Psychology Applied to Modern Life Adjustment in the 21st Century 11th Edition by Wayne Weiten Dana S. Dunn Hammer test bank

<< Psychology and Work Today 10th Edition by Duane Schultz Sydney Ellen Schultz Test Bank Test bank for Operations and Supply Chain Management 14th Edition by F. Robert Jacobs Richard Chase >>
Product Code: 222
Availability: In Stock
Price: $24.99
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Psychology Applied to Modern Life Adjustment in the 21st Century 11th Edition by Wayne Weiten Dana S. Dunn Hammer test bank

Description

1. Efforts to master, reduce, or tolerate the demands caused by stress in ones life are collectively known as
a. catharsis.
c. procrastination.
b. defense mechanisms. d. coping.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
d
Easy
The Concept of Coping
PSYC.WEIT.11.04.01 Describe the variety of coping strategies that people use. Factual
2. Which of the following statements about the use of coping strategies is NOT true? a. People cope with stress in many ways.
b. There are about 40 distinct coping techniques.
c. People select their coping tactics from a varied menu of options.
d. Four distinct groups of coping strategies have been identified.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
NOTES:
b
Moderate
The Concept of Coping
PSYC.WEIT.11.04.01 Describe the variety of coping strategies that people use. Factual
New
3. Brenda saves money during the summer because she works fewer hours during the fall and her income drops then. Brenda is practicing which type of coping strategy?
a. Problem-focused c. Engagement
b. Emotion-focused d. Meaning-focused
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
NOTES:
a
Difficult
The Concept of Coping
PSYC.WEIT.11.04.01 Describe the variety of coping strategies that people use. Conceptual
New
4. George realized that while his car was totaled, everyone involved in the accident was alive. This helped him deal with the stress of his accident through
a. emotion-focused coping. c. meaning-focused coping.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
NOTES:
b. proactive coping.
d. disengagement coping.
c
Moderate
The Concept of Coping
PSYC.WEIT.11.04.01 Describe the variety of coping strategies that people use. Conceptual
New
5. When coping with stress, it is most adaptive to use a. a variety of coping strategies.
b. the tried and true method.
c. problem-focused over emotion-focused coping. d. proactive coping.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
a
Easy
The Concept of Coping
PSYC.WEIT.11.04.02 Understand why it is beneficial to use a variety of coping strategies and how these strategies differ in their adaptive role.
Factual New
6. Using multiple strategies to cope with stress has been related to a. reduced depression.
b. reduced anxiety.
c. reduced distress.
d. all of these.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
c
Easy
The Concept of Coping
PSYC.WEIT.11.04.02 Understand why it is beneficial to use a variety of coping strategies and how these strategies differ in their adaptive role.
Factual New
7. The right coping strategy
a. guarantees a successful outcome.
b. will be good in any situation.
c. is associated with poorer psychological adjustment. d. is adaptive if it is related to enhanced well-being.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
d
Easy
The Concept of Coping
PSYC.WEIT.11.04.02 Understand why it is beneficial to use a variety of coping strategies and how these strategies differ in their adaptive role.
Conceptual New
8. Which of the following is NOT true of giving up as a response to stress? a. It is sometimes adaptive.
b. It is sometimes called behavioral disengagement.
c. It urges people on to be more competitive.
d. It can increase distress.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
c
Moderate
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.03 Analyze the adaptive value of giving up as a response to stress.
Conceptual New
9. Learned helplessness results when humans are subjected to aversive events that a. are unavoidable.
b. negatively reinforce aggressiveness.
c. positively reinforce aggressiveness.
d. are high in control but low in predictability.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
a. Sigmund Freud c. Martin Seligman
a
Easy
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.03 Analyze the adaptive value of giving up as a response to stress.
Factual
10. _____________ developed the learned helplessness model.
KEYWORDS:
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
c
Moderate
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.03 Analyze the adaptive value of giving up as a response to stress.
Factual
b. Albert Bandura d. Abraham Maslow
11. Whether someone develops learned helplessness under conditions of unavoidable aversive events most likely depends on
a. the intensity of the aversive events.
b. prior experience in similar circumstances. c. conditioning experiences in childhood.
d. cognitive interpretation.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
a. catharsis
c. behavioral disengagement
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
d
Moderate
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.03 Analyze the adaptive value of giving up as a response to stress.
Conceptual
12. If you enter a 10K race without training adequately, _____________ might be the most adaptive coping strategy.
KEYWORDS:
b. denial
d. displacement
c
Moderate
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.03 Analyze the adaptive value of giving up as a response to stress.
Conceptual
13. Which of the following is an example of the coping strategy known as behavioral disengagement?
a. Arguing with ones best friend because of anger toward ones boss
b. Dropping a class because it is evident that one needs to take one of the recommended prerequisites c. Using drugs following a significant loss
d. Blaming ones parents for ones character flaws
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
b
Moderate
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.03 Analyze the adaptive value of giving up as a response to stress.
