TEST BANK YOUR OFFICE MICROSOFT OFFICE 2013 1ST EDITION VOLUME 1 BY AMY KINSER

<< Textbook of Basic Nursing (Lippincott Practical Nursing) Tenth Edition by Caroline Bunker Rosdahl, Mary T. Kowalski Test Bank Test Bank for Understanding Dying Death And Bereavement 7th Edition By Leming Dickinson >>
Product Code: 222
Availability: In Stock
Price: $24.99
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

TEST BANK YOUR OFFICE MICROSOFT OFFICE 2013 1ST EDITION VOLUME 1 BY AMY KINSER

Description

WITH ANSWERS
TEST BANK YOUR OFFICE MICROSOFT OFFICE 2013 1ST EDITION VOLUME 1 BY AMY KINSER

Your Office: Microsoft Office 2013, Volume 1 (Kinser et al.)

Access Module 1 Workshop 2

 

1) Which of the following is NOT one of the three steps in database design?

  1. A) Identify your entities.
  2. B) Identify the attributes.
  3. C) Specify the relationships between the tables.
  4. D) Determine the queries you want to create.

Answer:  D

Diff: 1      Page Ref: 626

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

2) Which of the following is NOT true regarding database design?

  1. A) An entity is a person, place, item, or event that you want to keep data about.
  2. B) A field is an instance of an entity.
  3. C) An attribute is information about the entity.
  4. D) A relationship is an association between tables based on common fields.

Answer:  B

Diff: 1      Page Ref: 626

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

3) Which of the following is true when breaking compound fields into smaller parts?

  1. A) Break names into first name and last name fields.
  2. B) Leave city, state, and zip code together in one field.
  3. C) For faster sorting, include the street address in the same field as the city, state, and zip code field.
  4. D) Always separate the area code from the phone number field.

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 627

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

4) Illustrating some of the basic principles of database design, notice that a persons name is split into two fields and the address is ________.

  1. A) left as one field
  2. B) split into two fields
  3. C) split into three fields
  4. D) split into four fields

Answer:  D

Diff: 1      Page Ref: 627

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

5) Which of the following is NOT true when creating fields and entering data in those fields?

  1. A) When you have fields such as name or address that are composed of several smaller fields, you should split them into their component parts.
  2. B) Consider whether you might want to report on smaller parts of the field to determine what fields to create.
  3. C) Enter first and last names in alphabetical order in case two people have the same last name.
  4. D) Splitting fields into smaller parts allows for more flexibility for reporting.

Answer:  C

Diff: 1      Page Ref: 627

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

6) Which of the following is NOT true when dealing with international data?

  1. A) Not all cultures around the world break names into first and last.
  2. B) Design the database in such a way that other naming practices can fit into the database.
  3. C) Designing database fields to accommodate all of the different cultures in the world is challenging.
  4. D) Because businesses today are global, designing a database sensitive to all global cultures is imperative.

Answer:  D

Diff: 1      Page Ref: 628

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

7) Which of the following is NOT true about tables?

  1. A) The upper pane of Design view has four columns: Field Name, Data Type, Length, and Description.
  2. B) Datasheet view shows the values of the data within the table.
  3. C) Design view shows the structure of the table with the fields and their definitions.
  4. D) The Field Properties pane in Design view gives more information on how the data is stored, entered, and processed.

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 628-629

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

8) ________ define the kind of data that can be entered into a field, such as numbers, text, or dates.

  1. A) Field names
  2. B) Description
  3. C) Data types
  4. D) Field properties

Answer:  C

Diff: 1      Page Ref: 629

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

9) ________ give more information on how the data is stored, entered, and processed.

  1. A) Field names
  2. B) Description
  3. C) Data types
  4. D) Field properties

Answer:  D

Diff: 1      Page Ref: 629

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

10) The most appropriate data type to use for a Street Address field is the ________ data type, so a street address can contain numbers, letters, and special characters.

  1. A) Long Text
  2. B) Number
  3. C) Short Text
  4. D) Calculated

Answer:  C

Diff: 1      Page Ref: 629

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

11) Data stored as a(n) ________ file cannot be imported into a table in Access.

  1. A) Excel
  2. B) Adobe PDF
  3. C) Access
  4. D) Notepad

Answer:  B

Diff: 1      Page Ref: 629

Objective:  Import Data from Other Sources

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

12) Which of the following is NOT true when copying and pasting data from Excel into Access?

