Psychiatric Nursing Contemporary Practice 5th Edition By Boyd -Test Bank

<< Psychology 10th Edition by Carole Wade -Test Bank Psychiatric Nursing Biological & Behavioral Concepts 2nd Edition By Deborah Antai-Otong -Test Bank >>
Product Code: 222
Availability: In Stock
Price: $24.99
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Psychiatric Nursing Contemporary Practice 5th Edition By Boyd -Test Bank

Description

WITH ANSWERS
Psychiatric Nursing Contemporary Practice 5th Edition By Boyd -Test Bank

 

Chapter 2- Mental Health and Mental Disorders

1. A nursing instructor is describing the DSM-IV-TR to a group of nursing students. Which of the following would the instructor include as the primary purpose of this classification?
  A) Provide a commonly understood diagnostic category for clinical practice.
  B) Describe treatment modalities for psychiatric disorders and mental illnesses.
  C) Identify various etiologies for mental disorders based on family histories.
  D) Provide optimal outcomes for treatment for individuals with mental illnesses.

 

 

2. A nurse is providing care to a patient with a mental disorder classified by the DSM-IV-TR. The nurse understands that although the first three axes appear to contain all the diagnostic information about a patient, a truly accurate picture of the client is incomplete without considering other factors such as an estimate of current functioning and:
  A) Life stressors
  B) Cultural background
  C) Marital status
  D) Genetic history

 

 

3. A patients global assessment functioning reveals that he has minimal symptoms with good functioning in all areas. Which score would the nurse correlate with these findings?
  A) 94
  B) 82
  C) 75
  D) 63

 

 

4. A female patient was admitted to the hospital with pneumonia, and in the course of her treatment, it was determined that she was experiencing alcohol dependence because she began experiencing alcohol withdrawal while she was in the hospital. When the psychiatrist who was called in as a consultant documented the patients mental disorder, he identified her alcohol dependence on which axis?
  A) Axis I
  B) Axis II
  C) Axis III
  D) Axis IV

 

 

5. A 25-year-old woman who recently had abdominal surgery was admitted to the psychiatric unit, where it was determined that she had a borderline personality disorder. During the first week on the unit, it was determined that she also has diabetes. Her diabetes mellitus would be listed in which axis of her DSM-IV-TR diagnosis?
  A) Axis I
  B) Axis II
  C) Axis III
  D) Axis IV

 

 

6. As part of a class activity, nursing students are engaged in a small group discussion about the epidemiology of mental illness. Which statement best explains the importance of epidemiology in understanding the impact of mental disorders?
  A) Epidemiology helps promote understanding of the patterns of occurrence associated with mental disorders.
  B) Epidemiology helps explain research findings about the neurophysiology that causes mental disorders.
  C) Epidemiology provides a thorough theoretical explanation of why specific mental disorders occur.
  D) Epidemiology predicts when a specific psychiatric client will recover from a specific mental disorder.

 

 

7. A nurse is working in a community mental health center that provides care to a large population of Asian descent. When developing programs for this community, which of the following would be most important for the nurse to address?
  A) Public stigma
  B) Self-stigma
  C) Label avoidance
  D) Negative life events

 

 

8. A group of students are reviewing the multiaxial diagnostic system of the DSM-IV-TR. The students demonstrate understanding of the axes when they identify that each axis represents which of the following?
  A) An evidence-based research finding
  B) An experimental design to guide care
  C) A domain of information
  D) A laboratory test finding

 

 

9. A nursing student is assigned to care for a patient diagnosed with schizophrenia. When talking about this patient in a clinical postconference, the student would use which terminology when referring to the patient?
  A) Committed patient
  B) Schizophrenic
  C) Schizophrenic patient
  D) Person with schizophrenia

 

 

10. Mrs. Green is a patient on a psychiatric unit. At the time of her admission, her dog was killed when a car accidentally ran over it; in addition to that, she just found out that her mother has been diagnosed with colon cancer. This information would be addressed in which DSM-IV axis?
  A) Axis I
  B) Axis II
  C) Axis III
  D) Axis IV

 

 

11. A nursing student is reviewing journal articles about major depression. One of the articles describes the number of persons newly diagnosed with the disorder during the past year. The student interprets this as which of the following?
  A) Rate
  B) Prevalence
  C) Point prevalence
  D) Incidence

 

 