Conceptual
14. Which of the following was NOT found in frustration-aggression research?
a. Frustration does not necessarily lead to aggression.
b. Many factors besides frustration affect the likelihood of aggression.
c. Fighting a fictional character in a game can release pent-up anger and hostility. d. Frustration is more likely to produce aggression when alcohol is involved.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
c
Moderate
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.04 Describe the adaptive value of aggression as a response to stress, including the research on media violence as catharsis.
Factual New
15. Diversion of anger toward a substitute target was noted by Sigmund Freud, who called it
a. displacement. c. rationalization.
b. projection.
d. reaction formation.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
a
Easy
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.04 Describe the adaptive value of aggression as a response to stress, including the research on media violence as catharsis.
Factual
16. If you yell at your little sister after having a fight with your girlfriend, you may be diverting your anger through the use of
a. repression.
c. displacement.
ANSWER:
DIFFICULTY:
REFERENCES:
b. catharsis. d. denial.
c
Easy
Common Coping Patterns of Limited Value
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.04.04 Describe the adaptive value of aggression as a response to
stress, including the research on media violence as catharsis. KEYWORDS: Conceptual
17. Freud coined the term __________ to refer to the release of emotional tension.
a. aggression c. frustration
ANSWER:
DIFFICULTY:
REFERENCES:
b. implosion d. catharsis
d
Easy
Common Coping Patterns of Limited Value
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.04.04 Describe the adaptive value of aggression as a response to
stress, including the research on media violence as catharsis. KEYWORDS: Factual
18. Experimental research indicates that aggressive behavior a. is basically uncontrollable.
b. does not reliably lead to catharsis.
c. is often adaptive in interpersonal relationships.
d. is an instinctual approach for dealing with frustration.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
b
Moderate
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.04 Describe the adaptive value of aggression as a response to stress, including the research on media violence as catharsis.
Factual
19. Which of the following is the most accurate reflection of the research findings regarding catharsis? a. Behaving in an aggressive manner is a good way to blow off steam.
b. Behaving in a passive-aggressive manner is an effective way to discharge pent-up emotions.
c. Behaving in an aggressive manner tends to fuel more anger and aggression.
d. Aggressive behavior is likely to alleviate frustration only if directed toward an irrelevant someone.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
a. overeating.
c. consumption of alcohol.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
c
Moderate
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.04 Describe the adaptive value of aggression as a response to stress, including the research on media violence as catharsis.
Conceptual 20. There is evidence that stress is related to
KEYWORDS:
b. increased smoking. d. all of the above.
d
Easy
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.04 Describe the adaptive value of aggression as a response to stress, including the research on media violence as catharsis.
Factual
21. When things are going poorly in one area of life, one may compensate by pursuing substitute forms of satisfaction. This coping strategy is referred to as
a. a defense mechanism. c. addiction.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
b. developing alternative rewards. d. catharsis.
b
Moderate
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.05 Evaluate the adaptive value of indulging yourself as a response to stress.
Factual
KEYWORDS:
22. Beth often came home from school eager to escape online. In fact, she found it difficult to do anything else in the evenings other than spend time on the Internet. Beth may be experiencing
a. Internet addiction.
b. a form of self-indulgence.
c. a disruption in time that can ultimately increase her stress levels. d. all of the above.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
d
Moderate
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.05 Evaluate the adaptive value of indulging yourself as a response to stress.
Conceptual New
23. Which of the following is NOT a category of negative self-talk described by Beck? a. Focusing on negative feedback
b. Making unduly pessimistic projections about the future
c. Unfairly blaming ones parents for personal trouble
d. Unrealistic attribution of failure to ones own shortcomings
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
c
Difficult
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.06 Discuss the adaptive value of self-blame as a response to stress.
Conceptual
24. Albert Ellis believes that problematic emotional reactions to stress are caused by a. unpleasant events.
b. catastrophic thinking.
c. excessively logical thinking.
d. the over-reliance on defense mechanisms.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
b
Easy
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.06 Discuss the adaptive value of self-blame as a response to stress.
Factual
25. Who originally developed the concept of defense mechanisms?
a. Albert Bandura c. Albert Ellis
b. Sigmund Freud d. Martin Seligman
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
b
Easy
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.07 Evaluate the adaptive value of defense mechanisms, including recent work on healthy illusions.
Factual
26. Defense mechanisms are unconscious reactions that protect a person from a. interpersonal deception.
b. unpleasant emotions.
c. catastrophic thinking.
d. potential failure in social relationships.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
b
Moderate
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.07 Evaluate the adaptive value of defense mechanisms, including recent work on healthy illusions.
Factual
27. The defense mechanism that involves suppressing unpleasant emotions or circumstances and refusing to acknowledge that they exist is referred to as
a. displacement.
c. intellectualization.
b. reaction formation. d. denial.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
d
Moderate
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.07 Evaluate the adaptive value of defense mechanisms, including recent work on healthy illusions.
