 83
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.061 Move and resize controls in Layout View
TOPICS:   Critical Thinking

 

66. Bradley wants to focus on just the details of one of the reports, without seeing the data. Which of the following should he use?

a. Report View c. Print Preview
b. Layout View d. Design View

 

ANSWER:   D
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 83
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.061 Move and resize controls in Layout View
TOPICS:   Critical Thinking

 

67. Bradley is ready to print his report, but he only wants to print specific pages of the report. On what tab can he find the options to accomplish this task?

a. PRINT PREVIEW c. SELECTION
b. PRINT OPTIONS d. TOOLS

 

ANSWER:   A
POINTS:   1
REFERENCES:   Access 94
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.075 Print specific pages of a report
TOPICS:   Critical Thinking

 

Match each numbered item in the accompanying figure with its button name.

a. Item 1
b. Item 2
c. Item 3
d. Item 4
e. Item 5
f. Item 6
g. Item 7
h. Item 8

 

REFERENCES:   Access 93
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.066 Format controls and sections of a report

 

68. Alternate Row Color

ANSWER:   f
POINTS:   1

 

69. Background Color or Shape Fill

ANSWER:   e
POINTS:   1

 

70. Align Right

ANSWER:   d
POINTS:   1

 

71. Font Color

ANSWER:   g
POINTS:   1

 

72. Align Left

ANSWER:   b
POINTS:   1

 

73. Center

ANSWER:   c
POINTS:   1

 

74. Shape Outline

ANSWER:   h
POINTS:   1

 

75. Underline

ANSWER:   a
POINTS:   1

 

1. Microsoft Internet Explorer and FireFox are two examples of accelerators.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
REFERENCES:   Internet Explorer 2
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.203 Define Web browsers

 

2. You can use a hyperlink to open another Web page, but not to play sound or video files.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
REFERENCES:   Internet Explorer 2
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.204 List browser features

 

3. A URL is also considered an address of a Web page.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Internet Explorer 4
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.205 Identify elements of the Internet Explorer window

 

4. The Menu bar displays information about your connection process, notifies you when you connect to another Web site, and identifies the percentage of information transferred from the Web server to your browser.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
REFERENCES:   Internet Explorer 4
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.205 Identify elements of the Internet Explorer window

 

 

5.  In the accompanying figure, item 4 is the Web page address that is currently open.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Internet Explorer 4-5
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.205 Identify elements of the Internet Explorer window

 

6. In the accompanying figure, item 2 is a link.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
REFERENCES:   Internet Explorer 4-5
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.205 Identify elements of the Internet Explorer window

 

7. Right-click any link on a Web page, and then click Open in new tab to open the linked page in a new tab in the same browser window.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Internet Explorer 8
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.206 Open and view Web pages in new tabs in a browser window

 

8. If you want to close Internet Explorer but have several tabs open, you will be asked if you want to close all the tabs or just current the current tab.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Internet Explorer 8
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.206 Open and view Web pages in new tabs in a browser window

 

9. With tabbed browsing, you can open several Web pages in a browser window.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Internet Explorer 8
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.206 Open and view Web pages in new tabs in a browser window

 

10. A top-level domain tells you the type of site you are visiting.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Internet Explorer 9
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.206 Open and view Web pages in new tabs in a browser window

 

11. To delete a favorite, click the View favorites, feeds, and history button, click the Add to favorites list arrow, click Organize favorites, open the Favorites Bar folder, click the favorite, and then click Delete.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Internet Explorer 16
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.207 Delete Favorites from the Favorites center and bar

 

12. You can print a Web page without previewing the page or changing any settings by clicking the Print button on the Command bar.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Internet Explorer 17
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.208 Print and email pages and links

 

13. Information and images on the Web can be ____ to the Start screen or saved as a file to a computer for later use or to share with others.

  a. linked b. shared
  c. integrated d. pinned

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   Internet Explorer 2
LEARNING OBJECTIVES:   ENHC.PARS.16.204 List browser features

 

14. An e

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



 

Once the order is placed, the order will be delivered to your email less than 24 hours, mostly within 4 hours. 

If you have questions, you can contact us here