Textbook of Basic Nursing (Lippincott Practical Nursing) 10th Edition by Caroline Bunker Rosdahl Mary T. Kowalski Test Bank

<< Aging Concepts and Controversies 8th Edition by Harry R. Moody Jennifer R. Sasser Test Bank Advanced Assessment Interpreting Findings 3rd Edition Goolsby Grubbs Test bank >>
Product Code: 222
Availability: In Stock
Price: $24.99
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Textbook of Basic Nursing (Lippincott Practical Nursing) 10th Edition by Caroline Bunker Rosdahl Mary T. Kowalski Test Bank

Description

1. Global health concerns are closely related to local health concerns because of ever-growing physical, environmental, and societal changes on a worldwide scale. The World Health Organization (WHO) has promoted a global social conscience of healthcare and health reform. A nursing student is preparing a short postconference clinical report on health. The student nurse needs to include various definitions of health. The nurse looked up the WHO definition of health. What should the student nurse state that is the WHO definition of health?
A) Balance of all of the components of the human organism
B) Change in the structure or function of body tissues, biological systems, or the human mind
C) State of complete physical, mental, and social well-being, and not merely the absence of disease or infirmity
D) A state of health in which a structural cause cannot be identified

2. Health influences everything in our lives. Health must be considered in its broadest, holistic sense. The student nurse asks the nursing instructor because health is holistic, what is included in the emotional health component. What is emotional health?
A) Feelings and attitudes that make one comfortable with oneself
B) A mind that grows and adjusts, is in control, and is free of serious stress
C) A sense of responsibility and caring for the health and welfare of others
D) Inner peace and security and comfort with ones higher power, as one perceives it

3. Health influences everything in our lives. Health must be considered in its broadest, holistic sense. The student nurse is looking for the social health for a client in the electronic medical record. What type of information would the student nurse locate about a clients social health?
A) Feelings and attitudes of being comfortable with oneself
B) A mind that grows and adjusts to changing family situations and is in control, and free of serious stress
C) A sense of responsibility for ones own actions and caring for the health and welfare of other family members
D) Inner peace and security and comfort with ones religious beliefs

4. Health influences everything in our lives. Health must be considered in its broadest, holistic sense. A female client tells the nurse of attending classes on how to make cards and finds that this activity helps keep her mind free of serious stress. The nurse documents in the electronic medical record that the client is meeting which component of health?
A) Spiritual
B) Social
C) Psychological or mental health
D) Emotional

5. Health influences everything in our lives. Health must be considered in its broadest, holistic sense. A client tells the nurse of being at peace and very happy to find comfort in higher power to consult during the day as needed. The nurse documents in the electronic medical record that the client is meeting which component of health?
A) Spiritual
B) Social
C) Psychological or mental health
D) Emotional

6. The nursing instructor has requested that students conduct research about influenza in their state. The student research revealed that influenza for the older population was 25% in 2011, but only 5% of the younger population had influenza for the same year in this state. This information provides which statistic about influenza?
A) Mortality
B) Morbidity
C) Disease
D) Acute illness

7. The nursing instructor has requested that students conduct research about influenza in their state. The student research revealed that influenza deaths for the older population were 35% in 2011, but only 1% of the younger population for the same year in their state. This information provides which statistic about influenza?
A) Mortality
B) Morbidity
C) Disease
D) Acute illness

8. The student nurse is preparing a postclinical report on the 10 leading causes of morbidity and mortality in the United States. The student located information from the National Center for Health Statistics that includes the ten leading causes of morbidity and mortality in the United States. Based on this information, what should the nurse include in the report as one of the 10 leading causes of morbidity and mortality in the United States?
A) Heart disease
B) Parkinsons disease
C) Suicide
D) Chronic liver disease

9. The United States spends more on health than other industrialized countries. Funding issues in healthcare are major concerns to clients and healthcare professionals. Many individuals have lifelong, recurring problems that tend to worsen in severity over time. The costs of care for long-term or chronic illnesses are huge. The student nurse asks the nursing instructor about the annual costs and number of individuals infected by HIV/AIDS. Based on the research, the nursing instructor would correctly answer the students question by stating how many individuals are affected every year with HIV/AIDS in the United States?
A) 30,000
B) 40,000
C) 50,000
D) 60,000

10. A nurse admits an older client to the long-term care unit for rehabilitation after a total knee replacement and subsequent fall owing to dementia. What is the highest major healthcare concern for many older clients in the United States?
A) Lack of modern healthcare facilities
B) Lack of funding sources
C) Inadequate number of healthcare providers
D) Lack of general health education

11. Todays healthcare system emphasizes prevention rather than treatment of disease. The benefits of preventative education cannot be underestimated. What are examples of primary healthcare services that nurses can provide?
1. Prenatal care for mothers and infants
2. Antismoking campaigns
3. Mammography for women
4. Specific medical or surgical therapies
A) 1, 2, 3
B) 1, 2, 4
C) 1, 3, 4
D) 2, 3, 4