Factual
28. Gratifying frustrated desires by thinking about imaginary achievements and satisfactions refers to the defense mechanism called
a. overcompensation. c. regression.
b. fantasy.
d. identification.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
b
Moderate
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.07 Evaluate the adaptive value of defense mechanisms, including recent work on healthy illusions.
Factual
29. Defense mechanisms work primarily through
a. distorting reality so it does not seem so unpleasant and threatening. b. reducing a persons impulse control.
c. allowing a person to release pent-up emotions.
d. promoting adaptive coping whenever they are employed.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
a
Moderate
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.07 Evaluate the adaptive value of defense mechanisms, including recent work on healthy illusions.
Factual
30. Joe has been arrested more than once for driving under the influence of alcohol. When you ask him about how he is
managing his drinking problem, he says I dont have a drinking problem; I have a getting caught problem! He is
most likely using ____ to manage his difficulties.
a. overcompensation c. projection
b. undoing d. denial
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
d
Easy
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.07 Evaluate the adaptive value of defense mechanisms, including recent work on healthy illusions.
Conceptual New
31. Defense mechanisms can operate at a. the unconscious level only.
b. the conscious level only.
c. the preconscious level only.
d. both the conscious and unconscious levels.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
d
Difficult
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.07 Evaluate the adaptive value of defense mechanisms, including recent work on healthy illusions.
Factual
32. Defense mechanisms are most often ______ and entirely ______.
a. unconscious; normal c. conscious; normal
b. d.
unconscious; abnormal conscious; abnormal
a
Moderate
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.07 Evaluate the adaptive value of defense mechanisms, including recent work on healthy illusions.
Factual New
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
33. Which of the following statements about defense mechanisms is NOT true? a. Defensive coping is an avoidance strategy.
b. They typically operate at the unconscious level.
c. They are generally considered poor ways of coping.
d. Their use is considered an indication of psychological maladjustment.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
d
Easy
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.07 Evaluate the adaptive value of defense mechanisms, including recent work on healthy illusions.
Conceptual
34. According to Taylor and Brown, depressed subjects exhibit ______ favorable and ______ realistic self-concepts
than do normal people.
a. more; more c. less; more
b. less; less d. more; less
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
c
Moderate
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.07 Evaluate the adaptive value of defense mechanisms, including recent work on healthy illusions.
Factual
35. Defense mechanisms are
a. usually always healthy to use.
b. probably almost never healthy to use.
c. probably not healthy to use, with a few exceptions. d. none of these.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
a. underestimate
c. less accurately estimate
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
c
Moderate
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.07 Evaluate the adaptive value of defense mechanisms, including recent work on healthy illusions.
Conceptual
36. Compared to depressed people, normal people tend to ______ the degree to which they control chance events.
KEYWORDS:
b. overestimate
d. more accurately estimate
b
Easy
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.07 Evaluate the adaptive value of defense mechanisms, including recent work on healthy illusions.
Factual
37. In making projections about the future, normal people are more likely than depressed people to a. be realistic. b. make accurate projections.
c. rely on empirical evidence. d. be unrealistically optimistic.
ANSWER: d
DIFFICULTY: Moderate
REFERENCES: Common Coping Patterns of Limited Value
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.04.07 Evaluate the adaptive value of defense mechanisms, including recent work on healthy illusions.
KEYWORDS: Factual
38. Constructive coping involves all of the following EXCEPT
a. confronting problems directly.
b. being less realistic in your appraisal of your coping resources. c. acquiring self-control.
d. an active planning process.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
b
Difficult
The Nature of Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.08 Describe the nature of constructive coping. Conceptual
39. ________________ refers broadly to the use of relatively healthful strategies for managing stressful events. a. Defending b. Compensating
c. Catharsis d. Constructive coping
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
d
Easy
The Nature of Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.08 Describe the nature of constructive coping. Factual
40. Which of the following is NOT involved in constructive coping? a. Confronting problems directly
b. Applying basic principles of classical conditioning
c. Exerting some control over potentially harmful behaviors
d. Recognizing potentially disruptive emotional reactions to stress
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
b
Moderate
The Nature of Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.08 Describe the nature of constructive coping. Conceptual
41. Constructive coping involves
a. confronting problems directly.
b. realistically appraising stress.
c. learning to manage some emotional reactions to stress. d. all of the above.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
d
Easy
The Nature of Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.08 Describe the nature of constructive coping. Conceptual
42. When psychologists label a coping response as constructive or healthy, they are basing this on a. careful and consistent research. b. common sense.
c. value judgments.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
d. multiple case studies.
c
Moderate
The Nature of Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.08 Describe the nature of constructive coping. Conceptual
43. Which of the following is NOT a type of constructive coping described in your text?
a. Appraisal-focused c. Problem-focused
b. Emotion-focused d. Cognition-focused
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
d
Moderate
The Nature of Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.09 Distinguish among the three categories of constructive coping.
