Transcultural Nursing Assessment and Intervention 6th Edition by Joyce Newman Giger Test Bank

<< Understanding Business 10th Edition by William G. Nickels McHugh Test Bank Transcultural Health Care A Culturally Competent Approach 4th Edition by Larry D. Purnell Test Bank >>
Product Code: 222
Availability: In Stock
Price: $24.99
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Transcultural Nursing Assessment and Intervention 6th Edition by Joyce Newman Giger Test Bank

Description

Giger: Transcultural Nursing, 6th Edition
Giger & Davidhizars Culturally Competent Test Bank: NCLEX-RN Review
Chapter 4: Social Organization
MULTIPLE CHOICE
1. A nurse is caring for four terminal patients with diverse cultural backgrounds. Which of the following clients should the nurse anticipate will wish to engage in end-of-life pro- cedures, such as making a will, a living will, and funeral arrangements?
A .
A single Native American who had worked as a forest ranger
B .
A female immigrant from China who is an acupuncturist
C .
A refugee laborer from a war-torn Western African country
D .
A fourth-generation New England male who is an accountant
ANS: D DIF: Cognitive Level: Knowledge KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity
2. A 23-year-old Jehovahs Witness is scheduled for an appendectomy. The client has expressed concern related to receiving blood during the surgery. The best response of the nurse is:
A .
Your surgeon is very competent and will do only what is necessary to save your life.
B .
You dont have to worry about contamination of the blood supply because it is always tested.
C .
I will have the hospital chaplain interpret the Bible for you to show you there is no religious objection to blood transfusions.
D .
Transfusions are not routine for this procedure; however, I will call and alert your surgeon of your beliefs and wishes.
ANS: D DIF: Cognitive Level: Application KEY: Nursing Process: Analysis
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity
3. To avoid cultural conflicts with a client, the nurse should:
A .
Assure him that he is receiving quality health care.
B .
Provide the client with information about the dominant culture.

C .
Ask the client about his expectations about nursing care and procedures.
D .
Thoroughly explain necessary nursing interventions that might cause the client embarrassment.
ANS: C DIF: Cognitive Level: Application KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity
4. Belief that ones culture is superior to all others is called:
A .
Discrimination.
B .
Stereotyping.
C .
Ethnocentrism.
D .
Racism.
ANS: C DIF: Cognitive Level: Knowledge KEY: Nursing Process: Analysis
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity
5. Culture is best defined as the:
A .
Worldview and traditions transmitted by a group from generation to generation.
B .
Classification of people according to shared biological characteristics.
C .
Religious or racial characteristics of a group that set it apart from the larger socie- ty of which it is a part.
D .
Assumption of attitudes, values, and beliefs held by a particular cultural group that have been passed down from one generation to the next.
ANS: D DIF: Cognitive Level: Knowledge KEY: Nursing Process: Analysis
MSC: NCLEX Category: Health Promotion and Maintenance
6. Cultural behavior, or how one acts in certain situations, is:
A .
Socially acquired.
B .
Genetically acquired.
C .
Stereotyping.
D
Institutional.

.
ANS: A DIF: Cognitive Level: Knowledge
KEY: Nursing Process: Analysis MSC: NCLEX Category: Application
7. When providing care to clients with diverse cultural backgrounds, it is imperative for the nurse to recognize that:
A .
Cultural considerations must be put aside when the client enters the health care system.
B .
Current health standards should determine the acceptability of cultural practices.
C .
Clients with the same cultural background will respond similarly to stressful situ- ations.
D .
Generalizations about the behavior of a particular ethnic group may be inaccu- rate.
ANS: D DIF: Cognitive Level: Knowledge KEY: Nursing Process: Analysis
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity
8. Time takes on different meanings from one culture to another. To explore the relationship of time to nursing interventions, the nurse should:
A .
Avoid using set times to do procedures, if possible.
B .
Be flexible in attitudes and not become emotionally upset when the client desires procedures to be done at awkward times.
C .
Encourage clients to set their own times when they would like the nurse to per- form nursing care activities, regardless of the nurses schedule.
D .
Disregard the usual adherence to time schedules for medications.
ANS: B DIF: Cognitive Level: Application KEY: Nursing Process: Implementation
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity
9. When the nurse is planning care for a client with a different cultural background, the initial primary concern in delivering culturally competent care is for the nurse to:
A .
Assess how cultural variables may affect the clients health-related actions.
B .
Explain how the client can adapt to hospital routines.
C .
Speak slowly and clearly to ensure effective communication.
D .
Allow the family to provide care during the hospital stay.

