Focus on Adult Health Medical-Surgical Nursing Psc Edition by Linda -Test Bank

<< Financial Statement Analysis And Security Valuation 5th Edition by Stephen H Penman Test Bank Flashback A Brief Film History 6th Giannetti -Test Bank >>
Product Code: 222
Availability: In Stock
Price: $24.99
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Focus on Adult Health Medical-Surgical Nursing Psc Edition by Linda -Test Bank

Description

WITH ANSWERS
Focus on Adult Health Medical-Surgical Nursing Psc Edition by Linda -Test Bank

Chapter 2- Health Education and Health Promotion

1. The nurse is planning to teach a 75-year-old patient about administering his medication. How can the nurse best enhance the patients ability to learn?
  A) Providing links to websites that contain information related to the medication
  B) Excluding family members from the session
  C) Using color-coded materials
  D) Making the information relevant to the patients condition

 

 

2. The nursing instructor has given an assignment to a group of nurse practitioner students. They are to break into groups of four and complete a health-promotion teaching project and present a report back to their fellow students. What project is the best example of health-promotion teaching?
  A) Demonstrating an injection technique to a patient for anticoagulant therapy
  B) Explaining the side effects of a medication to an adult patient
  C) Discussing the importance of preventing sexually transmitted infections (STIs) to a group of 12th-grade students
  D) Instructing an adolescent patient about safe food preparation

 

 

3. The nursing profession and nurses as individuals have a responsibility to promote activities that foster well-being.  What has most influenced the nurse to play this vital role?
  A) Nurses are seen as nurturing.
  B) Nurses have postsecondary education.
  C) Nurses have a desire to help others.
  D) Nurses have long-established credibility with consumers.

 

 

4. The nurse is preparing discharge teaching for a patient diagnosed with urinary retention secondary to multiple sclerosis. The nurse will teach the patient to self-catheterize at home upon discharge. What teaching method is most effective for this patient?
  A) Providing the most up-to-date information available
  B) Alleviating the patients guilt associated with not knowing appropriate self-care
  C) Determining the patients readiness to learn new information
  D) Building on previous information

 

 

5. You are the nurse planning to teach tracheostomy care to one of your patients. What is the most important variable in patient teaching that you need to utilize?
  A) Providing the most up-to-date information available
  B) Alleviating the patients guilt associated with not knowing appropriate self-care
  C) Determining the patients readiness to learn new information
  D) Building on previous information

 

 

6. A nurse has taught a patient who has asthma how to administer his daily metered-dose inhaler. How would the nurse evaluate the teachinglearning process?
  A) Using teaching aides
  B) Identifying teaching strategies
  C) Directly observing the patient using his inhaler
  D) Documenting the teaching session in the patients record

 

 

7. You are the oncoming nurse, and you have just taken report on your patients for the shift. One of your patients is a newly diagnosed diabetic. Which behavior shows this patients willingness to learn?
  A) The patient requests a visit from the diabetic educator.
  B) The patient declines a slice of pie at lunch.
  C) The patient has a family member meet with the dietician to discuss meals.
  D) The patient allows the nurse to take daily blood sugar.

 

 

8. Part of health promotion in the adolescent population is health screening. What is the goal of health screening in this population?
  A) To teach teenagers about health risks
  B) To teach coping strategies
  C) To discuss chronic health problems
  D) To detect health problems at an early age, so that they can be treated at this time

 

 

9. Despite chronic illnesses and disabilities, the elderly benefit most from what kind of activities?
  A) Those that help them eat well.
  B) Those that help them maintain independence.
  C) Those that preserve their social interactions.
  D) Those that accomplish financial stability.

 

 

10. Research has shown that patient adherence to prescribed regimens is generally low, especially when the patient will have to follow the regimen for a long period of time. What is one diagnosis in which adherence rates are low?
  A) Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA)
  B) Sudden acute respiratory syndrome (SARS)
  C) Multiple sclerosis
  D) Beta hemolytic strep infection

 

 

11. A nurse is aware of both the importance of health education and the fact that it is an independent function of nursing practice. Under which of the following circumstances should a nurse consider providing health education?
  A) When a patient or patients condition has a reasonable chance of resolution
  B) During each contact that the nurse has with a health care consumer
  C) When health education is specified in a health care consumers plan of nursing care
  D) When the nurse possesses advanced practice credentials in health education