KEYWORDS: Factual
44. Constructive coping is aimed at
a. changing ones interpretation of stressful events. b. the stressful situation itself.
c. managing emotional distress.
d. all of the above.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
d
Moderate
The Nature of Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.09 Distinguish among the three categories of constructive coping.
Conceptual
45. Ramon recently lost his job. He has been searching online for job openings and has an appointment with a placement agency. Which constructive coping tactic is Ramon using?
a. Appraisal-focused
b. Emotion-focused
c. Problem-focused d. Cognition-focused
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
c
Moderate
The Nature of Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.09 Distinguish among the three categories of constructive coping.
Conceptual New
46. Albert Ellis believed that problematic emotional reactions to stress are caused by a. unpleasant events.
b. catastrophic thinking.
c. excessively logical thinking.
d. the over-reliance on defense mechanisms.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES:
KEYWORDS:
b
Moderate
Appraisal-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.10-Explainrationalthinkingasanappraisal-focusedcoping strategy by using Elliss theory of catastrophic thinking.
Factual
47. According to Albert Ellis, our emotional reactions to life events result mainly from a. our activation level at the time.
b. our appraisals of the events.
c. the consequences of the events.
d. congruence between events and expectations.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES:
KEYWORDS:
b
Moderate
Appraisal-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.10-Explainrationalthinkingasanappraisal-focusedcoping strategy by using Elliss theory of catastrophic thinking.
Factual
48. Albert Ellis developed __________ therapy, a system of psychotherapy based on altering clients appraisals of events in order to reduce maladaptive emotions and behaviors.
a. client-centered
c. rational-emotive behavior
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES:
a. Consequence c. Belief system
b. psychodynamic d. social learning
c
Easy
Appraisal-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.10-Explainrationalthinkingasanappraisal-focusedcoping strategy by using Elliss theory of catastrophic thinking.
Factual
49. Which of the following is NOT one of the main components of Elliss model of catastrophic thinking?
KEYWORDS:
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES:
b
Easy
Appraisal-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.10-Explainrationalthinkingasanappraisal-focusedcoping strategy by using Elliss theory of catastrophic thinking.
Factual
KEYWORDS:
b. Unconditioned response d. Activating event
50. According to Ellis, which of the following would be an example of irrational thinking? a. I would like to succeed in my chosen profession.
b. I must be admired and liked by everyone who meets me.
c. I would prefer to have a certain amount of free time on the weekends.
d. I think it is important to have a happy marriage.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES:
KEYWORDS:
b
Easy
Appraisal-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.10-Explainrationalthinkingasanappraisal-focusedcoping strategy by using Elliss theory of catastrophic thinking.
Conceptual
51. According to Albert Ellis, which of these statements is NOT a way to reduce catastrophic thinking? a. Sport unrealistic pessimism b. Examine self-talk
c. Look for key words, such as must and always d. Keep your concerns to yourself
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
d
Moderate
Appraisal-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.10-Explainrationalthinkingasanappraisal-focusedcoping strategy by using Elliss theory of catastrophic thinking.
Factual New
52. According to Albert Ellis, the goal of therapy is to replace catastrophic thinking with more low-key, __________ analysis.
a. intuitive c. rational
b. natural
d. congruent
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES:
KEYWORDS:
c
Easy
Appraisal-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.10-Explainrationalthinkingasanappraisal-focusedcoping strategy by using Elliss theory of catastrophic thinking.
Factual
53. Finding humor in the situation is considered a(n) ______-focused strategy of constructive coping. a. appraisal b. emotion
c. problem d. cognition
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES:
KEYWORDS:
a
Difficult
Appraisal-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.10-Explainrationalthinkingasanappraisal-focusedcoping strategy by using Elliss theory of catastrophic thinking.
Factual
54. According to research, which of the following can effectively moderate the negative impact of stress?
a. Dissonance c. Repression
b. Catharsis d. Humor
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES:
KEYWORDS:
d
Moderate
Appraisal-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.11-Discussthemeritsofhumorincopingwithstress,including the research on different types of humor.
Factual
55. Which of the following has NOT been proposed as an explanation for how humor helps to reduce the effects of stress and promote wellness?
a. Humor increases the experience of positive emotions.
b. Humor facilitates rewarding social interactions.
c. Humor facilitates the release of stress-relieving neurotransmitters. d. Humor affects appraisals of stressful events.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES:
KEYWORDS:
c
Difficult
Appraisal-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.11-Discussthemeritsofhumorincopingwithstress,including the research on different types of humor.
Factual
56. Helena often used humor to point out faults in others and shortcomings. It is most likely that her use of humor a. will increase her depression. b. will create a social support system for her.
c. is highly adaptive.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
d. is related to her better mental health.
a
Moderate
Appraisal-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.11-Discussthemeritsofhumorincopingwithstress,including the research on different types of humor.
