Textbook of Basic Nursing (Lippincott Practical Nursing) Tenth Edition by Caroline Bunker Rosdahl, Mary T. Kowalski Test Bank

<< Basic Pharmacology For Nurses 17Th Ed By Clayton -Test Bank TEST BANK YOUR OFFICE MICROSOFT OFFICE 2013 1ST EDITION VOLUME 1 BY AMY KINSER >>
Product Code: 222
Availability: In Stock
Price: $24.99
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Textbook of Basic Nursing (Lippincott Practical Nursing) Tenth Edition by Caroline Bunker Rosdahl, Mary T. Kowalski Test Bank

Description

WITH ANSWERS
Textbook of Basic Nursing (Lippincotts Practical Nursing) Tenth Edition by Caroline Bunker Rosdahl, Mary T. Kowalski Test Bank

Chapter 6- Health and Wellness

1. Global health concerns are closely related to local health concerns because of ever-growing physical, environmental, and societal changes on a worldwide scale. The World Health Organization (WHO) has promoted a global social conscience of healthcare and health reform. A nursing student is preparing a short postconference clinical report on health. The student nurse needs to include various definitions of health. The nurse looked up the WHO definition of health. What should the student nurse state that is the WHO definition of health?
  A) Balance of all of the components of the human organism
  B) Change in the structure or function of body tissues, biological systems, or the human mind
  C) State of complete physical, mental, and social well-being, and not merely the absence of disease or infirmity
  D) A state of health in which a structural cause cannot be identified

 

 

2. Health influences everything in our lives. Health must be considered in its broadest, holistic sense. The student nurse asks the nursing instructor because health is holistic, what is included in the emotional health component. What is emotional health?
  A) Feelings and attitudes that make one comfortable with oneself
  B) A mind that grows and adjusts, is in control, and is free of serious stress
  C) A sense of responsibility and caring for the health and welfare of others
  D) Inner peace and security and comfort with ones higher power, as one perceives it

 

 

3. Health influences everything in our lives. Health must be considered in its broadest, holistic sense. The student nurse is looking for the social health for a client in the electronic medical record. What type of information would the student nurse locate about a clients social health?
  A) Feelings and attitudes of being comfortable with oneself
  B) A mind that grows and adjusts to changing family situations and is in control, and free of serious stress
  C) A sense of responsibility for ones own actions and caring for the health and welfare of other family members
  D) Inner peace and security and comfort with ones religious beliefs

 

 

4. Health influences everything in our lives. Health must be considered in its broadest, holistic sense. A female client tells the nurse of attending classes on how to make cards and finds that this activity helps keep her mind free of serious stress. The nurse documents in the electronic medical record that the client is meeting which component of health?
  A) Spiritual
  B) Social
  C) Psychological or mental health
  D) Emotional

 

 

5. Health influences everything in our lives. Health must be considered in its broadest, holistic sense. A client tells the nurse of being at peace and very happy to find comfort in higher power to consult during the day as needed. The nurse documents in the electronic medical record that the client is meeting which component of health?
  A) Spiritual
  B) Social
  C) Psychological or mental health
  D) Emotional

 

 

6. The nursing instructor has requested that students conduct research about influenza in their state. The student research revealed that influenza for the older population was 25% in 2011, but only 5% of the younger population had influenza for the same year in this state. This information provides which statistic about influenza?
  A) Mortality
  B) Morbidity
  C) Disease
  D) Acute illness

 

 

7. The nursing instructor has requested that students conduct research about influenza in their state. The student research revealed that influenza deaths for the older population were 35% in 2011, but only 1% of the younger population for the same year in their state. This information provides which statistic about influenza?
  A) Mortality
  B) Morbidity
  C) Disease
  D) Acute illness

 

 

8. The student nurse is preparing a postclinical report on the 10 leading causes of morbidity and mortality in the United States. The student located information from the National Center for Health Statistics that includes the ten leading causes of morbidity and mortality in the United States. Based on this information, what should the nurse include in the report as one of the 10 leading causes of morbidity and mortality in the United States?
  A) Heart disease
  B) Parkinsons disease
  C) Suicide
  D) Chronic liver disease