12. While working in a community mental health treatment center, the nurse overhears one of the receptionists saying that one of the patients is really psycho. Later in the day, the nurse talks with the receptionist about the comment. This action by the nurse demonstrates an attempt to address which issue?
  A) Lack of knowledge
  B) Public stigma
  C) Label avoidance
  D) Self-stigma

 

 

13. After teaching a group of students about mental health and mental illness, the instructor determines that the teaching was successful when the group identifies which of the following as reflecting mental disorders?
  A) Capacity to interact with others
  B) Ability to deal with ordinary stress
  C) Alteration in mood or thinking
  D) Lack of impaired functioning

 

 

14. A nurse is preparing a presentation for a local community group about mental disorders and plans to include how mental disorders are different from medical disorders. Which statement would be most appropriate for the nurse to include?
  A) Mental disorders are defined by an underlying biological pathology.
  B) Numerous laboratory tests are used to aid in the diagnosis of mental disorders.
  C) Cluster of behaviors, thoughts, and feelings characterize mental disorders.
  D) Manifestations of mental disorders are within normal, expected parameters.

 

 

15. Which of the following would a nurse identify as being categorized as Axis I in the DSM-IV-TR? Select all that apply.
  A) Paranoid personality disorder
  B) Posttraumatic stress disorder
  C) Anorexia nervosa
  D) Mental retardation
  E) Unemployment
  F) Coronary artery disease

 

 

16. A psychiatricmental health nurse is providing care for a patient with a mental disorder. The patient is participating in the decision-making process. The nurse interprets this as which component of recovery?
  A) Self-direction
  B) Empowerment
  C) Person-centered
  D) Holistic

 

 

17. A nurse is explaining recovery to the family of a patient diagnosed with a mental disorder. Which statement would be most appropriate for the nurse to include about this process?
  A) It is a step-by-step process from being ill to being well.
  B) The patient focuses mainly on the emotional aspects of his condition.
  C) The patient is helped to live a meaningful life to his fullest potential.
  D) Although peer support is important, the self-acceptance is essential.

 

 

18. A psychiatricmental health nurse is preparing a presentation about recovery for a group of newly hired nurses for the mental health facility. Which of the following would the nurse identify as one of the most important concepts?
  A) Self-direction
  B) Peer support
  C) Respect
  D) Hope

 

 

19. The nurse is reviewing the medical record of a patient and notes the information below. Which of the following would be found on Axis III? Select all that apply.
  A) Cocaine dependence
  B) Bipolar I disorder
  C) Chronic obstructive pulmonary disorder
  D) Cellulitis
  E) Homelessness
  F) Arrest for cocaine possession with intent to sell

 

 

20. A college-aged student and his friend arrive at the student health center. The friend reports that the patient has been having difficulties concentrating, remembering, and thinking. Hes had quite a few research papers due this past week. After ruling out other problems, the nurse determines that the patient is experiencing a culture-bound syndrome. Which of the following would the nurse most likely suspect?
  A) Ataque de nervios
  B) Brain fog
  C) Mal de ojo
  D) Shenjing shuairo

 

 

 

Answer Key

 

1. A
2. A
3. B
4. A
5. C
6. A
7. C
8. C
9. D
10. D
11. D
12. B
13. C
14. C
15. B, C
16. B
17. C
18. D
19. C, D
20. B

 

 

Chapter 14- Family Assessment and Interventions

1. While caring for a family, the nurse determines that first-order changes have occurred with which of the following?
  A) The children are all in school, and the parent returns to work.
  B) The daughter leaves home to attend college.
  C) The son marries his long-time sweetheart and moves into his own home.
  D) The grandmother who has been living in the household dies.

 

 

2. The nurse is assessing a family system applying the family system framework model. Which assessment would be important for the nurse?
  A) Acceptance of the family rules
  B) Adjustment to the family boundaries
  C) Degree of enmeshment in the system
  D) Interpersonal differentiation

 

 

3. While assessing a family system, the nurse uses the structural family system model by Minuchin. The nurse focuses the assessment on which of the following about the family members?
  A) Boundaries
  B) Emotional cutoff
  C) Sibling position
  D) Family projection process

 

 