Conceptual New
57. Which of the following is an example of positive reinterpretation? a. Cutting your losses
b. Learning the hard way
c. Comparing yourself to those who are better off
d. Looking for something good in a bad experience
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
d
Moderate
Appraisal-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.12 Assess positive reinterpretation and benefit finding as appraisal-focused coping strategies.
Conceptual
58. Susan was wiped out from her third chemotherapy treatment, yet when asked about how she was doing through all
of this, she replied, Now I am able to have a lot more compassion for my grandmother who went through this, too, and it has brought us closer together. Susan illustrates the use of ______________ as a coping strategy.
a. positive reinterpretation c. learned helplessness
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
b. reaction formation d. catharsis
a
Easy
Appraisal-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.12 Assess positive reinterpretation and benefit finding as appraisal-focused coping strategies.
Conceptual
59. Positive reinterpretation uses
a. a commonsense strategy.
b. a positive comparison strategy.
c. imagining yourself in a similar situation with a worse outcome. d. all of the above.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
d
Moderate
Appraisal-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.12 Assess positive reinterpretation and benefit finding as appraisal-focused coping strategies.
60. Problem-solving has been linked to a. better psychological adjustment. c. fewer health complaints.
b. lower levels of depression. d. all of the above.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
d
Easy
Problem-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.13 List and describe four steps in systematic problem solving. Factual
Factual
61. Marge was not being asked for a follow-up interview to her job applications. She asked her friend Homer to help her solve the problem. Homer asked her if she was sure what the problem was. Homer was helping Marge
a. generate an alternative course of action.
b. evaluate her alternatives.
c. clarify the problem.
d. take action, but be flexible.
ANSWER: c
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Problem-Focused Constructive Coping
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.04.13 List and describe four steps in systematic problem solving. KEYWORDS: Conceptual
NOTES: New
62. Efforts to remedy or conquer the stress-producing problem itself are called ______-focused coping.
a. problem c. emotion
b. thought d. situation
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
a
Easy
Problem-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.13 List and describe four steps in systematic problem solving. Factual
63. Which of the following is NOT a step in systematic problem-solving? a. Clarify the problem
b. Think of alternative courses of action
c. Try several different alternatives simultaneously
d. Act, while remaining flexible
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
c
Moderate
Problem-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.13 List and describe four steps in systematic problem solving. Factual
64. The first step in systematic problem-solving is a. taking action.
b. clarifying the problem.
c. selecting a course of action.
d. generating alternative courses of action.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
b
Easy
Problem-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.13 List and describe four steps in systematic problem solving. Factual
65. Which of the following is most likely to hinder peoples efforts to clarify their problems? a. Describing problems in vague generalities
b. Focusing too much on positive feelings
c. Emphasizing the humorous aspects of the problem
d. Generating alternative courses of action
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
66. Which of the following is the
a. My life isnt going anywhere.
b. I am so nervous that I cant think straight. c. I never have enough time.
d. I need to get a job.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
d
Moderate
Problem-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.13 List and describe four steps in systematic problem solving. Conceptual
a
Easy
Problem-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.13 List and describe four steps in systematic problem solving. Conceptual
best example of a clearly identified problem?
67. ______________ is a strategy for generating as many alternative courses of action as possible while withholding criticism and evaluation.
a. Brainstorming
c. Cognitive dissonance
b. Overcompensating d. Appraising
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
a
Easy
Problem-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.13 List and describe four steps in systematic problem solving. Factual
68. Systematic problem-solving involves
a. generating alternative courses of action. b. listing only plausible resolutions.
c. focusing on guaranteed solutions.
d. focusing on emotional outcomes.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
a
Moderate
Problem-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.13 List and describe four steps in systematic problem solving. Factual
69. Seeking social support is considered a(n) ______-focused strategy of constructive coping. a. appraisal b. emotion
c. problem d. cognition
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
c
Moderate
Problem-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.14 Discuss the adaptive value of seeking help as a coping strategy.
Factual
70. Which of the following statements about seeking help from others is NOT true? a. Social support can help buffer the deleterious effects of stress.
b. Some people have more social support than others.
c. Social support is generally considered a stable, external resource.
d. Many people are reluctant to acknowledge their problems and seek help from others.
ANSWER: c
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Problem-Focused Constructive Coping
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.04.14 Discuss the adaptive value of seeking help as a coping strategy.
KEYWORDS: Conceptual
71. Actively seeking help is seen
a. by most cultures as disrupting group harmony.
b. by most cultures as useless in coping with stress.
c. by Asian-American culture as more useful than by European-American culture.
d. as disrupting group harmony by Asian-American culture, but not by European-American culture.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
a. similar; has similarities c. different; differs
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
d
Difficult
Problem-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.14 Discuss the adaptive value of seeking help as a coping strategy.