 

 

9. The United States spends more on health than other industrialized countries. Funding issues in healthcare are major concerns to clients and healthcare professionals. Many individuals have lifelong, recurring problems that tend to worsen in severity over time. The costs of care for long-term or chronic illnesses are huge. The student nurse asks the nursing instructor about the annual costs and number of individuals infected by HIV/AIDS. Based on the research, the nursing instructor would correctly answer the students question by stating how many individuals are affected every year with HIV/AIDS in the United States?
  A) 30,000
  B) 40,000
  C) 50,000
  D) 60,000

 

 

10. A nurse admits an older client to the long-term care unit for rehabilitation after a total knee replacement and subsequent fall owing to dementia. What is the highest major healthcare concern for many older clients in the United States?
  A) Lack of modern healthcare facilities
  B) Lack of funding sources
  C) Inadequate number of healthcare providers
  D) Lack of general health education

 

 

11. Todays healthcare system emphasizes prevention rather than treatment of disease. The benefits of preventative education cannot be underestimated. What are examples of primary healthcare services that nurses can provide?

1. Prenatal care for mothers and infants

2. Antismoking campaigns

3. Mammography for women

4. Specific medical or surgical therapies

  A) 1, 2, 3
  B) 1, 2, 4
  C) 1, 3, 4
  D) 2, 3, 4

 

 

12. A nurse is caring for a client who uses smokeless tobacco extensively, which he believes is harmless. What advice should the nurse give this client regarding the use of smokeless tobacco?
  A) It is as dangerous as regular tobacco or nicotine use
  B) It is better choice than regular tobacco or nicotine
  C) It reduces the risk of heart disease
  D) It is more addictive than nicotine

 

 

13. Todays healthcare system emphasizes prevention rather than treatment of disease. The benefits of preventative education cannot be underestimated. What is an example of  secondary healthcare services that nurses contribute as nursing interventions to help the client achieve the highest level of health?
  A) Prenatal care for mothers and infants
  B) Antismoking campaigns
  C) Mammography for women
  D) Specific medical or surgical therapies

 

 

14. A female client is admitted with a number of diagnoses to the long-term care facility. The client is very upset about having to give up her own apartment. The nurse is reviewing the list of medical diagnoses in helping to collect data for the nursing care plan. Which diagnosis has the highest potential to result in long-term impairment for the client?
  A) Cellulitis of the left leg
  B) Arthritis
  C) Influenza
  D) Fracture of the femur

 

 

15. The nurse is assigned to work in the local health department and is instructing student nurses on how to prevent disease and subsequent disabilities for clients. What should the nurse identify as the highest priority in the session to student nurses on how to encourage clients to prevent disease and disabilities?
  A) Good eating habits
  B) Health education
  C) Regular primary care visits
  D) Vitamin supplements

 

 

16. The client is admitted to the emergency department with a number of diagnoses and is being admitted for observation. On the wellnessillness continuum, what is the implication for the acute illness that the client is being admitted?
  A) Occurrence of detectable structural change in one or more organs that also alters usual function
  B) Interferes with the wellnessillness continuum for a short period of time
  C) A disorder in which a structural cause cannot be identified
  D) Results in long-term health impairment

 

 

17. The nursing instructor asks a group of nursing students to relate the concept of wellness to Maslows hierarchy of human needs. What statement by the nursing students needs further explanation about Maslows theory on the wellnessillness continuum state?
  A) If people find their needs blocked or threatened, they move toward the health end of the continuum.
  B) If their basic needs are satisfied and they move toward self-actualization, they move toward the wellness end.
  C) The body adapts and changes to maintain homeostasis.
  D) High-level wellness is optimum health.

