Pharmacology A Patient Centered Nursing Process Approach 9th Edition Test bank

<< Pharmacology and the Nursing Process 8th Edition by Linda Lane Lilley Shelly Rainforth Collin Julie S. Snyder Test Bank Porth Pathophysiology Concepts of Altered Health States 9th Edition by Sheila Grossman Carol Mattson Porth Test Bank >>
Product Code: 222
Availability: In Stock
Price: $24.99
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Pharmacology A Patient Centered Nursing Process Approach 9th Edition Test bank

Description

Chapter 11: Drug Calculations
McCuistion: Pharmacology: A Patient-Centered Nursing Process Approach, 9th Edition

OTHER

1. Order: trihexyphenidyl hydrochloride (Artane) 6 mg, PO, twice daily
Available: trihexyphenidyl hydrochloride (Artane) 2 mg tablets
How many tablet(s) will the patient receive on a daily basis?

ANS:
6

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

2. Order: allopurinol (Zyloprim) 150 mg, PO, q.i.d.
Available: allopurinol (Zyloprim) 100 mg tablet, scored

a. How many tablet(s) will be given per dose?
b. How many mg will the patient receive per day?

ANS:
a. 1.5 tablet
b. 600 (150 4)

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

3. Order: doxycycline hyclate 100 mg, PO, first day q12h; then 100 mg, PO, daily
Available: doxycycline hyclate 100 mg tablets

a. How many tablet(s) will the patient receive the first day?
b. How many tablet(s) will the patient receive daily after the first day?

ANS:
a. 2
b. 1

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

4. Order: Augmentin 500 mg, PO, q8h
Available: amoxicillin-pot clavulanate 250125 mg tablet
How many tablet(s) will be given per dose?

ANS:
2

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

5. Order: erythromycin 350 mg, PO, q8h.
Available: erythromycin estolate 250 mg/5 mL
How many mL will be given per dose?

ANS:
7

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

6. Order: Mycostatin U 500,000, PO, q.i.d. (swish and swallow)
Available: Mycostatin 100,000 units per mL
How many mL will be given?

ANS:
5

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

7. Order: Norvir 600 mg, PO, b.i.d.
Available: Norvir 80 mg/1 mL

a. How many milliliters (mL) will the patient receive per dose?
b. How many milligrams (mg) will the patient receive per day?

ANS:
a. 7.5
b. 1200

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

8. Order: methenamine mandelate 500 mg, PO, q.i.d.
Available: methenamine mandelate 500 mg tablet
How many tablet(s) will be given per dose?

ANS:
1

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

9. Order: cefadroxil (Duricef) 0.4 g, PO, q12h
Available: cefadroxil (Duricef) 250 mg/5 mL
How many mL will be given per dose?

ANS:
8

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

10. Order: Serzone (nefazodone hydrochloride), PO: Day 1, 200 mg in two divided doses; Day 8, 400 mg in two divided doses.
Available: nefazodone hydrochloride 100 mg tablet

a. How many tablets will the patient receive on Day 1?
b. How many tablets will the patient receive per dose when ordered 100 mg in two divided doses?
c. How many tablets will the patient receive per dose when increased to 200 mg, b.i.d.?

ANS:
a. 2
b. 1
c. 2

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

11. Order: amoxicillin (Amoxil) 250 mg, PO, q8h
Available: 250 mg per 5 mL

a. How many mL will the patient receive per dose?
b. How many mg will the patient receive per day?
c. How many mL will the patient receive per day?

ANS:
a. 5
b. 750
c. 15

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

12. Order: chlorpromazine (Thorazine) 12.5 mg, IM (deep), STAT
Available: chlorpromazine (Thorazine) 25 mg/1 mL
How many mL will be given?

ANS:
0.5

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

13. Order: prochlorperazine (Compazine) 7.5 mg, IM (deep), q.i.d., PRN
Available: prochlorperazine (Compazine) 12.5 mg/1 mL
How many mL will be given per dose?

ANS:
~1.6 (or 1.5)

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

14. Order: loxapine (Loxitane) 75 mg, IM, daily
Available: loxapine (Loxitane) 50 mg/1 mL
How many milliliters (mL) will the patient receive?

ANS:
1.5 or 1

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

15. Order: midazolam (Versed) 3 mg, IM, STAT
Available: Versed 5 mg/1 mL
How many mL will be given?

ANS:
0.6

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

16. Order: 1000 mL of lactated Ringers (LR) solution to be administered in 6 hours
Available: 1 L LR Macrodrip set labeled 10 gtt/mL

a. How many mL of LR will be infused in 1 hour?
b. How many drops per minute (gtt/min) will the patient receive?

ANS:
a. 167 (1000 mL 6 = 166.6 = 167 mL)
b. 28 ([167 10 gtt] 60 min = 27.8 or 28 gtt/min)

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 30
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

17. Order: aminocaproic acid 4 g in 250 mL D5W to infuse in 1 hour
Set: secondary set labeled 15 gtt/min
Available: aminocaproic acid 250 mg/1 mL

a. How many mL of aminocaproic acid will be mixed in 250 mL of D5W?
b. How many gtt/min will the patient receive?

ANS:
a. 16
b. 63

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 2 | p. 30
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

18. Order: cefuroxime axetil (Ceftin) 200 mg, PO, b.i.d.
Available: Ceftin 250 mg/5 mL
How many mL will the patient receive per dose?

ANS:
4

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

19. Order: digoxin (Lanoxin), PO, 62.5 mcg, daily
Available: Lanoxin 0.125-mg tablets
How many mg will the patient receive per day?

ANS:
0.0625

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 2
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

20. Order: trimethoprim-sulfamethoxazole (Bactrim) 160/800 mg, PO, b.i.d.
Available: Bactrim 80/400-mg tablets
How many tablets will be given per dose?

ANS:
2

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

21. Order: amoxicillin (Amoxil) 500 mg, PO, b.i.d.
Available: Amoxil 400 mg/5 mL
How many mL will be given per dose?

ANS:
6.25

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 10
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

22. Order: levetiracetam (Keppra), PO, 20 mg/kg/day, divided b.i.d.
Available: Keppra 100 mg/mL
Patient weight: 20 kg
How many mL will the patient receive per dose?

ANS:
2

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 16
TOP: Nursing Process: Nursing Intervention
MSC: NCLEX: Physiological Integrity: Pharmacological and Parenteral Therapies

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



 

Once the order is placed, the order will be delivered to your email less than 24 hours, mostly within 4 hours. 

If you have questions, you can contact us here