Whitehead Essentials of Nursing Leadership & Management 6th Edition by Sally A. Weiss Ruth M. Tappen Test Bank

Whitehead Essentials of Nursing Leadership & Management  6th Edition by Sally A. Weiss Ruth M. Tappen  Test Bank
Product Code: 222
Availability: In Stock
Price: $24.99
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Description

Chapter 12: Your Nursing Career

MULTIPLE CHOICE

1. The first item to include on your rsum is:
A. The objective.
B. Your education.
C. Your work history.
D. Personal references.

ANS: A
Chapter 12: Your Nursing Career

2. Being a career survivalist means:
A. Developing multiple options.
B. Searching for more income.
C. Knowing your current position very well.
D. Being independent of everyone.

ANS: A
Chapter 12: Your Nursing Career

3. It is important to learn about the organization for which you wish to work. You can start by looking at its:
A. Mission statement.
B. Policy and procedures.
C. Advertisement size.
D. Salary ranges.

ANS: A
Chapter 12: Your Nursing Career

4. The information not needed in your rsum is:
A. Qualifications.
B. Educational experiences.
C. Personal references.
D. Work history

ANS: C
Chapter 12: Your Nursing Career

5. The best rsum is:
A. Crammed with everything about you.
B. Printed on brightly colored stationery.
C. Lean and to the point.
D. In paragraph format.

ANS: C
Chapter 12: Your Nursing Career

6. In the interview process, you should:
A. Be vague about experiences.
B. Not exaggerate your knowledge and skills.
C. Talk in abstract terminology.
D. Defend your ability to do this job.

ANS: B
Chapter 12: Your Nursing Career

7. In citing your skills on your rsum, do not include:
A. Management and leadership positions.
B. Problem-solving ability.
C. Volunteer experience.
D. Personal issues about previous work experiences.

ANS: D
Chapter 12: Your Nursing Career

8. The following information should not be included on your rsum.
A. Accurate spelling and grammar
B. Family information
C. Clear objective
D. Education and experience

ANS: B
Chapter 12: Your Nursing Career

9. Your rsum should not include skills related to which of the following?
A. Leadership
B. Teamwork
C. Volunteer activities
D. Childcare arrangements

ANS: D
Chapter 12: Your Nursing Career

MULTIPLE RESPONSE

1. A SWOT analysis includes which of the following? Select all that apply.
A. Strengths
B. Weaknesses
C. Objectives
D. Threats

ANS: A, B, D
Chapter 12: Your Nursing Career

2. Skills that are needed for employment include which of the following? Select all that apply.
A. Oral and written communication skills
B. Proficiency in nursing competencies
C. Ability to be irresponsible
D. Self-discipline

ANS: A, B, D
Chapter 12: Your Nursing Career

3. Recommendations for career success from experienced nurses include which of the following? Select all that apply.
A. Find a mentor.
B. Recognize that health-care is a business.
C. Communicate effectively.
D. Do not take risks in the workplace.
E. Refuse to work overtime.

ANS: A, B, C
Chapter 12: Your Nursing Career

4.What should you do when searching for a new position? Select all that apply.
A. Review the philosophy of the organization.
B. Speak with nurses in the organization.
C. Request the organizational chart.
D. Call the nursing office regarding salaries.
E. Inquire about the vacation policy.

ANS: A, B, C
Chapter 12: Your Nursing Career

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



Welcome to Test bank Fan

 

Once the order is placed, the order will be delivered to your email less than 24 hours, mostly within 4 hours. 

If you have questions, you can contact us here