4. A female patient is an adolescent who recently tried to overdose because her boyfriend broke up with her. Her father is a single parent, and he has been drinking excessively to cope with his stress. The patient tells the nurse that whenever she needs to talk to her father, he is always drunk or away drinking with his drinking buddies. Based on this information, which nursing diagnosis would be most appropriate for this patients family?
  A) Ineffective Family Therapeutic Regimen Management
  B) Compromised Family Coping
  C) Ineffective Denial
  D) Caregiver Role Strain

 

 

5. A family has recently lost all their belongings when their house burned down. They have been living in temporary housing. Although the parents were previously very supportive and able to help their young children with their homework in the evenings, they have been unable to do so under their present circumstances. Based on this information, which nursing diagnosis would be most appropriate for this family?
  A) Interrupted Family Processes
  B) Compromised Family Coping
  C) Ineffective Family Therapeutic Regimen Management
  D) Caregiver Role Strain

 

 

6. A male patient has recently been diagnosed with type II diabetes. His family is having trouble incorporating the dietary and exercise regimen prescribed by his physician into their daily routines. They tell the nurse that they are all tired when they return home from school and work and that the last thing any of them want to do is go on a walk. In addition, the patients wife discloses that she is unable to prepare any sugar-free or low-sugar foods that her husband enjoys eating. Based on this information, which nursing diagnosis would be most appropriate for this family?
  A) Interrupted Family Processes
  B) Ineffective Denial
  C) Caregiver Role Strain
  D) Ineffective Family Therapeutic Regimen Management

 

 

7. A couple who have a 7-year-old son have been experiencing growing tension and anxiety in their relationship. However, the tension and anxiety between them lessened when the mother began focusing most of her attention on the son. When applying the family systems therapy model concept of triangulation, which of the following would the nurse expect to assess in the child?
  A) Enjoying his mothers increasing attention and growing even closer to her
  B) Growing distant from his father and blaming him for all of the familys problems
  C) Developing problematic symptoms in response to his mothers increasing attention
  D) Resenting mother for her suffocating attention and his fathers growing distance

 

 

8. A nursing instructor is developing a teaching plan for a class about families. Which of the following would the instructor be most likely to include?
  A) Families are primarily determined by blood.
  B) New members are added by birth, marriage, or adoption.
  C) In the United States, family size has been on the increase.
  D) Families are less mobile today than in the past.

 

 

9. A group of nursing students is reviewing information about the changing family structure and its effect on mental health and illness. The students demonstrate understanding of this information when they identify which of the following?
  A) Middle-aged childless adults are more vulnerable to loneliness and depression.
  B) In stepfamilies, caring for the children often is a primary stressor to the marital partners.
  C) Separation because of relocation provides additional support from extended family.
  D) Same-sex families typically demonstrate lower rates for depression and stress.

 

 

10. A nurse is planning a support group for the families of patients with psychiatric disorders. The nurse integrates knowledge of which of the following as the primary underlying issue related to stress that the families experience?
  A) Severity of the patients symptoms
  B) Barriers faced by the patient
  C) Stigma associated with the diagnosis
  D) Risk for relapse

 

 

11. A nurse is assessing a family of a patient with a persistent mental disorder. In comparing this family to one without a member who has a mental disorder, which function would the nurse expect this family to serve? Select all that apply.
  A) Providing support
  B) Providing socialization
  C) Advocating for services
  D) Providing information
  E) Monitoring services

 

 

12. A nurse is engaged in developing a relationship with a family during a family assessment. Which of the following would be important? Select all that apply.
  A) Demonstrating culturally competent nursing skills
  B) Completing the assessment efficiently in the first meeting
  C) Identifying the familys immediate needs
  D) Exhibiting a professional image
  E) Investigating the adherence to the medication regimen

 

 

13. A nurse is constructing a genogram of a family. Which of the following would the nurse do?
  A) Use circles to represent the male members.
  B) Use horizontal lines to connect the parents with children.
  C) Use horizontal lines to show marriages.
  D) Use asterisks to denote ages listed at the bottom.

 

 

14. Assessment of a family reveals that the youngest child has moved out of the family home to live by herself. One of the other two children is married, and the other child has just gotten engaged. The nurse interprets this family to be in which stage of the family life cycle?
  A) Families with adolescents
  B) Launching children and moving on
  C) Families in later life
  D) Leaving home: single young adults

 

 

15. A nurse is assessing the communication patterns in the family. When observing the interaction, which of the following would be important to keep in mind? Select all that apply.
  A) Who sits next to who?
  B) Which topics are not addressed?
  C) Which situations are identified as stressful?
  D) Who makes the decisions for child care?
  E) How does the family handle conflict?