 

 

12. In March 2002, the Joint Commission, together with the Centers for Medicare and Medicaid Services, launched SPEAK UP, a national campaign with the ultimate goal of preventing medical errors. What means to achieving this goal does the SPEAK UP campaign propose?
  A) Encouraging patients to become informed and involved in their care
  B) Requiring nurses and other care providers to document the patient education that they provide
  C) Establishing patient education as a requirement for Medicare reimbursement
  D) Allowing patients to make informed choices about the interventions that they prefer

 

 

13. Health education is an integral component of all nurseperson interactions. However, certain individuals have a greater need for health education than others. Which one of the following individuals likely has the greatest need for health education?
  A) An IV drug user who is receiving antibiotics for the treatment of endocarditis
  B) A young adult who has suffered traumatic injuries in a motorcycle accident
  C) The parents of an infant who has been admitted for treatment of respiratory syncytial virus (RSV)
  D) An elderly woman who has just been diagnosed with congestive heart failure (|CHF)

 

 

14. A nurse is aware of the fact that nonadherence to prescribed therapy is both common and harmful. How can a nurse best promote adherence to therapeutic regimens among patients?
  A) Establish a system of rewards and punitive measures that is linked to adherence
  B) Provide examples of the harmful consequences of nonadherence to therapy
  C) Help individuals be aware of the benefits of adhering to their prescribed therapy
  D) Make adherence a requirement for treatment in early interactions with patients

 

 

15. A nurse who is caring for a patient who is newly diagnosed with HIV knows that an effective teachinglearning program requires careful and deliberate planning. What priority question should a nurse ask himself or herself before initiating health education with a patient?
  A) What are the consequences if this person does not learn about his or her condition?
  B) How willing and able to learn is this person?
  C) Who is the best person to teach this patient?
  D) When is the best time to begin health education with this patient?

 

 

16. An individuals health status is an outcome of a complex interplay between a number of different factors. Which of the following factors is the strongest predictor of a patients health status?
  A) The amount of health education an individual has received
  B) The individuals socioeconomic status
  C) The individuals genetics
  D) The individuals level of health literacy

 

 

17. Ms. Jimenez is a 27-year-old first-time mother who developed mastitis in the weeks following the birth of her infant. She was prescribed antibiotics and has informed the nurse that her symptoms of breast pain, redness, and swelling ceased 2 days after she began antibiotic therapy. As a result, Ms. Jimenez stopped taking her antibiotics and did not complete the ordered course. What nursing diagnoses should the nurse identify when planning health education for Ms. Jimenez? Select all that apply.
  A) Deficient knowledge
  B) Ineffective therapeutic regimen management
  C) Ineffective coping
  D) Health-seeking behaviors
  E) Impaired adjustment

 

 

18. The process of health education closely parallels the nursing process with its discrete phases of assessment, diagnosis, planning, implementation, and evaluation. What activity would the nurse perform during the planning phase of health education?
  A) Determining the patients current knowledge level and willingness to learn
  B) Identifying the patients learning needs
  C) Documenting the goals of the health education
  D) Demonstrating a necessary technique for the patient

 

 

19. A nurse on a postsurgical unit has performed health education on the correct technique for emptying a drain for a woman who will be discharged home with a drain in situ. The nurse has asked the patient to demonstrate the correct technique and will now provide feedback. Which of the following statements provides the most effective feedback for the patient?
  A) You did a really good job of emptying your drain. Youll do great when you get home.
  B) How did you feel about that?
  C) You should be proud of yourself; this certainly isnt a skill that comes naturally to anyone.
  D) You kept the drain clean when you emptied it, and you restored the negative pressure effectively.

 

 

20. A patient will be discharged home with a Foley catheter in situ and has been provided with a leg bag. The nurse has consequently provided education on the techniques for managing the catheter and leg bag. How should the nurse best evaluate the effectiveness of this health education?
  A) Ask the patient directly if he understands the management of the leg bag.
  B) Reiterate the correct management techniques for the patient in summary.
  C) Ask the patient to demonstrate and describe the necessary techniques.
  D) Clearly answer any questions that the patient may have about the management of the leg bag.