 

 

18. Lifestyle factors and risk factors can directly affect health. Lifestyle factors and risk factors influence the numbers of illnesses and deaths. A nurse is reviewing with the client aspects of the clients current lifestyle. What is the highest priority example of a risk factor that this client cannot control?
  A) Smoking
  B) Nutrition
  C) Genetic makeup
  D) Stress

 

 

19. Lifestyle factors and risk factors can directly affect health. Lifestyle factors and risk factors influence the numbers of illnesses and deaths. A nurse is reviewing with the client aspects the clients current lifestyle. What is the highest priority lifestyle and risk factor that this client can control?
  A) Smoking
  B) Nutrition
  C) Genetic makeup
  D) Stress

 

 

20. A woman is admitted to the healthcare facility after being abused by her partner. What nursing intervention is highest priority for this client?
  A) Suggest that the client separate from her partner
  B) Encourage the client to reflect on why the abuse occurred
  C) Offer the client referrals to local shelters
  D) Suggest that the client spend more time with her partner

 

 

21. A nurse is caring for a middle-age client with stress. Stress has physical and psychological causative factors. Which should the nurse identify as the highest priority physical causative factor of this clients stress?
  A) Peer pressure
  B) Anxiety
  C) Recent influenza
  D) Finances

 

 

22. A client had surgery to remove a lump in the upper region of the arm. The physician informed the client that the tumor was benign. The client asks the nurse about the chances of a favorable response to the therapy. What should the nurses reply include?
  A) A benign tumor is the result of growth of cells; if removed, it usually does not recur.
  B) A benign tumor is the result of infection and requires regular medication.
  C) A benign tumor is the result of imbalanced metabolism and recurs gradually.
  D) A benign tumor is the result of occupational factors and may undergo metastasis.

 

 

23. A client expecting a baby informed the nurse that she occasionally smokes and drinks alcohol. Which risk associated with smoking and drinking alcohol is of highest priority and to which the nurse should alert the client?
  A) The newborn may develop a genetic disorder.
  B) The newborn may develop hip dysplasia.
  C) The newborn may have a low birth weight.
  D) The newborn may develop blurred vision.

 

 

24. The nurse is educating a pregnant client about possible complications. The nurse tells the client about possible congenital disorders. The client correctly understands the information presented when the client identifies which disorder as a congenital disorder?
  A) Clubbed feet
  B) Chickenpox
  C) Scarlet fever
  D) Whooping cough

 

 

25. The nurse is preparing a public education information program about ways to minimize the risk of developing cancer. What information is of highest priority that the nurse should emphasize in the public education program regarding minimizing the risk of developing cancer?
  A) Practice safe sex
  B) Avoid overexposure to the sun
  C) Increase activity levels
  D) Eat foods high in calcium

 

 

 

Answer Key

 

1. C
2. A
3. C
4. C
5. A
6. B
7. A
8. A
9. D
10. B
11. A
12. A
13. D
14. B
15. B
16. B
17. A
18. C
19. A
20. C
21. C
22. A
23. C
24. A
25. B

Chapter 16- The Integumentary System

1. The nurse answers a clients questions regarding the integumentary system. The client asks about the epidermis layer of the skin. Based on this information, how would the nurse best describe stratum basale or stratum germinativum?

1.     Relatively waterproof

2.     Provides a barrier against light, heat, bacteria, and other foreign substances

3.     Innermost layer of the epidermis

4.     Plays a role in germinating new cells

  A) 1, 2
  B) 1, 4
  C) 2, 3
  D) 3, 4

 

 

2. The nurse answers a clients questions regarding the integumentary system and helps the client understand its primary functions. Based on this information, what should the nurse tell the client are the primary functions of the integumentary system?

1.     Protection

2.     Thermoregulation

3.     Metabolism

4.     Sensation

5.     Maintain pH balance

  A) 1, 2, 3, 4
  B) 1, 2, 4, 5
  C) 1, 2, 3, 5
  D) 2, 3, 4, 5

 

 

3. The student nurse is reviewing with a client that the skin is divided into layers. Which information is the best description of the dermis layer?
  A) Made up of the skins thin, superficial outer layer
  B) Contains important structures of hair, glands, blood vessels, and nerves
  C) Cushions, supports, nourishes, and insulates the skin
  D) Anchors the skin to underlying tissues and organs

 

 

4. The nurse is collecting data from a client and is completing a review of the clients skin. The client asks the nurse what the term keratin means in the pamphlet on skin given by the primary care provider. Based on this information, what would be the best response by the nurse?