 

 

16. A group of nursing students is reviewing system models used in caring for families. The students demonstrate understanding of the information when they identify which of the following as characteristic of the Calgary Family Model?
  A) Differentiation of self
  B) Sibling position
  C) Family development
  D) Subsystems

 

 

17. A nurse is using a genogram as an intervention strategy based on the understanding of which of the following?
  A) It provides information about appropriate methods for problem solving.
  B) It allows the family to view its evolution over several generations.
  C) It permits a subjective yet factual perspective of family relationships.
  D) It provides a means for identifying the familys beliefs about mental illness.

 

 

18. A nurse is working with a family and using the Calgary Family Model. Problems have been identified, and the family being in which stage of the model?
  A) Engagement
  B) Assessment
  C) Intervention
  D) Termination

 

 

 

Answer Key

 

1. A
2. D
3. A
4. B
5. A
6. D
7. C
8. B
9. B
10. C
11. A, C, D, E
12. A, C, D
13. C
14. B
15. A, B
16. C
17. B
18. B

 

 

Chapter 28- Antisocial Personality and Other Personality and Impulse

1. The nurse is preparing to assess a client with a paranoid personality trait. The nurse integrates knowledge of this condition, anticipating that the clients affect and behavior will most likely be which of the following?
  A) Angry and hostile
  B) Flirtatious and seductive
  C) Fearful and anxious
  D) Friendly and open

 

 

2. The nurse is caring for a client with schizoid personality trait. When developing the plan of care for the client, which of the following would the nurse most likely include?
  A) Social skills training
  B) Anger management training
  C) Relaxation techniques
  D) Coping skills training

 

 

3. A nursing instructor is preparing a teaching plan for a class of nursing students about antisocial personality disorder. Which of the following would the nurse include as a term often used to describe the behaviors associated with this condition? Select all that apply.
  A) Psychopath
  B) Manipulator
  C) Criminality
  D) Sociopath
  E) Psychotic

 

 

4. A nurse is reading a journal article about the various theories associated with the development of antisocial personality disorder. The article mentions difficult temperament as a possible theory. The nurse demonstrates understanding of this concept when identifying which of the following as a key behavior associated with a difficult temperament? Select all that apply.
  A) Aggression
  B) Inattention
  C) Hyperactivity
  D) Impulsivity
  E) Depression
  F) Paranoia

 

 

5. A nurse is developing a plan of care for a client diagnosed with an antisocial personality disorder who has been admitted to the inpatient psychiatric unit. Which of the following would the nurse most likely include? Select all that apply.
  A) Developing a therapeutic relationship
  B) Bargaining about the unit rules
  C) Holding the client responsible for behavior
  D) Discouraging client from discussing thoughts
  E) Using a firm, lecture-like approach for teaching

 

 

6. A nurse is working with the family of a client who has been diagnosed with antisocial personality disorder. Which of the following would be most important for the nurse to focus on when teaching the family about this disorder?
  A) Anger management
  B) Boundary setting
  C) Medication therapy
  D) Self-responsibility

 

 

7. A group of nursing students is reviewing information about antisocial personality disorder. The students demonstrate understanding of this disorder when they state which of the following?
  A) The disorder occurs more frequently in women.
  B) The individual must be at least 18 years of age.
  C) The disorder is found primarily in Asian individuals.
  D) Alcohol abuse disorder rarely accompanies this disorder.

 

 

8. A nurse is providing care to a client with antisocial personality disorder. As part of the plan of care, the client is to participate in a problem-solving group. The nurse understands that this intervention is effective based on which rationale?
  A) It requires the client to develop attachments.
  B) It sets up specific boundaries for the client.
  C) It helps reinforce self-responsibility.
  D) It avoids confrontation about dysfunctional patterns.