Factual
72. Reactions to stress are _____ across cultures, and actively seeking help ____ across cultures.
KEYWORDS:
KEYWORDS:
b. similar; differs
d. different; has similarities
b
Moderate
Problem-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.14 Discuss the adaptive value of seeking help as a coping strategy.
Factual
73. Which of the following statements is NOT an indicator that time pressure is a major stress? a. You feel overwhelmed with responsibilities.
b. You feel like you have an impossible work schedule.
c. You feel time is under your control.
d. You feel you have too much to do.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES:
KEYWORDS:
c
Moderate
Problem-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.15-Describehowpeoplestimeorientationmightinfluencetheir time management.
Conceptual
74. Mark is able to see the consequences of deciding to put off studying for his psychology exam. With regard to time management, Mark is
a. present oriented. c. unrealistic.
b. future oriented.
d. more likely to procrastinate.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
b
Easy
Problem-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.15-Describehowpeoplestimeorientationmightinfluencetheir time management.
Conceptual New
75. Which of the following is NOT one of the factors that contributes to procrastination? a. Being focused on immediate events
b. Unable to see consequences of immediate behavior
c. Less reliability in meeting commitments
d. Being future oriented
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
d
Moderate
Problem-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.15-Describehowpeoplestimeorientationmightinfluencetheir time management.
Conceptual New
76. Which of the following is NOT an essential component of emotional intelligence? a. The ability to perceive emotion b. Separating emotion from thought
c. Reasoning with emotion
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES: KEYWORDS:
d. Regulating emotion
b
Moderate
Emotion-Focused Constructive Coping PSYC.WEIT.11.04.16-Clarifythenatureandvalueofemotionalintelligence. Factual
77. Mayer-Salovey-Caruso Emotional Intelligence Test authors are striving to make this test a a. measure of personality characteristics.
b. measure of emotional temperament.
c. performance-based measure of the ability to deal effectively with emotions.
d. verbal-based measure of the ability to articulate effectively about emotions.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES: KEYWORDS:
c
Moderate
Emotion-Focused Constructive Coping PSYC.WEIT.11.04.16-Clarifythenatureandvalueofemotionalintelligence. Factual
78. A person who has the quality of ____________ can monitor, identify, express and regulate emotions, and comprehend the emotions of others.
a. adaptive coping
c. appropriate catharsis
b. good self-esteem
d. emotional intelligence
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES: KEYWORDS:
d
Easy
Emotion-Focused Constructive Coping PSYC.WEIT.11.04.16-Clarifythenatureandvalueofemotionalintelligence. Conceptual
79. Research suggests that efforts to actively suppress emotions result in a. increased autonomic arousal.
b. more efficient time management.
c. inevitable outbursts of physical aggression.
d. deficiencies in ones ability to deal with others.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
a
Difficult
Emotion-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.17 Analyze the adaptive value of expressing emotions. Factual
80. Students writing three essays about difficulties adjusting to college were _____ than students who wrote about other topics with less emotional connection.
a. healthier
c. poorer students
b. less healthy d. the same as
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
a
Easy
Emotion-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.17 Analyze the adaptive value of expressing emotions. Factual
81. Which of the following is NOT one of the suggested guidelines for using writing about emotional experiences as a coping strategy?
a. Explore how this topic is related to a variety of issues in your life.
b. Write continuously without regard for spelling or grammar.
c. Remember that the writing is for you, not someone else.
d. Write only every other day or so, rather than consecutive days.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
d
Easy
Emotion-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.17 Analyze the adaptive value of expressing emotions. Factual
82. There is substantial evidence that ______________ is related to increased risk for heart attacks and other ailments.
a. denial
c. releasing emotions
b. addiction d. hostility
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES:
a. emotion c. solution
d
Moderate
Emotion-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.18-Discusstheimportanceofmanaginghostilityandforging others transgressions.
Factual
83. Research suggests that forgiving is an effective __________-focused coping strategy.
KEYWORDS:
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES:
KEYWORDS:
a
Easy
Emotion-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.18-Discusstheimportanceofmanaginghostilityandforging others transgressions.
Factual
b. problem
d. interpersonal
84. Exercise does all of these EXCEPT
a. increase emotional control. b. decrease emotional distress. c. decrease depression. d. increase hostility.
ANSWER: d
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Emotion-Focused Constructive Coping
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.04.19 Understand how exercise can foster improved emotional functioning.
KEYWORDS: Factual
85. Arnold wants to get the maximum benefit from exercise. Which of the following is NOT important? a. Wanting to exercise
b. Choosing jogging or another aerobic exercise
c. Avoiding swimming
d. Exercising on a regular basis
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
c
Moderate
Emotion-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.19 Understand how exercise can foster improved emotional functioning.
Conceptual New
86. Mental exercises in which a conscious attempt is made to focus attention in a non-analytic way are referred to as
a. meditation.
c. the relaxation response.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
b. behavior modification.
d. systematic desensitization.
a
Moderate
Emotion-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.20 Summarize the evidence on the effects of meditation and relaxation.