ANS: A DIF: Cognitive Level: Knowledge KEY: Nursing Process: Planning
MSC: NCLEX Category: Physiological Integrity
10. Nursing diagnoses offer a useful tool to assess culturally diverse patient needs.
ANS: A DIF: Cognitive Level: Analysis KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity
11. On which of these factors does the North American Nursing Diagnosis Association (NANDA) focus the diagnoses?
A .
True
B .
False
A .
The patient
B .
The system
C .
The provider
D .
The ecosystem
ANS: A DIF: Cognitive Level: Analysis
KEY: Nursing Process: Analysis
MSC: NCLEX Category: Health Promotion and Maintenance
12. According to NANDA, deviations from the dominant culture are automatically and ethnocentrically considered:
A .
Normal.
B .
Abnormal.
C .
Irrelevant.
D .
Nonassessable.
ANS: B DIF: Cognitive Level: Analysis
KEY: Nursing Process: Analysis
MSC: NCLEX Category: Health Promotion and Maintenance
13. Religious structures fall into two different groups; one of these is the church type.
Which of these statements about the church type of religious structure is accurate?
A .
People involved isolate themselves from the rest of society and create their own laws and values.
B .
It is a broadly based religion that generally includes people by virtue of their membership in society.
C .
It places personal commitment and experience before family and community functions.
D .
People involved often congregate in clan-like environments.
ANS: B DIF: Cognitive Level: Knowledge KEY: Nursing Process: Analysis
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity
14. Jehovahs Witnesses are opposed to:
A .
Blood transfusions.
B .
Blood tests.
C .
Medication.
D .
Consumption of red meat.
ANS: A DIF: Cognitive Level: Application KEY: Nursing Process: Analysis
MSC: NCLEX Category: Health Promotion and Maintenance
15. Seventh-Day Adventists practices include avoidance of:
A .
Caffeine, alcohol, drugs, and tobacco.
B .
Surgery on Sunday or Saturday after sundown.
C .
Blood transfusions.
D .
Tap water, undistilled.
ANS: A DIF: Cognitive Level: Knowledge KEY: Nursing Process: Analysis
MSC: NCLEX Category: Health Promotion and Maintenance
16. To provide a culturally appropriate diet that is high in protein for someone of the Seventh Day Adventist religion, the nurse should select:
A
Seafood and eggs

.
B .
Meat and beans
C .
Peanut butter and whole wheat bread
D .
Pasta and tomato sauce
ANS: C DIF: Cognitive Level: Application KEY: Nursing Process: Implementation
MSC: NCLEX Category: Physiological Integrity
17. When planning post-discharge outpatient educational sessions for a group of clients, the nurse should avoid Saturday sessions for patients who are:
A .
Seventh Day Adventists
B .
Muslims
C .
Jehovahs Witnesses
D .
American Indians
ANS: A DIF: Cognitive Level: Application KEY: Nursing Process: Planning
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity
18. A Cambodian family immigrated to the United States and has been living in Denver for over 5 years. During a family assessment, the mother expressed concern about their children, ages 10, 13, and 16, stating, The children act so differently now. They are less respectful to us and want to eat only American food and go to rock concerts. Its hard to believe they are our children. The children are demonstrating:
A .
Cultural relativism.
B .
Ethnocentrism.
C .
Biculturalism.
D .
Acculturation.
ANS: C DIF: Cognitive Level: Knowledge KEY: Nursing Process: Analysis
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity
19. In assessing a patients religious or spiritual practice, the best approach for the nurse to use is to ask:
A .
What dietary restrictions are imposed by your religious and spiritual beliefs?
B .
Would you accept blood transfusions if your condition required blood therapy?
C .
Please tell me whether your religion allows you to eat meat daily.
D .
How can I help you in meeting any religious or spiritual needs you may have?
ANS: D DIF: Cognitive Level: Application KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity
20. Because of the oral tradition of this cultural group, in providing discharge teaching, it would be inappropriate to provide written communication for which of the following cul- ture groups?
A .
Hmongs
B .
Hispanic Americans
C .
Japanese Americans
D .
African Americans
ANS: A DIF: Cognitive Level: Application KEY: Nursing Process: Implementation
MSC: NCLEX Category: Health Promotion and Maintenance
21. M. Chang is a 20-year-old Chinese American. She would like to go to college but has an aged, ill father at home. If M. Changs cultural value orientation regarding relation- ships is collateral, she will be likely to:
A .
Stay home and take care of her father.
B .
Go ahead with college since she is young and her needs must come first.
C .
Find a nurse to take care of her father so that she can go to college.
D .
Ask her minister what she should do and then take her ministers advice.
ANS: A DIF: Cognitive Level: Knowledge KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Psychosocial Integrity
22. According to the 2000 census, the largest ethnic minority group residing in the United States today is:
A .
Asian Americans
B .
Black Americans
C .
Hispanic Americans
D .
American Indians
ANS: C DIF: Cognitive Level: Knowledge KEY: Nursing Process: Assessment
MSC: NCLEX Category: Health Promotion and Maintenance

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



 

Once the order is placed, the order will be delivered to your email less than 24 hours, mostly within 4 hours. 

If you have questions, you can contact us here