 

 

21. A 51-year-old woman is distraught about her new diagnosis of multiple sclerosis (MS). During a recent discussion with her nurse, the nurse mentioned the concept of wellness, which prompted the patient to state, How can you be talking about wellness at the same time that Ive got MS? Which of the following principles should underlie the nurses response to the patient?
  A) Wellness is synonymous with health.
  B) Wellness involves maximizing function despite limitations.
  C) Wellness is defined as acceptance of ones disabilities.
  D) Wellness is a concept that is understood better by people who have chronic illnesses than by healthy individuals.

 

 

22. A community health nurse is well aware that taking responsibility for oneself is the key to successful health promotion. Which of the following actions by the nurses patients best demonstrates self-responsibility and health promotion?
  A) A woman takes action to quit smoking cigarettes.
  B) A man seeks care because of an apparent cognitive decline.
  C) A man questions his pharmacist when having a prescription refilled.
  D) A woman reluctantly agrees to have her infant immunized.

 

 

23. The elderly often describe cognitive health as staying sharp or being in the right mind. Which of the following factors has been identified by older adults as contributing to the maintenance of cognitive health?
  A) Regular physical exercise
  B) Surrounding oneself with high-functioning peers
  C) Dietary supplements and good nutrition
  D) Health education

 

 

24. A 36-year-old man who has chewed tobacco since he was a teenager is having a discussion about this habit with his nurse practitioner. What statement would suggest that the man is in the contemplation stage of change?
  A) I know I have to quit, and Im sure that I will at some point.
  B) From what Ive seen, chewing is a lot better for you than smoking.
  C) You can say what you want, but I just cant see myself kicking the habit.
  D) I know its bad for me, and Im going to quit at the end of the month.

 

 

25. Specifying the immediate, intermediate, and long-term goals of learning is an integral component of the teaching-learning process. Which of the following individuals should be included in this goal-setting process? Select all that apply.
  A) An advanced practice nurse
  B) The nurse who will conduct the teaching
  C) The patient himself or herself
  D) The patients family members
  E) The patients primary care provider

 

 

 

Answer Key

 

1. D
2. C
3. D
4. C
5. C
6. C
7. A
8. D
9. B
10. C
11. B
12. A
13. D
14. C
15. B
16. D
17. A, B
18. C
19. D
20. C
21. B
22. A
23. A
24. A
25. B, C, D

Chapter 14- Patients With Coronary Vascular Disorders

1. The nurse is caring for a patient who has been diagnosed with an elevated cholesterol level. The nurse is aware that plaque on the inner lumen of arteries is composed chiefly of what?
  A) Lipids and fibrous tissue
  B) WBCs
  C) Lipoproteins
  D) High-density cholesterol

 

 

2. The nurse is caring for an adult patient who had symptoms of unstable angina during admission to the hospital. The most appropriate nursing diagnosis for the discomfort associated with angina is what?
  A) Deficient knowledge about underlying disease and methods for avoiding complications
  B) Anxiety related to fear of death
  C) Ineffective cardiopulmonary tissue perfusion secondary to coronary artery disease (CAD)
  D) Noncompliance related to failure to accept necessary lifestyle changes

 

 

3. The triage nurse in the emergency department assesses a 66-year-old male patient who has presented to the emergency department with complaints of midsternal chest pain that has lasted for the last 5 hours. The care team suspects an myocardial infarction (MI). The nurse is aware that, because of the length of time the patient has been experiencing symptoms, the following may have happened to the myocardium:
  A) May have developed an increased area of infarction
  B) Will probably not have more damage than if he came in immediately
  C) Can have restoration of the area of dead cells with proper treatment
  D) Has been damaged already, so immediate treatment is no longer necessary

 

 

4. The nurse has just admitted a 66-year-old patient for cardiac surgery. The patient tells the nurse that she is afraid of dying while undergoing the surgery. The nurse should be aware that:
  A) A further assessment of anxiety is required.
  B) A more complete physical examination is required.
  C) Preoperative fears are normal and will be alleviated with time.
  D) Teaching should be initiated immediately to alleviate the fears.