Factual
87. Evidence indicates that meditation can lead to
a. a beneficial physiological state. b. decreases in skin resistance.
c. activation of arousal.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
d. all of the above.
a
Difficult
Emotion-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.20 Summarize the evidence on the effects of meditation and relaxation.
Factual
88. The beneficial relaxation often seen in meditation a. is unique to religion-based techniques.
b. is best considered a type of catharsis.
c. often results in elevated levels of arousal.
d. can also be seen with other relaxation training procedures.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
a. mental device.
c. comfortable position.
d
Moderate
Emotion-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.20 Summarize the evidence on the effects of meditation and relaxation.
Factual
89. According to Herbert Benson, the relaxation response is NOT aided by a(n)
KEYWORDS:
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
b
Easy
Emotion-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.20 Summarize the evidence on the effects of meditation and relaxation.
Factual
b. active attitude.
d. quiet environment.
90. Ted wishes to follow Bensons relaxation response guidelines. He should do all of the following EXCEPT a. play soothing music.
b. focus on a constant stimulus.
c. redirect attention to a mental device when distracted.
d. be in a comfortable sitting position.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
a
Moderate
Emotion-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.20 Summarize the evidence on the effects of meditation and relaxation.
Conceptual
91. Herbert Bensons relaxation response requires
a. elaborate religious rituals.
b. adopting a nihilistic attitude.
c. practicing in a classroom or gym with a trainer.
d. breathing in through your nose and out with a word through your mouth.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
d
Easy
Emotion-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.20 Summarize the evidence on the effects of meditation and relaxation.
Factual New
92. Margaret has a strong faith in a higher force and attends a place of worship regularly. She is likely to a. have more severe mental health problems.
b. use her beliefs in adaptive coping.
c. experience more stress than someone who doesnt go to a place of worship.
d. have poor social support in times of stress.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
b
Moderate
Emotion-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.20 Summarize the evidence on the effects of meditation and relaxation.
Conceptual New
93. Which of the following is NOT a cause of wasted time? a. Inability to delegate responsibility
b. Inability to say no
c. Inability to hold onto things you might need sometime d. Inability to accept anything less than perfection
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
NOTES:
c
Moderate
Application: Using Time More Effectively
PSYC.WEIT.11.04.21 Explain five common causes of wasted time. Conceptual
New
94. Phil has found that he can do the work better than others in the committee. As a result Phil may also find a. he needs to delegate responsibility or he may find himself wasting time.
b. letting others do some of the work will waste his time.
c. giving responsibility to other people will just cause interruptions and waste his time.
d. that he is a perfectionist, so his time is not going to be wasted.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
NOTES:
a
Difficult
Application: Using Time More Effectively
PSYC.WEIT.11.04.21 Explain five common causes of wasted time. Conceptual
New
95. _____ is the tendency to delay tackling tasks until the last minute. a. Procrastination
b. Interruption
c. Perfection
d. Optimal efficiency
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
NOTES:
a
Easy
Application: Using Time More Effectively
PSYC.WEIT.11.04.22 Identify the causes and consequences of procrastination. Factual
New
96. Which of the following is NOT a reason students procrastinate? a. Desire to minimize time on a task
b. Close proximity to reward
c. Good organization
d. Desire to optimize efficiency
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
NOTES:
c
Easy
Application: Using Time More Effectively
PSYC.WEIT.11.04.22 Identify the causes and consequences of procrastination. Conceptual
New
97. Brian believes he works best under pressure. Which of the following is NOT true? a. His procrastination will have a positive impact on the quality of his work.
b. He is likely to underestimate the amount of time needed to complete a task.
c. He is likely to experience more stress.
d. He is likely to have increased health problems.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
NOTES:
a
Moderate
Application: Using Time More Effectively
PSYC.WEIT.11.04.22 Identify the causes and consequences of procrastination. Conceptual
New
98. Time management experts agree that the key to better time management is increased a. enjoyment.
b. effectiveness. c. self-discipline. d. efficiency.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
b
Difficult
Application: Using Time More Effectively
PSYC.WEIT.11.04.23 Summarize advice on managing time effectively. Factual
99. The first step in attempting to use your time more effectively is to a. protect your prime time.
b. plan activities using a schedule.
c. clarify your goals.
d. monitor your use of time.
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
d
Difficult
Application: Using Time More Effectively
PSYC.WEIT.11.04.23 Summarize advice on managing time effectively. Factual
100. Which of the following will NOT help you increase your efficiency? a. Vary the types of tasks
b. Tackle one task at a time
c. Make use of your downtime
d. Build in some time to relax
ANSWER: a
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Application: Using Time More Effectively
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.04.23 Summarize advice on managing time effectively. KEYWORDS: Factual
NOTES: New
101. Coping processes range from the helpful to the counterproductive. a. True
b. False
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
True
Easy
The Concept of Coping
PSYC.WEIT.11.04.02 Understand why it is beneficial to use a variety of coping strategies and how these strategies differ in their adaptive role.