1.     Bodys true protector

2.     Most microorganisms cannot penetrate unbroken skin

3.     Gives color to the hair, skin, and other structures in the body

4.     Help detect foreign substances to defend against infection

  A) 1, 2
  B) 1, 4
  C) 2, 3
  D) 3, 4

 

 

5. The nurse is collecting data from a client and is completing a review of the clients skin. The client asks the nurse what the term melanin means in the pamphlet on skin given by the primary care provider. Based on this information, what would be the best response by the nurse?
  A) Bodys true protector
  B) Most microorganisms cannot penetrate unbroken skin
  C) Gives color to the hair, skin, and other structures in the body
  D) Help detect foreign substances to defend against infection

 

 

6. A client is complaining about having to do frequent public presentations. The client tells the nurse of breaking into a cold sweat before the presentation. Based on this information, what is the best description for the sweat glands that the nurse can share with the client that causes the cold sweat?
  A) Sudoriferous glands are located in the epidermis.
  B) Apocrine sweat glands are stimulated by anxiety or fear.
  C) Mammary sweat glands secrete sweat into numerous ducts that empty into pores.
  D) Eccrine sweat glands respond to external and internal heat.

 

 

7. A student nurse is reviewing information on the sudoriferous glands and the ceruminal glands for a postclinical presentation. The student nurse has to provide a chart that outlines information about these glands. Based on this information, what information should the nurse include about the ceruminal glands?
  A) Secrete a thick, oily, milky sweat into the hair follicle
  B) Distributed widely over the body, especially numerous on the upper lip, forehead, back, palms, and soles
  C) Regulation of body temperature by providing a cooling effect
  D) Protect the tympanic membrane

 

 

8. One important nursing technique is the measurement of accurate body temperature. The body loses heat through four processes. The nurse is reviewing the four processes with her high school child. Based on the nurses information, which is an example of convection that the nurse can provide to the high school child?
  A) The body gives off waves of heat from uncovered surfaces.
  B) An oscillating fan blows currents of cool air across the surface of a warm body.
  C) Body fluid in the form of perspiration and insensible loss is vaporized from the skin.
  D) The body transfers heat to an ice pack, causing the ice to melt.

 

 

9. The nurse answers a clients questions regarding the integumentary system and helps the client learn about the mechanisms of heat loss, heat production, and heat conservation. Based on this information, what is an example of the mechanism of heat transfer by conduction?
  A) The body gives off waves of heat from uncovered surfaces.
  B) An oscillating fan blows currents of cool air across the surface of a warm body.
  C) Body fluid in the form of perspiration and insensible loss is vaporized from the skin.
  D) The body transfers heat to an ice pack, causing the ice to melt.

 

 

10. A client complains to the nurse about getting goose bumps. The client wants to know what causes the goose bumps. Based on this information, what would be the best information the nurse could give to the client about goose bumps?

1.     Stimulated by cold or fear

2.     Voluntary muscles contract

3.     Erect hairs provide an air cushion for the skin

4.     Pilomotor reflex

  A) 1, 2, 3
  B) 1, 2, 4
  C) 1, 3, 4
  D) 2, 3, 4

 

 

11. The skin receives stimuli from the outside world, providing a dynamic interaction between external and internal environments. Based on this information, what is the best nursing action that a nurse can implement for a client who has a loss of sensation to the integumentary system?
  A) Be careful when handling the arms of clients.
  B) Inspect for skin tears.
  C) Inspect skin frequently, especially bony prominences.
  D) Discourage smoking and exposure to the sun.

 

 

12. An older client asks the nurse about changes that occur in aging skin. Based on this information, what teaching consideration should the nurse incorporate into her plan of care for review with this client about changes that occur in aging skin?
  A) Epidermal and dermal layers of the skin are raised.
  B) Melanin is either lost or migrates and clusters in the dermal layer.
  C) Capillary bed in epidermis becomes more friable.
  D) Capillaries leak small amount of blood into tissues.