  1. A) There cannot be missing columns or columns in different orders between the two files.
  2. B) Copying and pasting requires that the columns be exactly the same in Excel and Access.
  3. C) If you have any doubt about the data being compatible, use the Append feature to add the data to the table.
  4. D) You cannot paste fields that are nonnumeric into numeric fields.

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 631

Objective:  Import Data from Other Sources

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

13) Access allows you to import a smaller portion of a worksheet, known as a ________, into a table.

  1. A) cell address
  2. B) delimiter
  3. C) named range
  4. D) range address

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 633

Objective:  Import Data from Other Sources

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

14) A ________ is a character such as a tab or comma that separates the fields.

  1. A) cell address
  2. B) delimiter
  3. C) named range
  4. D) range address

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 634

Objective:  Import Data from Other Sources

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

15) Which of the following is NOT true when entering data manually?

  1. A) If the data does not already exist in another form, you can type the data directly into Access.
  2. B) Data can be directly entered into a table.
  3. C) Data can be entered in a form.
  4. D) When you open a table in Design view, you can type data directly into the table.

Answer:  D

Diff: 2      Page Ref: 637

Objective:  Enter Data Manually

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

16) A(n) ________ key field is a field that uniquely identifies the record.

  1. A) primary
  2. B) identity
  3. C) foreign
  4. D) entity

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 640

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

17) ________ indicates the maximum length of a data field.

  1. A) Input mask
  2. B) Format
  3. C) Field size
  4. D) Validation Rule

Answer:  C

Diff: 1      Page Ref: 641

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

18) Which of the following is NOT true when determining the field size?

  1. A) Whenever you use a Text data type, you should determine the minimum number of text characters that can exist in the field.
  2. B) Limiting the field size will limit errors in the data.
  3. C) If you need more than 255 characters, use a Long Text data type.
  4. D) You should use the number size that best suits your needs.

Answer:  A

Diff: 1      Page Ref: 641-642

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

19) Which of the following is NOT true when changing the data type in an existing field?

  1. A) You can change the size of a field in Datasheet view and Design view.
  2. B) If you decide that a field length needs to be longer, you can change the field without concern.
  3. C) If you make a field length shorter and there were data that needed the longer length, you may truncate those values.
  4. D) Access will always warn you that data may be lost if you change the length to a smaller size.

Answer:  A

Diff: 1      Page Ref: 643

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

20) Which of the following is NOT true regarding input masks?

  1. A) An input mask provides the punctuation so you do not have to type it.
  2. B) An input mask defines a consistent template.
  3. C) Access has a wizard that creates automatic masks for Social Security numbers, zip codes, passwords, extensions, dates, and times.
  4. D) Input masks do not affect how data is stored.

Answer:  D

Diff: 2      Page Ref: 644

Objective:  Understand Masks and Formatting

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

21) Which of the following is NOT true regarding table formatting?

  1. A) In a table design, you can define a Format field property that customizes how data is displayed and printed in tables, queries, reports, and forms.
  2. B) The Format property tells Access how data is to be displayed.
  3. C) You can define your own custom formats for Currency and Number fields.
  4. D) Formatting does not affect the way the data is stored.

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 645

Objective:  Understand Masks and Formatting

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

22) ________ is an example of the Long Date format.

  1. A) 11/9/2015 10:10:10 PM
  2. B) Wednesday, November 9, 2015
  3. C) 9-Nov-15 10:10:10 PM
  4. D) Wednesday, November 9, 2015 10:10 PM

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 646

Objective:  Understand Masks and Formatting

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

23) ________ is an example of the General Date format.

  1. A) 11/9/2015 10:10:10 PM
  2. B) Wednesday, November 9, 2015
  3. C) 9-Nov-15 10:10:10 PM
  4. D) Wednesday, November 9, 2015 10:10 PM

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 646

Objective:  Understand Masks and Formatting

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

24) 4.5E + 13 is an example of the ________ format.

  1. A) Scientific
  2. B) Fixed
  3. C) Standard
  4. D) Percent

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 646

Objective:  Understand Masks and Formatting

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

25) The ________ format displays at least one digit after the decimal point.

  1. A) Scientific
  2. B) Fixed
  3. C) Standard
  4. D) Percent

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 646

Objective:  Understand Masks and Formatting

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

26) Which of the following is NOT true regarding keys?

  1. A) Each table should have a primary key to uniquely identify each of the records in the table.
  2. B) A foreign key is a value in a table that is the primary key of another table.
  3. C) The primary and foreign keys form the common field between tables that allow you to form a relationship between the two tables.
  4. D) To define a foreign key, select the foreign key field and then click the Key button on the Ribbon.