 

 

9. The nurse is reviewing the medical record of a client diagnosed with antisocial personality disorder. The nurse notes that the client has had numerous episodes involving irritability, aggressiveness, and impulsivity and has exhibited callousness toward others. Based on this information, which nursing diagnosis would the nurse most likely identify as a priority?
  A) Risk for Other-Directed Violence
  B) Risk for Self-Injury
  C) Risk for Suicide
  D) Risk for Self-Directed Violence

 

 

10. A client is brought into the emergency department because of complaints from the neighbors that the client was acting strangely. The nurse assesses the client and suspects schizotypal personality disorder based on assessment of which of the following? Select all that apply.
  A) Magical beliefs
  B) Hallucinations
  C) Paranoia
  D) Avoidance of eye contact
  E) Meticulous dress

 

 

11. A nurse is assessing a client diagnosed with avoidant personality disorder. Which of the following would the nurse most likely expect to find? Select all that apply.
  A) Shyness
  B) Feelings of inadequacy
  C) Feelings of superiority
  D) Perfectionism
  E) Detail oriented

 

 

12. A group of nursing students is reviewing information about schizoid personality trait. The students demonstrate understanding of the information when they identify which disorder as the most common comorbid disorder?
  A) Depression
  B) Substance abuse
  C) Avoidant personality disorder
  D) Anxiety

 

 

13. A nurse is interviewing a client and suspects that the client may have narcissistic personality disorder. Which client statement would help support the nurses suspicions?
  A) I have a very important position in life; everyone I know wants to be like me.
  B) My wife is poisoning my food so she can get rid of me and marry her boss.
  C) I like to work alone because then I can let my thoughts wander.
  D) Im always the life of the party, making new friends all the time.

 

 

14. A nurse is developing a teaching plan for a client with an impulse-control disorder. The nurse is planning to explain the emotional aspects associated with the behavior as part of the plan. Which of the following would the nurse describe as occurring first before the individual commits the act?
  A) Remorse
  B) Tension
  C) Regret
  D) Pleasure

 

 

15. A nurse is reading an article about a young girl who developed gastrointestinal symptoms from a hair ball because of a ritual that she engaged in. The girl would pull out hair over several hours to relieve tension and anxiety and then eat the hair. The nurse most likely is reading an article about which of the following?
  A) Kleptomania
  B) Trichotillomania
  C) Pyromania
  D) Intermittent explosive disorder

 

 

16. A nurse is working with a client who is a compulsive gambler. Which of the following would the nurse emphasize as crucial for relapse prevention? Select all that apply
  A) Medication therapy
  B) Family involvement
  C) Identification of triggers
  D) Anger management
  E) Milieu management

 

 

17. A nursing instructor is describing depressive and negativistic personality traits to a group of nursing students. The instructor determines that the teaching was successful when the students identify which of the following as characteristic of negativistic personality traits? Select all that apply.
  A) Anhedonia
  B) Hostility
  C) Pessimism
  D) Oppositionality
  E) Guilt

 

 

 

Answer Key

 

1. A
2. A
3. A, D
4. A, B, C, D
5. A, C
6. B
7. B
8. C
9. A
10. A, C, D
11. A, B
12. C
13. A
14. B
15. B
16. B, C
17. B, D, E

 

Chapter 42- Caring for Medically Compromised Persons

1. The nurse is developing a plan of care for a client with chronic pain caused by osteoarthritis. The clients pain has been severe and prolonged. Which of the following would the nurse identify as a priority assessment?
  A) Grief
  B) Panic disorder
  C) Bulimia
  D) Depression

 

 

2. A client visits the clinic and complains of chronic pain in her leg as a result of a fall 6 months ago. Which of the following would be most important for the nurse to do first when developing the clients plan of care?
  A) Acknowledge the clients pain.
  B) Identify situations that increase the pain.
  C) Have the client rate her pain from 1 to 10.
  D) Review the clients current medications.

 

 

3. The nurse is caring for a client diagnosed with HAND resulting from AIDS. Which of the following would be most important for the nurse to assess?
  A) Sensory impairment
  B) Cognitive impairment
  C) Social behaviors
  D) Anxiety state

 

 

4. A client visits the clinic and tells the nurse about experiencing chronic stress on the job for the past 3 months. When teaching the client about chronic stress, which of the following would the nurse include as a possible result?
  A) Lung disorders
  B) Renal disorders
  C) Infections
  D) Thyroid disorders

 

 

5. A client visits the emergency department after she was raped in her apartment. The nurse assesses the clients ability to adapt to the trauma by assessing her social support systems and which of the following?
  A) Ability to effectively activate coping strategies
  B) Evidence of body image disturbance
  C) Type of affect reflected in nonverbal communication
  D) Degree of fear response reflected in nonverbal communication