 

 

5. A patient with angina is beginning nitroglycerin.  Before administering the drug, the nurse informs the patient that, immediately after administration, the patient may experience what?
  A) Nervousness or paresthesia
  B) Throbbing headache or dizziness
  C) Drowsiness or blurred vision
  D) Tinnitus or diplopia

 

 

6. The public health nurse is participating in a health fair, and she interviews a woman with a history of hypertension who is currently smoking one pack of cigarettes per day.  She has had no manifestations of coronary artery disease (CAD) but a recent low-density lipoprotein (LDL) level of 154 mg/dL was found.  Based on her assessment, the nurse would expect that this patient would be treated in what way?
  A) Drug therapy and smoking cessation
  B) Diet and drug therapy
  C) Diet therapy only
  D) Diet therapy and smoking cessation

 

 

7. A patient with cardiovascular disease is being treated with Norvasc, a calcium channel blocking agent.  The nurse is aware that calcium channel blockers have a variety of effects.  What is one of the therapeutic effects?
  A) Decrease sinoatrial node and atrioventricular node conduction and decrease workload of the heart
  B) Prevent platelet aggregation and subsequent thrombosis
  C) Reduce myocardial oxygen consumption by blocking beta-adrenergic stimulation to the heart
  D) Reduce myocardial oxygen consumption thus decreasing ischemia and relieving pain

 

 

8. A 45-year-old adult male patient is admitted to emergency after he developed unrelieved chest pain that was present for approximately 20 minutes before he presented to the emergency department. The patient has been subsequently diagnosed with a myocardial infarction (MI). To minimize cardiac damage, what health care providers order will the nurse expect to see for this patient?
  A) Thrombolytics, oxygen administration, and bed rest
  B) Morphine sulfate, oxygen administration, and bed rest
  C) Oxygen administration, anticoagulants, and bed rest
  D) Bed rest, albuterol nebulizer treatments, and oxygen administration

 

 

9. The nurse is caring for a patient who is scheduled for a percutaneous transluminal coronary angioplasty (PTCA) and who asks what complications can happen during the procedure. What statement should underlie the nurses response?
  A) Complications that can occur during a PTCA include dissection of the ductus arteriosa.
  B) Complications that can occur during a PTCA include hyposensitivity of the heart muscle.
  C) Complications that can occur during a PTCA include vasospasm of the coronary artery.
  D) Complications that can occur during a PTCA include closure of the pulmonary artery.

 

 

10. The nurse providing care for a patient post percutaneous transluminal coronary angioplasty (PTCA) knows to monitor the patient closely. What does the nurse know to monitor for?

Select all that apply.

  A) Abrupt closure of the coronary artery
  B) Venous insufficiency
  C) Bleeding at the insertion site
  D) Retroperitoneal bleeding
  E) Arterial occlusion

 

 

11. A 72-year-old woman with a diagnosis of angina pectoris has presented to her nurse practitioner because her chest pain on exertion has become more frequent and longer lasting in recent days. The nurse should understand that this womans chest pain is directly attributable to which of the following pathophysiological processes?
  A) Inflammation and physical irritation of the lumens of coronary arteries
  B) Accumulation of cellular debris in the myocardium after the rupture of atheromas
  C) Ischemia of cardiac muscle cells
  D) Accumulation of lactic acid in cardiac muscle

 

 

12. A nurse who works in a busy emergency department provides care for numerous patients who present with complaints of chest pain. Which of the following questions is most likely to help the nurse differentiate between chest pain that is attributable to angina and chest pain due to myocardial infarction (MI)?
  A) Does resting and remaining still help your chest pain to decrease?
  B) Have you ever been diagnosed with high blood pressure or diabetes?
  C) When was the first time that you recall having chest pain?
  D) Does your chest pain make it difficult to move around like you normally would?

 

 

13. An older adult patient has been admitted to a medical unit, and the nurse is conducting a comprehensive assessment of the patient in order to plan care appropriately. Which of the nurses following assessments directly relate to the known risk factors for cardiovascular disease?

Select all that apply.

