Math for Meds Dosages and Solutions 10th edition by Anna Curren test bank

<< Medical Surgical Nursing Patient Centered Collaborative Care 7th Edition by Donna D. Ignatavicius, M. Linda Workman Test Bank Mathematical Ideas 12th Edition by Charles D. Miller Vern E. Heeren John Hornsby test bank >>
Product Code: 222
Availability: In Stock
Price: $24.99
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Math for Meds Dosages and Solutions 10th edition by Anna Curren test bank

Description

Chapter 7: Safe Medication Administration

SHORT ANSWER

1. What is an MAR?

ANS:
Medication administration record

PTS: 1

2. Name the Six Rights of Medication Administration.

ANS:
Right drug, right dose, right route, right time, right individual, right recording

PTS: 1

3. While preparing dosages, how many times should the drug order and the drug label routinely be checked against each other?

ANS:
They should be checked three times; (1) when you locate the drug, (2) just prior to opening or pouring the drug, and (3) immediately before administration of the drug.
Three times

PTS: 1

4. How is a medication administered when it is ordered by the sublingual route?

ANS:
Under the tongue

PTS: 1

5. Name three precautions which should be implemented when using a transdermal patch.

ANS:
The three precautions include (1) where the patch going to be applied, (2) the duration of the patch on the skin and (3) examination of local skin to the adhesive which secures the patch.
Where the patch going to be applied, the duration of the patch on the skin, and examination of local skin to the adhesive which secures the patch

PTS: 1

6. What is the correct conversion of 2300 (military time) to standard time?

ANS:
11:00 p.m.
11:00 P.M.
11:00 pm

PTS: 1

7. What is the correct conversion of 1500 (military time) to standard time?

ANS:
3:00 p.m.
3:00 P.M.
3:00 pm

PTS: 1

8. What is the correct conversion of 0700 (military time) to standard time?

ANS:
7:00 a.m.
7:00 A.M.
7:00 am

PTS: 1

9. What is the correct conversion of 0930 (military time) to standard time?

ANS:
9:30 a.m.
9:30 A.M.
9:30 am

PTS: 1

10. What is the correct conversion of 1730 (military time) to standard time?

ANS:
5:30 p.m.
5:30 P.M.
5:30 pm

PTS: 1

11. What is the correct conversion of 2245 (military time) to standard time?

ANS:
10:45 p.m.
10:45 P.M.
10:45 pm

PTS: 1

12. What is the correct conversion of 0020 (military time) to standard time?

ANS:
12:20 a.m.
12:20 A.M.
12:20 am

PTS: 1

13. What is the correct conversion of 6:00 p.m. (standard) to military time?

ANS:
1800

PTS: 1

14. What is the correct conversion of 2:45 p.m. (standard) to military time?

ANS:
1445

PTS: 1

15. What is the correct conversion of 4:30 p.m. (standard) to military time?

ANS:
1630

PTS: 1

16. What is the correct conversion of 9:00 p.m. (standard) to military time?

ANS:
2100

PTS: 1

17. What is the correct conversion of 5:10 a.m. (standard) to military time?

ANS:
0510

PTS: 1

18. What is the correct conversion of 11:00 a.m. (standard) to military time?

ANS:
1100

PTS: 1

19. According to The Joint Commission (2005), the medical abbreviation QOD has been eliminated. What term should be used instead?

ANS:
Write every other day.
every other day

PTS: 1

20. What is the first step of action to take when a medication error has occurred?

ANS:
report the error

PTS: 1

21. Find the error in the following order.

Lasix 25 mg PO QD 0800

ANS:
QD should be written daily.
QD should be daily

PTS: 1

22. Find the error in the following order.

NPH insulin 56 u subcutaneous 1800

ANS:
56 u should be written 56 units
56 u should be 56 units
u should be units

PTS: 1

23. Find the error in the following order.

MS 10 mg PO bid prior to dressing changes at 1000 and 2200

ANS:
MS should be written morphine sulfate
MS should be morphine sulfate

PTS: 1

24. Find the error in the following order.

Lisinopril 10.0 mg PO daily 0800

ANS:
10.0 mg should be written 10 mg
10.0 mg should be 10 mg
10.0 should be 10

PTS: 1

25. Find the error in the following order

Digoxin .125 mg PO daily 0900

ANS:
.125 mg should be written 0.125 mg
.125 mg should be 0.125 mg
.125 should be 0.125

PTS: 1

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



 

Once the order is placed, the order will be delivered to your email less than 24 hours, mostly within 4 hours. 

If you have questions, you can contact us here