 

 

13. A 55-year-old woman likes to play golf every day during the summer months. Based on this information what should the nurse review with the client about ways to protect the skin from damage?

1.     SPF determines the amount of UV rays that reach the skin.

2.     SPF 4570 is most often used.

3.     Apply sunscreen thoroughly and evenly.

4.     Reapply sunscreen after sweating.

  A) 1, 2, 3
  B) 1, 2, 4
  C) 1, 3, 4
  D) 2, 3, 4

 

 

14. The nurse is reviewing with a client the ways for the client to maintain healthy skin. Which instructions are the most important for the nurse to review with the client to help maintain healthy skin?

1.     Consume a well-balanced diet.

2.     Drink plenty of fluids every day.

3.     Limit exposure to the sun.

4.     Use herbal products on the skin.

  A) 1, 2, 3
  B) 1, 2, 4
  C) 1, 3, 4
  D) 2, 3, 4

 

 

15. A client meets a former classmate at a 10-year college reunion. The client tells the nurse that the classmate was bald. The classmate had a full head of red hair when they graduated from college. Based on this information, the client asks the nurse what might cause alopecia. What could be a possible reason the nurse could identify as a cause of the classmates alopecia?
  A) High secretion of melanin
  B) Hereditary factors
  C) Use of hair care products
  D) Active lifestyle

 

 

16. A client whose skin has developed a bluish hue is diagnosed by the primary care provider as having cyanosis. What action should the nurse take in this case ?
  A) The nurse should give the client a tepid bath.
  B) The nurse should monitor for a sudden increase in temperature.
  C) The nurse should monitor the oxygen level in the clients bloodstream.
  D) The nurse should place a cool cloth on the clients forehead.

 

 

17. The nurse is teaching the client about various aspects of the skin. What should the nurse review with the client about the importance of sebum?
  A) Prevents hardening of collagen
  B) Prevents drying of skin
  C) Keeps skin bacteria free
  D) Prevents diaphoresis

 

 

18. A nurse is caring for a client with vitiligo. The client wants to know the reason for the white patches on his skin. What is the best response by the nurse to the client about the white patches?
  A) The white patches are caused by a deficiency of vitamin D.
  B) The white patches occur when melanocytes stop making melanin.
  C) The white patches occur when there is a low carotene level.
  D) The white patches occur as a result of the lack of calcitriol in the body.

 

 

19. A 65-year-old male client complains to the nurse about often feeling cold and wants to know the reason. What would be the best reason that the nurse could provide in the response to the clients question?
  A) The skin of an elderly person tends to be more fragile.
  B) Elderly people usually have impaired circulation.
  C) Elderly people have less subcutaneous fat.
  D) Epidermal turnover decreases in elderly people.

 

 

20. A 55-year-old female client complains of increased facial hair growth in her nose, ears, and eyebrows. The hair has also become coarser. What would be the best reason that the nurse could provide in the response to the clients concern about the increase in facial hair?
  A) Loss of female hormones
  B) Excess exposure to sunlight
  C) Loss of skin turgor
  D) Unhealthy diet

 

 

21. A nurse on the burn unit is reviewing with a group of nursing students the role of the hypodermis. Based on this information, what would be the best explanation to the nursing students about the role of the hypodermis?
  A) Acts as a waterproof barrier protecting the inside of the body
  B) Restricts penetration from microorganisms
  C) Nourishes and supports the epidermis
  D) Anchors the skin to the underlying tissues and organs

 

 

22. The nurse is educating a client about vitamins and their importance to the body. The nurse is reviewing with the client about blood tests and reasons to maintain adequate  vitamin D in the body. What information is essential for the nurse to include when client teaching about vitamin D?
  A) Prevents aging of skin
  B) Facilitates absorption of calcium and phosphorus
  C) Helps in the heat loss mechanism
  D) Increases body metabolism

 

 