  A) Measuring the patients random glucose level
  B) Assessing the patients oxygen saturation levels by pulse oximetry
  C) Measuring the patients blood pressure
  D) Auscultating the patients lungs
  E) Measuring the patients temperature orally

 

 

14. A 70-year-old man has been diagnosed with angina pectoris and subsequently prescribed nitroglycerin spray to be used sublingually when he experiences chest pain. This drug will achieve relief of the patients chest pain by:
  A) Blocking sympathetic stimulation of the heart and reducing oxygen demand
  B) Increasing contractility and consequent cardiac output
  C) Blocking the a-delta pain fibers in the myocardium
  D) Dilating the blood vessels and reducing preload

 

 

15. A 56-year-old man has been brought to the emergency department by emergency medical services (EMS) and has been diagnosed with a myocardial infarction (MI) based on his presentation and electrocardiogram (ECG). The patient has been identified as a candidate for percutaneous transluminal coronary angioplasty (PTCA). The nurse who is providing care for this patient should recognize that the extent of cardiac damage will primarily depend on:
  A) The patients previous use of antiplatelets and anticoagulants
  B) The particular risk factors that contributed to the patients MI
  C) The duration of oxygen deprivation to the patients cardiac cells
  D) The patients high- and low-density lipoprotein (LDL, HDL) levels prior to MI

 

 

16. A patient has returned to the nursing unit after having a percutaneous coronary intervention (PCI) in the hospitals cardiac catheterization laboratory. The nurse who is providing care for this patient should prioritize what assessment?
  A) Assessing the patients capillary refill time and peripheral pulses
  B) Assessing the patient for signs and symptoms of hemorrhage
  C) Assessing the patient for signs and symptoms of acute renal failure
  D) Assessing the patient for signs and symptoms of infection

 

 

17. A 68-year-old female patient has returned to the cardiac care unit from PACU following a successful coronary artery bypass graft (CABG). The nurse who is providing care for this patient during her immediate postsurgical period must prioritize respiratory assessment because of the patients high risk of:
  A) Atelectasis
  B) Empyema
  C) Pulmonary embolism (PE)
  D) Pleural effusion

 

 

18. A patient has recently returned to the cardiac care unit from PACU following coronary artery bypass graft (CABG). During the nurses assessment of the patient, the patient acknowledges pain that he rates at 9 on a 0-to-10 pain scale. How should the nurse best respond to this assessment finding?
  A) Determine how the patients pain responds to increased physical activity.
  B) Explain to the patient that significant pain is expected during the immediate postoperative phase.
  C) Teach the patient nonpharmacologic interventions for pain management.
  D) Try to differentiate between incisional pain and anginal pain.

 

 

19. A patient who is recovering from a coronary artery bypass graft (CABG) is anxious about resuming normal levels of activity and mobility, citing a fear of putting undue strain on his heart, as well as being unable to safely mobilize. Consequently, the patient has expressed his intention to remain on bed rest for several days. How should the nurse respond to this patients concerns about activity and mobility?
  A) There are actually a lot of benefits of moving early and often. While youre mobilizing, well keep you safe.
  B) Actually, your plan of care already includes several days of bed rest to make sure that your heart is fully recovered.
  C) It would be ideal if you could do some light mobilizing soon, but you can let us know when you would like to begin this.
  D) Youll have to get permission from your cardiologist if you want to stay in bed for longer than normal.

 

 

20. A patient in the cardiac PACU was just extubated, 5 hours after the conclusion of a coronary artery bypass graft (CABG). How can the patients nurse best promote adequate gas exchange for this patient?
  A) Apply continuous positive airway pressure (CPAP) as ordered.
  B) Perform deep suctioning q1h.
  C) Reposition the patient frequently.
  D) Administer nebulized bronchodilators and corticosteroids as ordered.

 

 

21. A patient who is postoperative day 2 following a coronary artery bypass graft (CABG) has been experiencing significant pain in the region of his sternal incision. What patient teaching should the nurse perform with this patient?
  A) Try to hug a folded blanket across your chest when you move or breathe deeply.
  B) If possible, try to avoid coughing and breathe as shallowly as possible to relieve pressure on your incision.
  C) The less you can move, the less pain youre likely to have in the area of your incision.
  D) Getting you up and mobilizing as soon as possible will help with this problem.

 

 

22. A 60-year-old woman has been brought to the emergency department (ED) by ambulance after she experienced a sudden onset of dyspnea and phoned 911. The woman is obese but claims an unremarkable medical history and denies chest pain. When assessing this patient, the nurse in the ED should be aware that:
  A) Dyspnea is definitive for a respiratory, rather than cardiac, etiology.
  B) The absence of known risk factors usually rules out myocardial infarction (MI) or angina as a cause of dyspnea.
  C) Women often present with an MI much differently than do men.
  D) Acute coronary syndrome (ACS) manifests with chest pain rather than with shortness of breath.