12. A nurse is caring for a client who uses smokeless tobacco extensively, which he believes is harmless. What advice should the nurse give this client regarding the use of smokeless tobacco?
A) It is as dangerous as regular tobacco or nicotine use
B) It is better choice than regular tobacco or nicotine
C) It reduces the risk of heart disease
D) It is more addictive than nicotine

13. Todays healthcare system emphasizes prevention rather than treatment of disease. The benefits of preventative education cannot be underestimated. What is an example of secondary healthcare services that nurses contribute as nursing interventions to help the client achieve the highest level of health?
A) Prenatal care for mothers and infants
B) Antismoking campaigns
C) Mammography for women
D) Specific medical or surgical therapies

14. A female client is admitted with a number of diagnoses to the long-term care facility. The client is very upset about having to give up her own apartment. The nurse is reviewing the list of medical diagnoses in helping to collect data for the nursing care plan. Which diagnosis has the highest potential to result in long-term impairment for the client?
A) Cellulitis of the left leg
B) Arthritis
C) Influenza
D) Fracture of the femur

15. The nurse is assigned to work in the local health department and is instructing student nurses on how to prevent disease and subsequent disabilities for clients. What should the nurse identify as the highest priority in the session to student nurses on how to encourage clients to prevent disease and disabilities?
A) Good eating habits
B) Health education
C) Regular primary care visits
D) Vitamin supplements

16. The client is admitted to the emergency department with a number of diagnoses and is being admitted for observation. On the wellnessillness continuum, what is the implication for the acute illness that the client is being admitted?
A) Occurrence of detectable structural change in one or more organs that also alters usual function
B) Interferes with the wellnessillness continuum for a short period of time
C) A disorder in which a structural cause cannot be identified
D) Results in long-term health impairment

17. The nursing instructor asks a group of nursing students to relate the concept of wellness to Maslows hierarchy of human needs. What statement by the nursing students needs further explanation about Maslows theory on the wellnessillness continuum state?
A) If people find their needs blocked or threatened, they move toward the health end of the continuum.
B) If their basic needs are satisfied and they move toward self-actualization, they move toward the wellness end.
C) The body adapts and changes to maintain homeostasis.
D) High-level wellness is optimum health.

18. Lifestyle factors and risk factors can directly affect health. Lifestyle factors and risk factors influence the numbers of illnesses and deaths. A nurse is reviewing with the client aspects of the clients current lifestyle. What is the highest priority example of a risk factor that this client cannot control?
A) Smoking
B) Nutrition
C) Genetic makeup
D) Stress

19. Lifestyle factors and risk factors can directly affect health. Lifestyle factors and risk factors influence the numbers of illnesses and deaths. A nurse is reviewing with the client aspects the clients current lifestyle. What is the highest priority lifestyle and risk factor that this client can control?
A) Smoking
B) Nutrition
C) Genetic makeup
D) Stress

20. A woman is admitted to the healthcare facility after being abused by her partner. What nursing intervention is highest priority for this client?
A) Suggest that the client separate from her partner
B) Encourage the client to reflect on why the abuse occurred
C) Offer the client referrals to local shelters
D) Suggest that the client spend more time with her partner

21. A nurse is caring for a middle-age client with stress. Stress has physical and psychological causative factors. Which should the nurse identify as the highest priority physical causative factor of this clients stress?
A) Peer pressure
B) Anxiety
C) Recent influenza
D) Finances

22. A client had surgery to remove a lump in the upper region of the arm. The physician informed the client that the tumor was benign. The client asks the nurse about the chances of a favorable response to the therapy. What should the nurses reply include?
A) A benign tumor is the result of growth of cells; if removed, it usually does not recur.
B) A benign tumor is the result of infection and requires regular medication.
C) A benign tumor is the result of imbalanced metabolism and recurs gradually.
D) A benign tumor is the result of occupational factors and may undergo metastasis.

23. A client expecting a baby informed the nurse that she occasionally smokes and drinks alcohol. Which risk associated with smoking and drinking alcohol is of highest priority and to which the nurse should alert the client?
A) The newborn may develop a genetic disorder.
B) The newborn may develop hip dysplasia.
C) The newborn may have a low birth weight.
D) The newborn may develop blurred vision.

24. The nurse is educating a pregnant client about possible complications. The nurse tells the client about possible congenital disorders. The client correctly understands the information presented when the client identifies which disorder as a congenital disorder?
A) Clubbed feet
B) Chickenpox
C) Scarlet fever
D) Whooping cough

25. The nurse is preparing a public education information program about ways to minimize the risk of developing cancer. What information is of highest priority that the nurse should emphasize in the public education program regarding minimizing the risk of developing cancer?
A) Practice safe sex
B) Avoid overexposure to the sun
C) Increase activity levels
D) Eat foods high in calcium

Answer Key

1. C
2. A
3. C
4. C
5. A
6. B
7. A
8. A
9. D
10. B
11. A
12. A
13. D
14. B
15. B
16. B
17. A
18. C
19. A
20. C
21. C
22. A
23. C
24. A
25. B

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



 

Once the order is placed, the order will be delivered to your email less than 24 hours, mostly within 4 hours. 

If you have questions, you can contact us here