23. A 35-year-old female client complains of a lightening of her skin color when she moves to a city where the temperature is very low. Based on this information, what can the nurse explain as the best reason for the cause of changes in skin color in the client?
  A) Low level of calcitriol
  B) Lack of oxygen in blood stream
  C) Constriction of capillaries
  D) Loss of subcutaneous fat

 

 

24. A client with an infection in the ears visits a healthcare facility. The client wants to know the cause of the infection. Based on this data collection from the client, which reason should the nurse identify as the most likely cause of the ear infection to the client?
  A) Insertion of a pointed object in the ear
  B) Infection in the sebaceous gland
  C) Secretion from the eccrine glands
  D) Accumulation of cerumen

 

 

 

Answer Key

 

1. D
2. A
3. B
4. A
5. C
6. B
7. D
8. B
9. D
10. C
11. C
12. D
13. C
14. A
15. B
16. C
17. B
18. B
19. C
20. A
21. D
22. B
23. C
24. D

Chapter 42- Infection Control

1. A nurse is caring for a client with streptococcal pharyngitis. The nurse has to initiate precautions for the client. Based on this information, what type of precautions should the nurse initiate and review the procedures with staff members?
  A) Droplet Precautions
  B) Contact Precautions
  C) Airborne Precautions
  D) Protective Precautions

 

 

2. A client is to be admitted to a local healthcare facility for protective isolation. What should the nurse make sure is outside the clients room before initiating care?
  A) Wash basin
  B) Soap dish
  C) Personal protective equipment
  D) Urinal

 

 

3. A nurse is caring for a client in isolation. What guideline should the nurse follow when taking the vital signs of the client in the isolation room?
  A) Bring items from outside into the isolation room.
  B) Wear gloves and other personal protective equipment as indicated.
  C) Use unit thermometers and stethoscopes.
  D) Choose oral temperature measurement over rectal.

 

 

4. A nurse is caring for a client in a healthcare facility. When should the nurse implement Transmission-Based Precautions?
  A) When caring for clients with insect-borne diseases
  B) When caring for clients with hematologic diseases
  C) When caring for client with life-threatening diseases
  D) When caring for clients with known or suspected infectious diseases

 

 

5. A nurse implements Airborne Precautions for a client with tuberculosis. How does airborne transmission occur?
  A) When tiny microorganisms from evaporated droplets remain suspended in air
  B) When tiny microorganisms get transmitted through insect bites
  C) When droplets containing microorganisms get propelled through air
  D) When disease-causing agents spread through air pollution

 

 

6. A nurse is caring for a client with drug-resistant gastroenteritis. The nurse has to initiate precautions for the client. Based on this information, what type of precautions should the nurse initiate and review the procedures with staff members?
  A) Droplet precautions
  B) Contact precautions
  C) Airborne precautions
  D) Protective precautions

 

 

7. A nurse is caring for a client with tuberculosis. The nurse has to initiate precautions for the client. Based on this information, what type of precautions should the nurse initiate and review the procedures with staff members?
  A) Droplet precautions
  B) Contact precautions
  C) Airborne precautions
  D) Protective precautions

 

 

8. A nurse is caring for a client on contact isolation. What guidelines should the nurse follow when taking the vital signs of the client in the isolation room?
  A) Bring items from outside into the isolation room.
  B) Wear mask, as indicated.
  C) Use disposable thermometers and stethoscopes.
  D) Choose oral temperature measurement over rectal.

 

 

9. A nurse caring for infected clients in a local healthcare facility is expected to follow stringent precautions. The nurse is reviewing these guidelines with a new group of employees. Based on this information, which guideline should the nurse include in the in-service presentation on two-tier precautions for infection control?
  A) Transmission-Based Precautions
  B) Allergy-Based Precautions
  C) Contraindication-Based Precautions
  D) Complication-Based Precautions

 

 

10. A nurse is caring for a client with chickenpox. What precaution should the nurse take when caring for this client?
  A) Place client with other clients infected with the same microorganisms.
  B) Wear a mask when within 3 feet of the client.
  C) Change gloves after contact with a clients infective material.
  D) Place the client in a room that has negative airflow pressure.

 

 

11. A nurse is caring for a client with a draining abscess. What precautions should the nurse take when caring for this client?