Factual New
102. Research suggests that Internet addiction is primarily limited to shy, male computer whizzes. a. True
b. False
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS:
False
Easy
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.05 Evaluate the adaptive value of indulging yourself as a response to stress.
Factual
103. When confronted by stress, people often become highly self-critical. a. True
b. False
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
True
Moderate
Common Coping Patterns of Limited Value
PSYC.WEIT.11.04.06 Discuss the adaptive value of self-blame as a response to stress.
Factual New
104. Constructive coping involves confronting problems directly. a. True
b. False
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
True
Easy
The Nature of Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.08 Describe the nature of constructive coping. Factual
105. Albert Elliss rationalemotive behavior therapy involves emphasizing the magnitude of ones problems. a. True
b. False
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
False
Difficult
Appraisal-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.10-Explainrationalthinkingasanappraisal-focusedcoping strategy by using Elliss theory of catastrophic thinking.
Factual New
106. Comparing your own problems with others can help put your problems in perspective. a. True
b. False
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
True
Easy
Appraisal-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.12 Assess positive reinterpretation and benefit finding as appraisal-focused coping strategies.
Factual New
107. Research has shown that forgiveness is positively related to measures of well-being and negatively related to measures of anxiety and depression.
a. True
b. False
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES:
KEYWORDS:
True
Moderate
Emotion-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.18-Discusstheimportanceofmanaginghostilityandforging others transgressions.
Factual
108. In order to get the full benefit from the relaxation response, it only needs to be practiced when you are under stress. a. True
b. False
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
KEYWORDS: NOTES:
False
Easy
Emotion-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.20 Summarize the evidence on the effects of meditation and relaxation.
Conceptual New
109. An inability to set or stick to priorities is likely to cause someone to waste time. a. True
b. False
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
NOTES:
True
Easy
Application: Using Time More Effectively
PSYC.WEIT.11.04.21 Explain five common causes of wasted time. Factual
New
110. One strategy for using time more effectively is to tackle larger, more difficult tasks as one component. a. True
b. False
ANSWER:
DIFFICULTY: REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: KEYWORDS:
NOTES:
False
Moderate
Application: Using Time More Effectively
PSYC.WEIT.11.04.23 Summarize advice on managing time effectively. Factual
New
111. Briefly explain how coping strategies can be helpful or destructive.
ANSWER:
REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
Answer not provided The Concept of Coping
PSYC.WEIT.11.04.02 Understand why it is beneficial to use a variety of coping strategies and how these strategies differ in their adaptive role.
112. List and describe the three categories of constructive coping.
ANSWER:
REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
Answer not provided
The Nature of Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.09 Distinguish among the three categories of constructive coping.
New
NOTES:
113. Describe the value of seeking help as a coping strategy.
ANSWER:
REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
ANSWER:
REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES:
NOTES:
115. Compare future-oriented and
ANSWER:
REFERENCES: LEARNINGOBJECTIVES:
ANSWER: Answer not provided
REFERENCES: Emotion-Focused Constructive Coping
LEARNINGOBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.04.16-Clarifythenatureandvalueofemotionalintelligence. NOTES: New
117. Explain how expressing emotions affects stress management.
Answer not provided Problem-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.14 Discuss the adaptive value of seeking help as a coping strategy.
New
114. Explain cultural differences in the use of seeking help to alleviate stress.
NOTES:
Answer not provided Problem-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.14 Discuss the adaptive value of seeking help as a coping strategy.
New
present-oriented time perspectives and their impact on time management.
Answer not provided Problem-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.15-Describehowpeoplestimeorientationmightinfluencetheir time management.
New
116. Describe an example of how emotional intelligence provides resilience in the face of stress.
NOTES:
ANSWER:
REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: NOTES:
Answer not provided
Emotion-Focused Constructive Coping
PSYC.WEIT.11.04.17 Analyze the adaptive value of expressing emotions. New
118. List at least four common causes of wasted time.
ANSWER:
REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: NOTES:
Answer not provided
Application: Using Time More Effectively
PSYC.WEIT.11.04.21 Explain five common causes of wasted time. New
119. Identify three causes of procrastination and describe their consequences.
ANSWER:
REFERENCES: LEARNING OBJECTIVES: NOTES:
Answer not provided
Application: Using Time More Effectively
PSYC.WEIT.11.04.22 Identify the causes and consequences of procrastination. New
120. Distinguish between efficiency and effectiveness as they apply to time management techniques.
ANSWER: Answer not provided
REFERENCES: Application: Using Time More Effectively
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.04.23 Summarize advice on managing time effectively.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



 

Once the order is placed, the order will be delivered to your email less than 24 hours, mostly within 4 hours. 

If you have questions, you can contact us here