Answer:  D

Diff: 2      Page Ref: 647

Objective:  Understand and Designate Keys

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

27) Which of the following is NOT true regarding primary keys?

  1. A) The primary key field is the field that identifies each record in a table.
  2. B) When you define a primary key for a table, the field can be left blank until you have the opportunity to enter the data.
  3. C) A common way of defining a primary key is to use a field specifically designed to identify the entity.
  4. D) A numeric key is often assigned an AutoNumber data type that Access will fill as the data is entered.

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 648

Objective:  Understand and Designate Keys

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

28) Which of the following is NOT true regarding foreign keys?

  1. A) The AutoNumber data type is typically used for foreign key fields.
  2. B) A foreign key is a field in a table that stores a value that is the primary key in another table.
  3. C) It is called foreign because it identifies a record in another table.
  4. D) Foreign keys do not need to be unique in the table.

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 648

Objective:  Understand and Designate Keys

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

29) Two fields needed to uniquely identify a record are called a ________ key.

  1. A) composite
  2. B) natural primary
  3. C) foreign
  4. D) primary

Answer:  A

Diff: 1      Page Ref: 649

Objective:  Understand and Designate Keys

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

30) A university identifies a class by subject area and course number. The university has classes Math 101, Math 102, and MIS 101. It takes both subject and course number to identify a single course. The combination of the two fields is called a ________ key.

  1. A) foreign
  2. B) natural primary
  3. C) composite
  4. D) primary

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 649

Objective:  Understand and Designate Keys

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

31) Sometimes your data will have a unique identifier that is already a part of your data. When that is true, you can use the field as a ________ key.

  1. A) foreign
  2. B) natural primary
  3. C) composite
  4. D) primary

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 650

Objective:  Understand and Designate Keys

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

32) ________ is the process of minimizing the duplication of information in a relational database through effective database design.

  1. A) Formatting
  2. B) Defining keys
  3. C) Establishing relationships
  4. D) Normalization

Answer:  D

Diff: 2      Page Ref: 652

Objective:  Understand Basic Principles of Normalization

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

33) Which of the following is NOT true regarding normalization?

  1. A) When you normalize a database, you will have larger tables, each representing a different thing.
  2. B) If you know the primary key of an entity in a normalized database, each of the attributes will have just one value.
  3. C) There will be no redundant data in the tables.
  4. D) Normalization is the process of minimizing duplicate data.

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 652

Objective:  Understand Basic Principles of Normalization

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

34) Which of the following is NOT true regarding redundancy?

  1. A) Redundancy occurs when data is repeated several times in a database.
  2. B) When you normalize a database, you eliminate redundancy.
  3. C) Foreign keys are redundant, but no other data about the entity is repeated.
  4. D) Normalization is the process of minimizing duplicate data.

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 653

Objective:  Understand Basic Principles of Normalization

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

35) Which of the following is NOT true regarding a one-to-many relationship?

  1. A) A one-to-many relationship is a relationship between two tables where one record in the first table corresponds to many records in the second table.
  2. B) One-to-many is called the cardinality of the relationship.
  3. C) Access uses the tilde and infinity symbols to indicate a one-to-many relationship.
  4. D) Cardinality indicates the number of instances of one entity that relates to one instance of another entity.

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 654

Objective:  Understand Relationships Between Tables

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

36) A ________ relationship is a relationship between two tables where one record in the first table corresponds to many records in the second table.

  1. A) one-to-many
  2. B) one-to-one
  3. C) many-to-many
  4. D) This doesnt apply to any relationship type.

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 654

Objective:  Understand Relationships Between Tables

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

37) A ________ relationship is a relationship between tables in which one record in one table has many matching records in a second table, and one record in the related table has many matching records in the first table.

  1. A) one-to-many
  2. B) one-to-one
  3. C) many-to-many
  4. D) This doesnt apply to any relationship type.

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 655

Objective:  Understand Relationships Between Tables

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

38) A ________ relationship is a relationship between tables where a record in one table has only one matching record in the second table.

  1. A) one-to-many
  2. B) one-to-one
  3. C) many-to-many
  4. D) This doesnt apply to any relationship type.

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 655

Objective:  Understand Relationships Between Tables

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

39) Which of the following is NOT a step in creating a one-to-many relationship?

  1. A) Make sure the two tables have a field in common.
  2. B) Form the relationship in the Relationships window.
  3. C) Populate the foreign key by adding data to the foreign key in the many side table.
  4. D) Use the foreign key from the one side, and add it as a primary key in the many side table.