 

 

6. The nurse is caring for four clients who are simultaneously being treated for chronic medical conditions and psychiatric conditions. Which client would the nurse anticipate as being most resistive to taking medications for both conditions?
  A) Male client who is exhibiting push of speech
  B) Female client who is having difficulty sleeping
  C) Male client who is convinced he is the presidents twin brother
  D) Female client who cannot establish and maintain eye contact

 

 

7. A female client is being treated for depression that has occurred secondary to a chronic cardiopulmonary condition. Which antidepressant would the nurse anticipate being prescribed for this client?
  A) Trazodone (Desyrel)
  B) Bupropion (Wellbutrin)
  C) Fluoxetine (Prozac)
  D) Amitriptyline (Elavil)

 

 

8. A 22-year-old college student was involved in an automobile accident that resulted in permanent cognitive and physical disability. The night of the accident, the client and his friends had been celebrating a friends birthday at a local bar. The friend who was celebrating a birthday had been driving, and he was killed during the accident. The client feels guilty about his friends death. Which of the following would be a priority assessment for this client?
  A) Risk for suicide
  B) Level of depression
  C) Social support systems
  D) Financial status

 

 

9. A client has had a major stroke, and she is struggling to adjust to living with the consequent changes and permanent disabilities because of problems related to speech and mobility. The nurse is making a home visit and assesses the client closely based on the understanding that the client is at increased risk for which of the following?
  A) Bipolar I disorder
  B) Major depressive disorder
  C) Generalized anxiety disorder
  D) Posttraumatic stress disorder

 

 

10. A nurse is trying to determine whether a client is exhibiting symptoms of depression or of her medical illness. Which of the following group of symptoms would indicate to the nurse that the client may be experiencing depression in addition to being medically ill?
  A) Problems sleeping, decreased appetite, and frequent crying
  B) Low self-esteem, decreased appetite, and problems sleeping
  C) Feeling guilty, difficulty making decisions, and low self-esteem
  D) Loss of energy, difficulty making decisions, and problems sleeping

 

 

11. A group of nursing students is reviewing information about barriers to pain management. The group demonstrates the need for additional study when they identify which of the following as a barrier?
  A) Fear of tolerance
  B) Adequate reimbursement
  C) Concern for being a good client
  D) Reluctance to report pain

 

 

12. A nursing instructor is describing how pain can impact a client psychosocially. As part of the discussion, the instructor explains the pain response. Which of the following would the instructor include as excitatory amino acids involved? Select all that apply.
  A) Somatostatin
  B) Substance P
  C) L-glutamate
  D) Serotonin
  E) N-methyl-D-aspartate
  F) Endorphins

 

 

13. A client with heart disease who had a myocardial infarction 2 months ago comes to the clinic for a follow-up visit. While assessing the client, the nurse would be alert most likely for the development of which of the following responses? Select all that apply.
  A) Personality disorder
  B) Depression
  C) Substance abuse disorder
  D) Anxiety disorder
  E) Delirium

 

 

14. A nurse is reviewing the medication history of a client with a medical illness who is also exhibiting signs and symptoms of depression and agitation. Which medications would the nurse identify as possibly contributing to the clients current state? Select all that apply.
  A) Clonidine
  B) Ibuprofen
  C) Acetaminophen
  D) Baclofen
  E) Carvedilol

 

 

15. A nurse is assessing a client with HIV who has developed HAND. The nurse determines that the clients extrapyramidal system has been affected when the client exhibits which of the following? Select all that apply.
  A) Ataxia
  B) Inattention
  C) Tremors
  D) Spasticity
  E) Memory loss

 

 

16. After teaching a group of nursing students about the connections between mental health and medical disorders on clients and families, the instructor determines the need for additional teaching when the students identify which of the following as an effect?
  A) Increased motivation for self-care
  B) Prolonged hospitalization
  C) Delayed recovery
  D) Increased financial strain

 

 

 

Answer Key

 

1. D
2. A
3. B
4. C
5. A
6. C
7. C
8. A
9. B
10. C
11. B
12. C, E
13. B, D
14. A, B, D
15. A, C,

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



 

Once the order is placed, the order will be delivered to your email less than 24 hours, mostly within 4 hours. 

If you have questions, you can contact us here