1.     Place client with other clients infected with the same microorganisms.

2.     Wear a mask when within 3 feet of the client.

3.     Change gloves after contact with a clients infective material.

4.     Place the client in a room that has negative airflow pressure.

  A) 1, 2
  B) 1, 3
  C) 2, 3
  D) 3, 4

 

 

12. Droplet precautions are being followed for a client in a healthcare facility. The nurse is reviewing key information about droplet precautions with a group of nursing students. What should the nurse give as an example to the students about an illness that requires droplet precautions?
  A) Pediculosis
  B) Scabies
  C) Pertussis
  D) Impetigo

 

 

13. A nurse is employed with the infection control committee of a healthcare facility. Based on this information, what should the nurse tell the new employees about the goal of the infection control committee in the healthcare agency?
  A) Determining the history of clients illnesses
  B) Maintaining hygiene in the healthcare facility
  C) Providing a central place for reporting infections
  D) Improving coordination between nurses and physicians

 

 

14. Each accredited healthcare facility must have an infection control committee that monitors and evaluates any infection occurring in the facility. The nurse is reviewing with a group of nursing students the goals of the infection control committee. Based on this information, what would be the best answer by the nursing student about the goals of the infection control committee?

1.     Investigate cases of infection

2.     Determine the cause of infection

3.     Maintain total statistics related to the numbers and types of infections that occur in the facility

4.     Report diseases to local authorities

  A) 1, 2, 3
  B) 1, 2, 4
  C) 1, 3, 4
  D) 2, 3, 4

 

 

15. Which items would most likely be included in the room of a client who is on contact precautions?

1.     Stethoscope

2.     BP apparatus

3.     Sign on the door

4.     Medical administration records

  A) 1, 2
  B) 1, 4
  C) 2, 3
  D) 3, 4

 

 

16. The nurse is reviewing with the students steps to avoid accidental needlestick injuries. What are key points to include on avoiding accidental needlestick injuries with the group of student nurses?
  A) Break needles after use.
  B) Recap needles after use.
  C) Detach the needle from the syringe.
  D) Use safety syringes.

 

 

17. Although refuse and linen from all clients are considered contaminated, in some types of isolation these items are double bagged out of the room. Based on this information, which are correct steps in the double-bagging procedure?

1.     The nurse inside the room is considered contaminated and the nurse outside the room is considered clean.

2.     The nurse inside the room wears gloves and, if specified, gown and/or mask.

3.     The contaminated nurse places dirty items into a bag and closes the top.

4.     The clean nurse has a second bag that is considered dirty.

  A) 1, 3
  B) 1, 4
  C) 2, 3
  D) 3, 4

 

 

18. Each accredited healthcare facility must have an infection control committee that monitors and evaluates any infection occurring in the facility. The nurse is reviewing with a group of nursing students the goals of the infection control committee. Based on this information, what would be the best answer by the nursing student about the goals of the infection control committee?

1.     Offer continuing education for nursing students to prevent infections

2.     Serve as consultants in cases of questions or concerns by healthcare personnel

3.     Establish employee health and wellness programs

4.     Work to prevent further recurrences

  A) 1, 2
  B) 1, 4
  C) 2, 4
  D) 3, 4

 

 

19. The nurse is reviewing with a group of nursing students about Standards Precautions. Which information is important to include in the presentation?
  A) Combination of Universal Precautions and Body Substance Precautions
  B) Combination of Standard Precautions and Transmission-Based Precautions
  C) Combination of Universal Precautions and Contact Precautions
  D) Combination of Airborne Precautions and Droplet Precautions

 

 

20. A registered nurse is reviewing key principles of Standard Precautions with a group of nursing students. Which statement by a student nurses most accurately describes a nursing action to take with Standard Precautions?
  A) Cut the needle off a syringe after using it to administer an IM injection to a client.
  B) Blood-contaminated materials are disposed of in a biohazard container.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



 

Once the order is placed, the order will be delivered to your email less than 24 hours, mostly within 4 hours. 

If you have questions, you can contact us here