Answer:  D

Diff: 2      Page Ref: 656

Objective:  Create a One-to-Many Relationship

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

40) Which of the following is NOT a step in creating a many-to-many relationship?

  1. A) Create a junction table.
  2. B) The junction table is on the many side of both relationships.
  3. C) Populate the junction table after the relationships have been created.
  4. D) Only add the keys to the junction table.

Answer:  D

Diff: 2      Page Ref: 661

Objective:  Create a Many-to-Many Relationship

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

41) ________ is a database concept that ensures that relationships between tables remain consistent.

  1. A) A junction table
  2. B) Normalization
  3. C) Referential integrity
  4. D) Redundancy

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 664

Objective:  Understand Referential Integrity

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

42) Datasheet view shows the values of the data within the table.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 628

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

43) Design view shows the structure of the table with the fields and their definitions.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 628

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

44) The lower pane of Design view has three columns: Field Name, Data Type, and Description.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 629

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

45) The Navigation Pane in Design view gives more information on how the data is stored, entered, and processed.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 629

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

46) A defined range is a group of cells that have been given a name that can then be used within a formula or function.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 633

Objective:  Import Data from Other Sources

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

47) A delimiter is a character such as a tab or comma that separates the fields.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 634

Objective:  Import Data from Other Sources

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

48) When you open a table in Design view, you can type data directly into the table.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 637

Objective:  Enter Data Manually

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

49) When you delete records from a table and realize you made a mistake, you can undo the deletion by clicking Undo in the Quick Access toolbar.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 638

Objective:  Enter Data Manually

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

50) A primary key field is a field that uniquely identifies the record.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 640

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

51) The Long Text data type is used to store textual or character information.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 640

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

52) The AutoNumber data type is used for keys.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 641

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

53) The field size indicates the maximum length of a data field.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 641

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

54) The Byte field size is used for integers that range from -32,768 to +32,767.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 642

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

55) The Single field size is used for large numbers with up to seven significant digits.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 642

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

56) An input mask defines a consistent template and provides the punctuation, so you do not have to type it.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 644

Objective:  Understand Masks and Formatting

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

57) Input masks do not affect how data is stored.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 644

Objective:  Understand Masks and Formatting

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

58) The Format property tells Access how data is to be displayed.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 645

Objective:  Understand Masks and Formatting

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

59) A primary key is a value in a table that is the foreign key of another table.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 647

Objective:  Understand and Designate Keys

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

60) When defining keys, the combination of two fields is called a natural primary key.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 649

Objective:  Understand and Designate Keys

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

61) If your data has a unique identifier that is a natural part of your data, you can use the field as a natural primary key.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 650

Objective:  Understand and Designate Keys

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

62) Normalization is the process of minimizing the duplication of information in a relational database through effective database design.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 652

Objective:  Understand Basic Principles of Normalization

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

63) Redundancy occurs when data is repeated several times in a database.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 653

Objective:  Understand Basic Principles of Normalization

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

64) A many-to-many relationship is a relationship between tables in which one record in one table has many matching records in a second table, and one record in the related table has many matching records in the first table.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 655

Objective:  Understand Basic Principles of Normalization

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

65) A junction table breaks down the many-to-many relationship into two one-to-many relationships.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 659

Objective:  Create a Many-to-Many Relationship

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

66) Redundancy is a database concept that ensures that relationships between tables remain consistent.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 664

Objective:  Understand Referential Integrity

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

67) If you select Cascade Update Related Fields when you define a relationship, then when the primary key of a record in the one side table changes, Access automatically changes the foreign keys in all related records.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 667

Objective:  Understand Referential Integrity

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

68) A(n) ________ is a person, place, item, or event that you want to keep data about.

Answer:  entity

Diff: 1      Page Ref: 626

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

69) A(n) ________ is information about the entity.

Answer:  attribute

Diff: 1      Page Ref: 626

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

70) A(n) ________ is an association between tables based on common fields.

Answer:  relationship

Diff: 1      Page Ref: 626

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

71) ________ view shows the values of the data within the table.

Answer:  Datasheet

Diff: 1      Page Ref: 628

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

72) ________ view shows the structure of the table with the fields and their definitions.

Answer:  Design

Diff: 1      Page Ref: 628

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

73) ________ define the kind of data that can be entered into a field, such as numbers, text, or dates.

Answer:  Data types

Diff: 1      Page Ref: 629

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

74) Excel ________ are frequently imported as field names.