 

 

23. A 66-year-old male patient with a high body mass index and a history of hypertension made an appointment with his primary care provider because of sudden, severe, and unprecedented fatigue over the past several days. The care provider referred the patient to the emergency department, where the patient underwent assessment for acute coronary syndrome. Assessment of the mans cardiac biomarkers revealed normal levels of myoglobin and CK-MB but elevated levels of troponin I. What conclusion is suggested by these data?
  A) The man is having an acute myocardial infarction (MI).
  B) The man is at high risk of MI.
  C) The man had an MI in the recent past.
  D) The man had an MI several months ago.

 

 

24. A 58-year-old patients electrocardiogram (ECG) and presentation are suggestive of a myocardial infarction (MI), and treatment has been promptly initiated. The nurse who is part of the patients care team should anticipate and facilitate which of the following interventions?

Select all that apply.

  A) Providing the patient with supplementary oxygen
  B) Administering morphine by IV
  C) Administering oral warfarin (Coumadin)
  D) Administering a bolus of 0.9% NaCl
  E) Teaching the patient deep breathing and coughing techniques

 

 

25. Thrombolytic therapy is being prepared for administration to an older adult patient who has presented to the emergency department with an ST-segment elevation MI (STEMI). The nurse recognizes that the primary goal of this intervention is:
  A) To restore the flow of blood through the coronary arteries
  B) To restore function to infarcted myocardial cells
  C) To relieve the patients symptoms of chest pain and dyspnea
  D) To prevent the rupture of atheromas

 

 

 

Answer Key

 

1. A
2. C
3. A
4. A
5. B
6. D
7. A
8. B
9. C
10. A, C, D, E
11. C
12. A
13. A, C
14. D
15. C
16. B
17. D
18. D
19. A
20. C
21. A
22. C
23. C
24. A, B
25. A

Chapter 28- Patients With Urinary Disorders

1. The clinic nurse is teaching a young woman about preventing recurrent urinary tract infections. What information should the nurse include?
  A) Bathe daily.
  B) Avoid voiding immediately after sexual intercourse.
  C) Drink liberal amounts of fluids.
  D) Void every 6 to 8 hours.

 

 

2. The nurse is caring for an 84-year-old female patient who was brought to the emergency room by her daughter, who related that her mother has had very recent mental status changes and periods of incontinence. What condition should the nurse first suspect?
  A) Urinary retention
  B) Urinary stasis
  C) Urinary calculi
  D) Urinary tract infection (UTI)

 

 

3. A 42-year-old woman comes to the clinic complaining of intermittent urinary incontinence when she sneezes. The clinic nurse is aware that this patient is experiencing what type of incontinence?
  A) Stress incontinence
  B) Reflex incontinence
  C) Overflow incontinence
  D) Functional incontinence

 

 

4. A 52-year-old patient is scheduled to undergo ileal conduit surgery and has several appropriate questions for the nurse. What would be the most relevant nursing diagnosis for this patient?
  A) Self-care deficit related to the surgical procedure and creation of an ileal conduit
  B) Knowledge deficit about the surgical procedure and postoperative care
  C) Fear and anxiety related to the surgical procedure
  D) Risk of infection related to the surgical procedure

 

 

5. The nurse is caring for a patient who underwent percutaneous lithotripsy earlier in the day. In this procedure, an ultrasonic probe inserted through a nephrostomy tube into the renal pelvis generates ultra-high-frequency sound waves to shatter renal calculi. What instruction should the nurse give the patient?
  A) Limit oral fluid intake for 1 to 2 weeks.
  B) Report the presence of fine, sandlike particles through the nephrostomy tube.
  C) Notify the health care provider about cloudy or foul-smelling urine.
  D) Report pink urine within 24 hours after the procedure.