Answer:  column headings

Diff: 2      Page Ref: 631

Objective:  Import Data from Other Sources

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

75) Access allows you to import a smaller portion of a worksheet, known as a(n) ________, into a table.

Answer:  named range

Diff: 1      Page Ref: 633

Objective:  Import Data from Other Sources

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

76) A(n) ________ is a character such as a tab or comma that separates the fields.

Answer:  delimiter

Diff: 1      Page Ref: 634

Objective:  Import Data from Other Sources

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

77) ________ fields can store up to 1 gigabyte of characters, of which you can display 65,535 characters in a control on a form or report.

Answer:  Long Text

Diff: 1      Page Ref: 640

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

78) ________ fields have an upper limit of 255 characters.

Answer:  Short Text

Diff: 1      Page Ref: 640

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

79) The ________ data type is used for keys.

Answer:  AutoNumber

Diff: 1      Page Ref: 641

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

80) A(n) ________ means that when you open the item, you open it in its original application such as Excel.

Answer:  OLE object

Diff: 1      Page Ref: 641

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

81) A(n) ________ lists either values retrieved from a table or query, or a set of values that you specified when you created the field.

Answer:  Lookup Wizard

Diff: 1      Page Ref: 641

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

82) The field size indicates the ________ length of a data field.

Answer:  maximum

Diff: 1      Page Ref: 641

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

83) The ________ field size is used for large numbers with up to seven significant digits.

Answer:  Single

Diff: 1      Page Ref: 642

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

84) The ________ field size is used for integers that range from 0 to 255.

Answer:  Byte

Diff: 1      Page Ref: 642

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

85) The ________ field size is used for very large numbers with up to 15 significant digits.

Answer:  Double

Diff: 1      Page Ref: 642

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

86) A(n) ________ defines a consistent template and provides the punctuation, so you do not have to type it.

Answer:  input mask

Diff: 1      Page Ref: 644

Objective:  Understand Masks and Formatting

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

87) The ________ property tells Access how data is to be displayed.

Answer:  Format

Diff: 1      Page Ref: 645

Objective:  Understand Masks and Formatting

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

88) The ________ number format displays the number as entered.

Answer:  General

Diff: 1      Page Ref: 646

Objective:  Understand Masks and Formatting

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

89) The ________ number format displays at least one digit after the decimal point.

Answer:  Fixed

Diff: 1      Page Ref: 646

Objective:  Understand Masks and Formatting

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

90) The ________ number format uses the regional settings preset in Windows for the thousands divider.

Answer:  Standard

Diff: 1      Page Ref: 646

Objective:  Understand Masks and Formatting

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

91) ________ is the process of minimizing the duplication of information in a relational database through effective database design.

Answer:  Normalization

Diff: 1      Page Ref: 652

Objective:  Understand Basic Principles of Normalization

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

92) ________ occurs when data is repeated several times in a database.

Answer:  Redundancy

Diff: 1      Page Ref: 653

Objective:  Understand Basic Principles of Normalization

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

93) A(n) ________ relationship is a relationship between tables in which one record in one table has many matching records in a second table, and one record in the related table has many matching records in the first table.

Answer:  many-to-many

Diff: 1      Page Ref: 655

Objective:  Understand Basic Principles of Normalization

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

94) If you select ________ Related Fields when you define a relationship, then when the primary key of a record in the one side table changes, Access automatically changes the foreign keys in all related records.

Answer:  Cascade Update

Diff: 1      Page Ref: 667

Objective:  Understand Referential Integrity

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

95) If you select ________ Related Fields when you define a relationship, any time that you delete records from the one side table, the related records in the many side table are also deleted.

Answer:  Cascade Delete

Diff: 1      Page Ref: 667

Objective:  Understand Referential Integrity

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

96) Match the following terms with their definition.

 

  1. Entity
  2. Attribute
  3. Relationship
  4. Data type
  5. Delimiter

 

  1. Define data
  2. A character such as a tab or comma
  3. An association between tables
  4. A person, place, item, or event
  5. A field

Answer:  D, E, C, A, B

Diff: 1      Page Ref: 626-634

Objective:  Understand Database Design

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

97) Match the following data types with their description.

 

  1. Short text
  2. Long text
  3. Number
  4. AutoNumber
  5. OLE object

 

  1. Can store up to 1 gigabyte of characters
  2. Used for numeric data
  3. Upper limit of 255 characters
  4. Allows cross-application editing
  5. Used for keys

Answer:  C, A, B, E, D

Diff: 1      Page Ref: 640-641

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

98) Match the following number field sizes with their description.