 

 

6. The clinic nurse is preparing a plan of care for a patient complaining of stress incontinence. The plan of care incorporates behavioral therapy as an approach to the management of stress incontinence. What role will the nurse have in implementing the behavioral therapy approach?
  A) Provide medication teaching related to pseudoephedrine sulfate
  B) Teach the patient to perform pelvic floor muscle exercises
  C) Prepare the patient for an anterior vaginal repair procedure
  D) Provide information on the semipermanent procedure of periurethral bulking

 

 

7. A urology nurse is caring for a male patient admitted to the unit with bladder distention from prostatic hypertrophy. The health care provider orders placement of an indwelling urinary catheter. The nurse and urologist are both unsuccessful in catheterizing this patient due to the prostatic obstruction. What approach does the nurse anticipate the health care provider using to drain the patients bladder?
  A) Insertion of a suprapubic catheter
  B) Scheduling the patient immediately for surgery to relieve the bladder obstruction
  C) Application of warm compresses to the perineum to assist with relaxation, which will result in the patient voiding on his own
  D) Medication administration to relax the bladder muscles and attempting catheterization in 6 hours

 

 

8. The nurse has implemented a bladder retraining program with a 65-year-old woman after the removal of her indwelling urinary catheter. The nurse places the patient on a timed voiding schedule and performs an ultrasonic bladder scan after each void. The nurse notes that the patient has 50 mL of urine remaining in her bladder after voiding. What would be the nurses best response to this finding?
  A) Perform a straight catheterization on this patient.
  B) Avoid further interventions at this time, as this is an acceptable finding.
  C) Place an indwelling urinary catheter.
  D) Press on the patients bladder in an attempt to encourage complete emptying.

 

 

9. The nurse is assessing a patient admitted to the unit with kidney stones. What assessment parameters would be priorities for the nurse to address? Select all that apply.
  A) Dietary history
  B) Family history of renal stones
  C) Medication history
  D) Surgical history
  E) Vaccination history

 

 

10. A patient had an ileal conduit created and is being cared for by a postsurgical nurse. What is a complication the nurse would monitor this patient for in the immediate postoperative care period?
  A) Respiratory alkalosis
  B) Colon obstruction
  C) Ureteral obstruction
  D) Gangrene of the ilium

 

 

11. A 60-year-old woman has begun a course of oral antibiotics for the treatment of a urinary tract infection (UTI). The patients nurse should recognize that the causative microorganisms most likely originated from:
  A) Fecal contamination from the patients perineum
  B) Colonization of the patients urethra from bloodborne pathogens
  C) Proliferation of normal microbiotic flora
  D) Ingested microorganisms

 

 

12. A 30-year-old woman has presented for care, stating, Im pretty sure that Ive got a UTI, so I think Ill need some antibiotics. In the presence of a UTI, the nurse would expect the woman to have which of the following signs and symptoms? Select all that apply.
  A) Pain on urination
  B) Excessively dilute urine
  C) Urinary frequency
  D) Urgency
  E) Copper-colored urine

 

 

13. A 44-year-old woman was diagnosed with an uncomplicated urinary tract infection (UTI) and completed her prescribed 3-day course of antibiotics 2 days ago. However, she states that she is experiencing the same signs and symptoms that initially prompted her to seek care. The nurse should anticipate that:
  A) The patients signs and symptoms will likely resolve over the next 48 to 72 hours.
  B) The patient will likely require a course of IV antibiotics.
  C) The patient may require another short course of antibiotics followed by a longer-term regimen.
  D) The patient will need to continue taking the same antibiotic for the next 4 to 6 months.

 

 

14. A gerontological nurse is aware of the high incidence and prevalence of urinary tract infections (UTIs) among older adults. Consequently, the nurse is implementing plans of care that attempt to reduce this risk. Which of the following actions present the greatest risk of UTIs for older adults?
  A) The use of antibiotics for respiratory infections
  B) The use of indwelling urinary catheters
  C) Restricting older adults mobility and levels of activity
  D) Restricting fluid in older adults with congestive heart failure (CHF) or renal disease

 

 

15. The nurse is planning the care of a male patient who has been admitted to the medical unit with an exacerbation of chronic pyelonephritis. Which of the following goals should the nurse prioritize in the planning of this patients nursing care?
  A) The patient will consume 3 to 4 L of fluid each day.
  B) The patient will void every 3 hours.
  C) The patient will express an understanding of the pathophysiology of pyelonephritis.
  D) The patient will maintain his preadmission activities of daily living (ADLs).

 

 

16. A 67-year-old woman whose medical history includes obesity, type 2 diabetes, and hypertension has admitted to her care provider that she has often been incontinent of urine over

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



 

Once the order is placed, the order will be delivered to your email less than 24 hours, mostly within 4 hours. 

If you have questions, you can contact us here