 

  1. Byte
  2. Integer
  3. Long integer
  4. Single
  5. Double

 

  1. For integers that range from -2,147,483,648 to +2,147,483,647
  2. For integers that range from -32,768 to +32,767
  3. For integers that range from 0 to 255
  4. For large numbers with up to seven significant digits
  5. For very large numbers with up to 15 significant digits

Answer:  C, B, A, D, E

Diff: 1      Page Ref: 642

Objective:  Create a Table in Design View

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

99) Match the following Date/Time format field properties with the appropriate example.

 

  1. General Date
  2. Long Date
  3. Medium Date
  4. Long Time
  5. Medium Time

 

  1. 10:10 PM
  2. 11/9/2015 10:10:10 PM
  3. 10:10:10 PM
  4. Wednesday, November 9, 2015
  5. 9-Nov-15

Answer:  B, D, E, C, A

Diff: 2      Page Ref: 646

Objective:  Understand Masks and Formatting

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

100) Match the following terms with their definition.

 

  1. Primary key
  2. Numeric key
  3. Composite key
  4. Natural primary key
  5. Foreign key

 

  1. Identifies a record in another table
  2. Represents an individual item, such as CustomerID
  3. Unique identifier that is already a part of your data
  4. Multiple fields used to identify each person or item
  5. One field used to identify each person or item

Answer:  E, B, D, C, A

Diff: 2      Page Ref: 648-650

Objective:  Understand and Designate Keys

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

Your Office: Microsoft Office 2013, Volume 1 (Kinser et al.)

Excel Module 1 Workshop 2

 

1) The keyboard shortcut for apply the Comma format is ________.

  1. A) Ctrl + !
  2. B) Ctrl + ,
  3. C) Ctrl + Shift + !
  4. D) Ctrl + Shift + ,

Answer:  C

Diff: 3      Page Ref: 431

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

2) Which of the following is NOT a numerical format?

  1. A) Integer
  2. B) Accounting
  3. C) Short Date
  4. D) General

Answer:  A

Diff: 3      Page Ref: 431

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

3) How many options are there for aligning the contents within a cell?

  1. A) Two
  2. B) Four
  3. C) Six
  4. D) Eight

Answer:  C

Diff: 3      Page Ref: 435

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

4)  is the ________ button.

  1. A) Bottom Align
  2. B) Top Align
  3. C) Align Right
  4. D) Align Left

Answer:  C

Diff: 1      Page Ref: 436

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

5) ________ Format Painter allows you to use it multiple times.

  1. A) Right-clicking
  2. B) Double-clicking
  3. C) Clicking while pressing Ctrl
  4. D) Clicking while pressing Alt

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 439

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

6) The Cell Styles gallery is displayed by clicking Cell Styles in the:

  1. A) Cells group on the HOME tab.
  2. B) Styles group on the HOME tab.
  3. C) Cells group on the PAGE LAYOUT tab.
  4. D) Styles group on the PAGE LAYOUT tab.

Answer:  B

Diff: 3      Page Ref: 441

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

7) The Picture dialog box is displayed by clicking Pictures in the:

  1. A) Illustrations group on the INSERT tab.
  2. B) Show group on the INSERT tab.
  3. C) Illustrations group on the PAGE LAYOUT tab.
  4. D) Show group on the PAGE LAYOUT tab.

Answer:  A

Diff: 3      Page Ref: 442

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

8)  is the ________ button.

  1. A) Find Illustrations
  2. B) Snap to Grid
  3. C) Align Objects
  4. D) Insert Picture

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 442

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

9) The Table Styles gallery is displayed by clicking Format as Table in the:

  1. A) Themes group on the HOME tab.
  2. B) Styles group on the HOME tab.
  3. C) Themes group on the PAGE LAYOUT tab.
  4. D) Styles group on the PAGE LAYOUT tab.

Answer:  B

Diff: 3      Page Ref: 443

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

10) To change a table back into a range, you click Convert to Range in the:

  1. A) Tools group on the DESIGN tab.
  2. B) Styles group on the DESIGN tab.
  3. C) Tools group on the VIEW tab.
  4. D) Styles group on the VIEW tab.

Answer:  A

Diff: 3      Page Ref: 444

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

11) The Themes gallery is displayed by clicking Themes in the:

  1. A) Themes group on the HOME tab.
  2. B) Styles group on the HOME tab.
  3. C) Themes group on the PAGE LAYOUT tab.
  4. D) Styles group on the PAGE LAYOUT tab.

Answer:  C

Diff: 3      Page Ref: 445

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

12) COUNT, AVERAGE, MIN, and MAX are examples of Excel ________.

  1. A) formulas
  2. B) functions
  3. C) arguments
  4. D) expressions

Answer:  B

Diff: 1      Page Ref: 446

Objective:  Create Information with Functions

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

13) The AutoSum button is located in the:

  1. A) Function Library on the HOME tab.
  2. B) Number group on the HOME tab.
  3. C) Function Library group on the FORMULAS tab.
  4. D) Number group on the FORMULAS tab.

Answer:  C

Diff: 3      Page Ref: 446

Objective:  Create Information with Functions

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

14) ________ is the SUM keyboard shortcut.

  1. A) Ctrl + =
  2. B) Alt + =
  3. C) Ctrl + +
  4. D) Alt + +

Answer:  B

Diff: 3      Page Ref: 448

Objective:  Calculate Totals in a Table

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

15) The Total Row check box is located in the ________ group on the DESIGN tab.

  1. A) Table Style Options
  2. B) Number Styles
  3. C) Functions
  4. D) Totals

Answer:  A

Diff: 3      Page Ref: 452

Objective:  Calculate Totals in a Table

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

16) When cell D4 containing the formula =A4*B5 is copied to cell E2, the formula in cell E2 is________.

  1. A) =A4*B5
  2. B) =B4*C5
  3. C) =B2*C3
  4. D) =A2*B3

Answer:  C

Diff: 2      Page Ref: 454

Objective:  Create Information with Formulas

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

17) The first argument in the SUBTOTAL function identifies the ________.

  1. A) number of decimal places in the result
  2. B) cell range
  3. C) number of significant digits in the result
  4. D) statistic to be calculated

Answer:  D

Diff: 3      Page Ref: 454

Objective:  Calculate Totals in a Table

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

18) Which of the following lists follows Excels order of operations?

  1. A) Parentheses

Exponentiation

Addition and subtraction

Multiplication and division

  1. B) Parentheses

Exponentiation

Multiplication and division

Addition and subtraction

  1. C) Exponentiation

Parentheses

Multiplication and division

Addition and subtraction

  1. D) Exponentiation

Parentheses

Addition and subtraction

Multiplication and division

Answer:  B

Diff: 2      Page Ref: 455

Objective:  Create Information with Formulas

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

19) Which of the following is Excels symbol for multiplication?

  1. A) #
  2. B) &
  3. C) x
  4. D) *

Answer:  D

Diff: 1      Page Ref: 455

Objective:  Create Information with Formulas

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

20) Following Excels order of operations, what is the result of the formula =10-4/2*(5-2)?

  1. A) 9
  2. B) 13
  3. C) 8.5
  4. D) 4

Answer:  D

Diff: 2      Page Ref: 455

Objective:  Create Information with Formulas

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

21) The Conditional Formatting button is located in the:

  1. A) Cells group on the FORMAT tab.
  2. B) Styles group on the FORMAT tab.
  3. C) Cells group on the HOME tab.
  4. D) Styles group on the HOME tab.

Answer:  D

Diff: 3      Page Ref: 457

Objective:  Use Conditional Formatting to Assist Decision Making

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

22) To remove conditional formatting from a range of cells, after selecting the range of cells:

  1. A) click Conditional Formatting, point to Clear Rules, and select Clear Rules from Selected Cells.
  2. B) click Conditional Formatting and click Delete Rules.
  3. C) press Backspace.
  4. D) press Delete.

Answer:  A

Diff: 3      Page Ref: 463

Objective:  Use Conditional Formatting to Assist Decision Making

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

23) To hide a row of information, you place the mouse pointer over the row heading:

  1. A) click once, and in the Arrange group, click Hide Row.
  2. B) click once, and in the View group, click Hide Row.
  3. C) double-click and click Hide from the shortcut menu.
  4. D) right-click and click Hide from the shortcut menu.

Answer:  D

Diff: 2      Page Ref: 463

Objective:  Hide Information in a Worksheet

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

24) To hide or show gridlines in a worksheet, you click Gridlines in the:

  1. A) Workbook Views group on the VIEW tab.
  2. B) Show group on the VIEW tab.
  3. C) Workbook Views group on the HOME tab.
  4. D) Show group on the HOME tab.

Answer:  B

Diff: 3      Page Ref: 464

Objective:  Hide Information in a Worksheet

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

25) The Show Formulas button in located in the:

  1. A) Show group on the VIEW tab.
  2. B) Formula Auditing group on the VIEW tab.
  3. C) Show group on the FORMULAS tab.
  4. D) Formula Auditing group on the FORMULAS tab.

Answer:  D

Diff: 3      Page Ref: 465

Objective:  Document Functions and Formulas

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

26) The keyboard shortcut to hide or show formulas in a worksheet is ________.

  1. A) Ctrl + ~
  2. B) Ctrl + @
  3. C) Alt + ~
  4. D) Alt + @

Answer:  A

Diff: 2      Page Ref: 466

Objective:  Document Functions and Formulas

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

27) Excel can present information in tabular and graphical formats.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 430

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

28) The Comma format is just the Accounting format with the currency symbol.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 431

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

29)  is the Currency button.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 431

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

30) When using the Currency number format, zero values are displayed as a long dash () at the decimal position.

Answer:  FALSE

Diff: 3      Page Ref: 433

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

31) When adding a fill color to a cell, the color palette is displayed by clicking the Fill Color button.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 437

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

32) You should use at most three fonts in a worksheet.

Answer:  TRUE

Diff: 3      Page Ref: 439

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

33) A table style is a predefined set of formatting properties that control the appearance of a table.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 443

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

34) Striping uses alternating background colors of rows or columns to aid in visually tracking information.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 443

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

35) When using a table,  is the Sort arrow.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 444

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

36) Once a range of data has been converted to a table, it CANNOT be converted back into a range.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 444

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

37) The default Excel theme is the Office theme.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 445

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

38) You can apply a different theme to each worksheet in your workbook.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 445

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

39) Formatting does not change the data value, it only changes its appearance.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 445

Objective:  Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

40) The AutoSum button is located in the Editing group on the HOME tab.

Answer:  TRUE

Diff: 3      Page Ref: 446

Objective:  Create Information with Functions

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

41) You can use AutoSum function be selecting either the destination cell or the source cell(s).

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 446

Objective:  Create Information with Functions

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

42) The argument for the COUNT function is limited to a range of contiguous cells.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 447

Objective:  Create Information with Functions

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

43) Clicking the AutoSum button displays a list of additional numeric functions such as COUNT and MAX.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 449

Objective:  Create Information with Functions

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

44) The MAX function finds the largest number in a range of numeric cells.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 450

Objective:  Create Information with Functions

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

45) To find the smallest numerical value in a range of cells, you would use the MIN function.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 450

Objective:  Create Information with Functions

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

46) When you format a range as a table, you must name every column in the table.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 451

Objective:  Calculate Totals in a Table

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

47) By applying a filter to a table, you can determine which data are shown.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 451

Objective:  Calculate Totals in a Table

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

48) Adding a total row to a table only allows you to sum the columns.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 451

Objective:  Calculate Totals in a Table

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

49) Only visible data is a table is used by the SUBTOTAL function in calculating results.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 451

Objective:  Calculate Totals in a Table

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

 

50) When first argument in the SUBTOTAL function is in the range 101-111, only the visible values in the specified range are used.

Answer:  TRUE

Diff: 3      Page Ref: 454

Objective:  Create Information with Formulas

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

51) When cell D5 containing the formula =B5+E5 is copied to cell F6, the formula in cell F6 is =D6+G6.

Answer:  TRUE

Diff: 2      Page Ref: 454

Objective:  Create Information with Formulas

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

52) ^ is the symbol used in Excel to indicate multiplication.

Answer:  FALSE

Diff: 1      Page Ref: 455

Objective:  Create Information with Formulas

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

53) Following Excels order of operations, the result of the formula =2^3-6/2 is 1.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 455

Objective:  Create Information with Formulas

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

54) Conditional formatting allows you to dynamically change the appearance of cells so that it adds information to your worksheet.

Answer:  TRUE

Diff: 1      Page Ref: 457

Objective:  Use Conditional Formatting to Assist Decision Making

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

 

55) To remove conditional formatting from a range of cells, you select the range of cells and then press Delete.

Answer:  FALSE

Diff: 2      Page Ref: 463

Objective:  Use Conditional Formatting to Assist Decision Making

Text:  Your Office: Microsoft Office 2013 Volume 1

56) Conditional Formatting is a toggle button.

Answer:  FALSE

Diff: 2      P

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



 

Once the order is placed, the order will be delivered to your email less than 24 hours, mostly within 4 hours. 

If you have questions, you can contact us here